Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Clickn Slide

Hrajete online hru Clickn Slide

Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)

ovládání hry Clickn Slide

myší, viz instrukce ve hře • 0.53 MB • 2407x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Ginger Coloring Book
Hry pro dívky - 353x
Ginger má své pěkné fotoalbum, jenže se stala strašná nehoda a její album ztratilo barvy. Ona se rozhodla, že ho vybarví, ale fotek není málo, tak buď tak hodná a pomoz jí s vybarvováním. Příjemnou zábavu.
Cheerleader Slacking
Hry pro dívky - 42x
Sára je zvyklá na popularitu, a proto se rozhodla, že se přidá k roztleskávačkám, aby se její oblíbenost ještě zvýšila. Nemá ovšem trpělivost na všechny věci, které by po ní trenér chtěl, takže se občas bude zašívat, aby se nenudila. Nesmíte ovšem dopustit, aby u toho trenér Sáru načapal, jinak by její reputace klesla.
Sue Beauty Room
Hry pro dívky - 32x
Tak tohle je opravdu pro super dívky online hra. Jde o to, že SUE dneska zaspala a musí se nalíčit a obléknout a ještě k tomu si připravit všechny věci a tohle ty musíš stihnout v časovém limitu sto sekund.
Movie Dressup 6
Hry pro dívky - 4x
Ano je to tak i dnes jsou čarodějnické školy a tato slečna jednu z nich navštěvuje. Je sice v méně známém městě než jsou BRADAVICE, ale přesto je tam šťastná a zítra se účastní soutěže, kde chce vypdat skvěle. Pomoz jí!
Cutie Makeover 35
Hry pro dívky - 22x
Udělej z této krásky ještě větší krasavici. Jde jen o tvůj vkus, na tom není nic těžkého. Krásný make-up udělá své a tato slečna si na něm obzvláště zakládá! Příjemnou zábavu, je to jen na tobě. Uvidíš, že tě to bude bavit!
Style Decorate 8
Hry pro dívky - 8x
Krásná onlinovka pro dívky. Teď tě čeká opravdu nelehký úkol. Tato rozmazlená slečinka si usmyslila, že dnes bude pořádat valentýnskou party. Tebe si najala, ať jí všechno zařídíš a narovnáš, aby to bylo pěkné. Příjemnou zábavu.
French Boutique
Hry pro dívky - 39x
Pěkná dívčí hra, která vás postaví do role prodavačky v obchodě s oblečením. Vaším úkolem tedy bude obsluhovat zákazníky, kteří touží po slušivém oblečení. Podaří se vám pracovat rychle a vydělat určitou sumu peněz?
Frosty service
Hry pro dívky - 1054x
Je parné léto, většině lidem je velké horko a zmrlina jde samozřejmě na odbyt. Vy jako zmrzlinář budete muset vyrábět zmrzlinové poháry přesně na zakázku. Ale pozor, nesmí se lišit od dané předlohy.
Je libo cukříček?
Hry pro dívky - 31x
Tak tohle opravdu moc pěkná online skákačka pro dívky. Skákej mezerníkem na to místečko co je vždy nad tebou a sbírej zeleninu, pozor ať nespadneš. Snaž se, jak nejlépe umíš, dej se do toho hned teď!
Fashion Style 24
Hry pro dívky - 27x
Tak a nyní jsou tu pro tebe 3 typy líčení. pro snědou tmavovlásku se hodí světlá rtěnka,ale výrazné oči. Pro světlovlásku na mikádo ostříhanou dej důraz na řasenku. A pokud jsi rusovláska, tak vaď na lacláče a modré linky+řasenku:)
Model Dressup 108
Hry pro dívky - 2853x
Opravdu pěkná online hra pro dívky:) Tvým úkolem je udělat z této nevýrazné, ale ve skrytu pěkné dívky opravdickou cool krásku. Co se týká oblečení, tak má raději střídmost a romantiku. Dej se do tvoření nejlepšího outfitu.
Spotlight dress
Hry pro dívky - 9x
Naše mladá sportovní hvězda si vybírá, co si vezme dnes na sebe. Nějak se ale pořád nemůže rozhodnout, proto potřebuje tebe, abys jí pomohl s výběrem. Nemusíš si dělat starosti s nedostatkem, oblečení je spousta.
Model Dressup 167
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle opravdu hezká moderní cool rocková slečna. Ta má takový šatník, o kterém by se mohlo komukoli z nás zdát. Tahle slečna se může stát z punk-rockové slečny v mžiku roztomilou sexy blondýnkou. Je na tobě, co myslíš, že jí sluší.
Elsa Frozen Real Haircuts
Hry pro dívky - 41x
Pohádkový film Ledové království od Disney je bomba, stejně jako tato hra. Elsa se ráno probudila rozcuchaná až běda... na vás nyní je, abyste ji vytvořili nový účes podle vašich představ.
Beach Girl Costumes
Hry pro dívky - 22x
Oblékněte tuto krásnou dívku, která by ráda strávila celý den na pláži. Ostatně kdo by se nechtěl celý den jen válet na hřejivém písku a sluníčku. Zkuste dívce navrhnout nejhezčí a pohodlné oblečení na léto.