Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Clickn Slide

Hrajete online hru Clickn Slide

Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)

ovládání hry Clickn Slide

myší, viz instrukce ve hře • 0.53 MB • 65x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cinema decoration
Hry pro dívky - 10x
Jste umělecký designér a kino si vás najal na novou výzdobu. Budete mít k dispozici spoustu dekorací, které vhodně rozmístíte po kinosále. Musíte si dát velice záležet, aby se divákům v kině líbilo, jinak příště nepřijdou.
Doggy Day Care
Hry pro dívky - 33x
Malé štěňátko v této prímové superhře vyžaduje vaši péči. To znamená postarat se nejen o krmení, pití a venčení, ale také o čistění a koupání. Dokážete se o pejska starat tak, aby byl stále spokojený a šťastný?
Barbie Puzzle 4
Hry pro dívky - 1x
Miluješ barbie panenky a hned potom taky puzzle? Pak je tato online hra to pravé ořechové! Tvým úkolem je poskládat puzzlíky v daném časovém limitu, tak si pospěš, ať to stihneš a neobjeví se ti na obrazovce GAME OVER:)
Baby Hazel Hair Care
Hry pro dívky - 44x
Naučná a hezky hratelná online hra pro dívky. Pokud máte rádi péči o miminka a máte rádi kadeřnické super hry, tak si přijdete na své. Cílem hry je opečovat vlasy malé bejby Házel.
Roi make up 2
Hry pro dívky - 31x
Hra, ve které si budou moci dívky řádně vyzkoušet svůj estetický talent. Je to další pokračování řady Roi Make Up, ve které půjde o to, nalíčit mladou slečnu tak, aby se sobě líbila. Máte spoustu možností výběru.
How Does Your Garden Grow?
Hry pro dívky - 18x
Zahrajte si na virtuálního zahradníka v této prima zahradnické online hře. Na vaší cestě za farmářským úspěchem budete získávat znalosti a zahradnické dovednosti. Podívejme se, jak se vám podaří zahradničení.
Beauty Maker 51
Hry pro dívky - 12x
A je tu soutěž pro nejkrásnější letní sportovkyně. Tato dívenka se také smí zúčastnit. Tvým úkolem je o i pečovat. Krásně vhodně ji oblékni, pak jí úžasně nalič, potom jí zvol nejlepší účes a nakonec doplňky.
Wild hair make up
Hry pro dívky - 2x
Představte si, že jste v roli módního maskéra a máte nalíčit tuhle holčinu, aby se všem líbila. Můžete si vybrat ze spousty druhů odstínů řas, rtů a nakonec jí můžete pro osvěžení nasadit třeba i brýle.
Colouring 19
Hry pro dívky - 32x
Chybí ti , že v naší zemi neslavíme pravý haloween? Nevadí, zde máš alespoň ukázku a pokud máš ráda omalovánky, pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Party Makeup 27
Hry pro dívky - 11x
Tak a je tu éra mladých namalovaných slečen. Teď je tvým úkolem se o ni dostatečně postarat a krááásně ji namalovat! Nejprve oční stíny, pak i oční linky, potom řasenku, pak pudr a rtěnku či lesk. Příjemnou zábavu:)
Colouring 6
Hry pro dívky - 2x
Miluješ omalovánky a asi tak stejně i Vánoce? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Beauty Maker 75
Hry pro dívky - 10x
A je tu zpět, krásná onlinovka pro dívky. Zde se dolova vyřádíš. Můžeš zde zjistit i co je moderní a nakonec tě oznámkuje opravdový znalec mody, mimo jiné je možná i nápověda,ale jen na 5 sekund, v kolonce HINT.
Fairy Dressup 32
Hry pro dívky - 4x
Krásná Fairy se rozhodla jít dnes na karneval za jakousi lesní ženu, vílu či divoženku. Oblečení na to má vhodné jen najít tu správnou kombinaci a nejlepší model:) To je teď tvým úkolem. Dej se do toho!
Cutie Makeover 49
Hry pro dívky - 15x
Tak tohle je opravdická krasavice a jistě si zasložila první místo v krajské miss, ale teď je na řadě celorepublikové a to je o něčem jiném. Musí se mnohem víc snažit a hlavně vypadat krásně. Tak si s ní pohraj, ať zase vyhraje:)
Model Dressup 100
Hry pro dívky - 4x
Tahle slečinka se chystá na letní vycházku do parku, kde doufá, že potká svého idola. Velmi jí záleží na tom, aby vypadala perfektně. její idol si potrpí na módě, je totiž módní návrhář. Pomoz jí ho okouzlit.