Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Clickn Slide

Hrajete online hru Clickn Slide

Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)

ovládání hry Clickn Slide

myší, viz instrukce ve hře • 0.53 MB • 3396x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fiona make up
Hry pro dívky - 34x
Fiona se chce dobře nalíčit, bohužel ale nemá dostatečné zkušenosti. Proto tě žádá o pomoc, zdali bys jí nepomohla vybrat tu správnou kombinaci barev, stínů a dalších věcí. Chce vypadat andělsky krásně.
Pet Dressup 6
Hry pro dívky - 7x
I pejsci se chtějí líbit. Nevěříš? Jen se koukni na toho roztomilého dalmatinka, co má tak nádherné oči. Nahlédni do jeho nemalého šatníku:) Má krásné oblečky že ano? A teď se navíc zamiloval do jedné fenky:)
Model Dressup 83
Hry pro dívky - 624x
Další krásná online hra pro dívky. Tato krasavice jde večer na plážovou party a potřebuje skvělou stylistku.Její jediná pomoc jsi ty!!! Oblékni ji a uprav (oblečení, boty, šperky, čelenky aj.) Zvol i účes.
Model Dressup 88
Hry pro dívky - 30x
Tahle selčna by nešla ani vynést koš, kdyby nebyla řádně upravena. Má moderní a cool styl a tím pádem i šatník. Tvým úkolem je s pomocí svého vusu a nápaditosti ji obléci, jak nejlépe umíš:) Příjemně se bav!
Princess Dressup 2
Hry pro dívky - 29x
krásná princezna, nádherný princ. Dokonalé? No ještě se koukni na šaty slečny princezny. No koukni se do jejího šatníku a uvidíš, že má mnohem krásnější. Tak vyber ty nejlepší a oblékni jí je, pak paruku a doplňky:)
Fairy Dressup 46
Hry pro dívky - 25x
Fairy se rozhodla okozlit svého vyvoleného a to u nejbližší příležitosti, což znamená hned na dnešním plese. Jenže když se koukneš do jejího šatníku, jistě pochopíš, proč si ještě nevybrala. Z TAKOVÉHO MNOŽSTVÍ! Pomoz jí.
Violetta Dentist
Hry pro dívky - 52x
Krásná Violetta má skutečně vážný problém se svými zuby. Pamatujete si na její úžasný odzbrojující úsměv? Ten je pryč. A navrátit se může pouze s vaší expertní pomocí. Vžijte se do role zubaře a spravte Violettě chrup.
Couple Dressup 2
Hry pro dívky - 5x
Tak tohle je opravdu povedená online hra pro dívky. Je to hra kde oblékáš nejenom jednu, ale hnedka dvě krasavice. Tak si dvě vyber a pak je oblékni, jak nejlépe umíš. Na konci tě jistě pochválí. Dej se do toho!
Vánoční malování
Hry pro dívky - 13x
Máte také radi omalovánky jako všichni ostatní? Jestli ano tak tyto omalovanky se vám budou uřčitě zamlouvat. Máte na výběr ze spousty pestrých barev a několika vánočních motivů například se sněhulákem.
Pet Dressup 8
Hry pro dívky - 23x
Jen se koukni na toho krásného roztomilého pejska. Jeho panička je velmi hezká dáma a chce, aby se i její pejsek líbil. A hlavně nyní, když se zamiloval do fenky Bettky:) Tak ho krásně oblékni, ať má u Bettky úspěch.
BBQ Academy
Hry pro dívky - 37x
Tak tohle není vůbec jednoduchá online hra pro dívky. Zahraješ si na pána prodávajícího ve stánku na pláži. Opravdu je to velmi složité. lidé si vymýšlí všelijaké kombinace:) Ale ty to jistě zvládneš.
Smurf Dressup
Hry pro dívky - 49x
Myslíme, že každé dítě zná ty roztomilé modré skřítky, kteří jsou vysocí na dva couly :-). A právě jednoho takového šmoulu tady pro vás máme. Jde o příjemnou oblíkačku, která potěší každého menšího hráče. Co říkáte?
Jogging dress up
Hry pro dívky - 13x
Většina lidí si na běhání vezme to nejpohodlnější sportovní oblečení. Tohle děvče se ale i při sportování chce líbit. Jsem si jist, že jí pomůžete s tím nelehkým úkolem - vybrat si nějakou pěknou soupravu.
Star disco
Hry pro dívky - 19x
Dneska se chystá pořádná disko tancovačka. Tohle děvče se tam chystá jít ale potřebuje vybrat nějaké vhodné oblečení. A od toho jste tu vy, musíte jí totiž poradit, co jí dnes večer bude nejvíce slušet.
Barbie Red Carpet Dress Up
Hry pro dívky - 57x
Jednoduchá, ale příjemná online hra vhodná hlavně pro milovníky Barbie a her s oblíkáním panenek. Na výběr je opravdu hodně oblečení a doplňků. Samozřejmě nechybí ani možnost upravit Barbie podle své fantazie na milion způsobů.