Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sue Rithym

Hrajete online hru Sue Rithym

Tak na tuhle super online hru pro dívky si připrav oči na postřeh a rychlé prsty. SUE se vydala na sólovou dráhu zpěvačky, ale chybí jí bubeník. A tím se od této chvíle stáváš ty! klikej na šipky a mezerník, podle toho jak ona chce.

ovládání hry Sue Rithym

myší, viz instrukce ve hře • 2 MB • 79x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup
Hry pro dívky - 19x
Oblékni čarodějku Fairy do nádherného oblečení, ať už jako vílu nebo jako čarodejnici. Hlavní je, aby se líbilo tvé dílo tobě. Koukni kolik máš na výběr různého oblečení. O tom se ti jistě ani nezdálo. Příjemnou zábavu!
Street Fashion
Hry pro dívky - 36x
Tato dívka miluje nakupování. Vaším úkolem je ji vybrat to nejkrásnější oblečení, které na ní sedí. Tak se do toho dejte, uvidíte sami, že je tady na výběr z velkého množství oblečení.
Model Dressup 165
Hry pro dívky - 10x
V této hře jde této mladé dívence o místo v novém moderním filmu. Hodnotit bude mladý chlapec, od 0 do 100. Poradit se s nápovědou můžeš v okénku HINT. Nápověda pomáhá. A přitom posloucháš skvělou uklidňující muziku.
Festival Girl
Hry pro dívky - 3x
Krásná online hra pro dívky. Tato dívka se chystá, jak napovídá název, na festival . A samozřejmě chce vypadat báječně. Bude tam také kluk jejích snů a ona chce zapůsobit, jediný,kdo jí může pomoci jsi ty:)
Super Model 10
Hry pro dívky - 21x
Pěkná online oblíkačka pro dívky! Nejprve zvol barvu pleti (complection)od nejsvětlejší po nejtmavší. Potom pozadí (background) a pak ji překrásně oblékni do nějakého perfektního oblečení z její kompetence:)
Movie Dressup 7
Hry pro dívky - 13x
Tak tahle slečna je pořádné kvítko. Co se oblečení a módy týče, tak vůbec neřeší, co říká na její vkus okolí. A to je správné! Tvým úkolem je bez časového limitu krásně dle svého výběru obléci a ošperkovat tuhle tvrdou slečnu!
Style Decorate 12
Hry pro dívky - 3x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat teto strašidelný kousek přírody o hellowenu tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavé:)
Cody Dressup 35
Hry pro dívky - 28x
Tahle mystická kráska si na svém vzhledu dává záležet. Tvým úkolem je ji obléci podle svého mínění, ale aby vypdala perfektně. Není to problém, neboť má ve svém šatníku velmi dobře sladěné oblečení.:)
Barbie Mimi Puzzle 2
Hry pro dívky - 11x
Určitě máš ráda puzzle, tady v této krásné online hře se vyřádíš. Nejenže skládáš krásné panenky barbie, ale máš i více obrázků na skládání. Krásná hudba tě doprovází při skládíní. Příjemnou zábavu. :)
Skelita Calaveras Boney Makeover
Hry pro dívky - 41x
Skelita se může na první pohled jevit jako holka kost a kůže. Na druhý pohled však zjistíte, že je to spíš jen kost :-). A aby byla i pěkná kost, tak potřebuje vaše rady ohledně výběru makeupu a líčení.
Party Makeup 4
Hry pro dívky - 22x
Online hra pro malé modelíny:)Tato krasavice jde večer na svůj první večírek a potřebuje skvělou stylistku jako jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Pak se může nachystat na večírek a pádit:)
Beauty Maker 28
Hry pro dívky - 85x
Tato slečinka je ve svém rodném městě módní ikonou. Takže musí denně vypadat báječně. nejde ani tak o to, že by neměla tolik co na sebe vzíti, spíše o to, aby jí někdo poradil se současnými trendy. Dej se do toho!
Fairy Dressup 32
Hry pro dívky - 22x
Krásná Fairy se rozhodla jít dnes na karneval za jakousi lesní ženu, vílu či divoženku. Oblečení na to má vhodné jen najít tu správnou kombinaci a nejlepší model:) To je teď tvým úkolem. Dej se do toho!
Model Dressup 160
Hry pro dívky - 11x
Tak tohle je velice pěkná online hra pro dívky! Svatební den je opravdu super a tahle slečna si ho chce opravdu užít, jak se patří k tomu samozřejmě neodmyslitelně musíme počítat také krásné svatební šaty atd:))
Fairy Tale Slacking
Hry pro dívky - 33x
Pěkná dívčí postřehovka, která obsahuje několik herních úkolů. Jedním z nich bude hledání rozdílů, dále zpívání na ptáčky, nebo třeba škádlení zlé baby Jagy při jezení perníčku z její chaloupky.