Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Clickn Slide

Hrajete online hru Clickn Slide

Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)

ovládání hry Clickn Slide

myší, viz instrukce ve hře • 0.53 MB • 2066x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Mini Dressup 18
Hry pro dívky - 9x
Miluješ všechno,co se týká módy, oblečení šperků, vlásků a podobně, pak je tato online hra pro dívky pro tebe to pravé nefalšované ořechové. Je to tak jednoduché a přitom si užiješ tolik zábavy:) Stačí jen slečinku obléknout, převléknout a tak dlouho dokud nenajdeš ten nejlepší outfit z nejlepších a ten jí pak nech! Hlavní je, aby se dílo líbilo tobě!
Grandpas Farm
Hry pro dívky - 24x
Staráte se o farmu své babičky. Musí se vám podařit, aby vám vyrostla zelenina, kterou poté na trhu prodáte. Vydělávate peníze a nakupujete nové věci. Časem se vám také nové věci budou samy odemykat. Je to opravdu zábavná super hra.
Baby Hazel Goldfish
Hry pro dívky - 38x
Pěkná online pro dívky a nejmenší hráče, kteří mají rádi ryby a hlavně oblíbenou hrdinku bejby Házel. Postarejte se o zlatou rybičku, aby byla maximálně spokojená.
Cat Mouse Paint
Hry pro dívky - 28x
Krásná online omalovánka pro dívky. Ne jen tak obyčejná omalovánka. Máš ráda omalovánky? Jistě ano, tak si klikně omaluj obrázek, který si vybereš úplně dole pod barvičkami, ALE hned nad ním máš možnost něco vkládat do obrázku! Dej se do toho!
Model Dressup 81
Hry pro dívky - 23x
Tahle slečna je opravdu cool, co se módy týká. To se hned pozná podle jejího skvělého šatníku. Tak ji krásně obleč, jak nejlépe umíš a potom jí doplň krásnými doplňky, jakými jsou kabelky, pásky či šperky.
Girl make up 2
Hry pro dívky - 3x
Zajímavá hříčka pro dívky, který vás může zabavit na dlouhé zimní večery. Dostanete dívku, kterou můžete nalíčit, nebo si na ní jenom zkoušet různé barevné kombinace a odstíny podle své chuti a přání.
Cutie Makeover 32
Hry pro dívky - 31x
Krásná online hra pro dívky! Vše je jen a jen na tobě! Uděláš z té jemné sedmnáctileté dívky sexy dračici nebo romantickou něžnou vílu? Změň jí účes, oblečení, namaluj ji a nakonec ošperkuj a změň barvu očí!
Eminem dress up
Hry pro dívky - 30x
Světoznámého rappera EMINEMa asi musí znát úplně každý. Pokud se vám nelíbí jeho hudba, tak si můžete alespoň zkusit tuhle oblékačku a nějak stylově ho ustrojit. Na výběr máte spoustu různého oblečení.
Save My Prom
Hry pro dívky - 62x
Dívka v této super holčičí webhře se chystá na maturitní ples. Vaší rolí bude pomoci jí s úpravou vlasů a hlavně s líčením. Podaří se vám v této oddechové hře vykouzlit krásnou dívku, která bude na plese zářit?
Model Dressup 167
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle opravdu hezká moderní cool rocková slečna. Ta má takový šatník, o kterém by se mohlo komukoli z nás zdát. Tahle slečna se může stát z punk-rockové slečny v mžiku roztomilou sexy blondýnkou. Je na tobě, co myslíš, že jí sluší.
Cutie Makeover 48
Hry pro dívky - 14x
Tahle krásná Cutie chce vypadat skvěle i když jde skoro pát, tebe si najala, abys jí v tom náležitě pomohla! Nejprve vyber pyžamko(klik na triko), pak účes(klik na vlasy) a pak jí nalič a dej pleťovou masku!
Stylová dekorace 18
Hry pro dívky - 25x
Maminka této holčičky odjela s tatínkem na dovolenou a ona se rozhodla nachysta jim velké překvapení. ato takov, že přestaví celý byt. Je však ještě malá, aby vše unesla, tak jí pomoz, ať mají rodiče radost.
Party Makeup 23
Hry pro dívky - 23x
Krásná online hra pro mladé, malé slečinky, že:) Koukni se na tu roztomilou dívenku. Ona si dnes půjčila šminky maminky a chce zkusit, jaké to je být nalíčená. Pomoz jí. Nemá v líčení žádné zkušenosti!
Fashion Rivals
Hry pro dívky - 26x
Dvojice dívek se nemá příliš v lásce, ale občas se ocitnou v blízkosti, takže se toho vždy pokusí zneužít. Stanete se jednou z těchto slečen a pokusíte se druhé zlikvidovat její outfit. Stačí kliknout myší a držet, dokud se slečna nedívá. Musíte ale dávat dobrý pozor, aby vás nenačapala, jinak byste skončily.
Teribble Triplets
Hry pro dívky - 33x
Tak tohle je složitý úkol. Krásně zpracovaná online hra pro dívky. Jednou budeš taky mámou, ale teď tě čeká trošku jiná funkce. Maminka těchto tří dětiček je velmi vyčerpaná a potřebuje, aby ses jí o děti postarala a ona si mohla na chvíli zdřímnout:)