Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Clickn Slide

Hrajete online hru Clickn Slide

Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)

ovládání hry Clickn Slide

myší, viz instrukce ve hře • 0.53 MB • 1724x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Barbie A Fairy Secret Dress Up
Hry pro dívky - 65x
Panenka Barbie se poslední dobou objevuje opravdu skoro všude a v rámci této počítačové hry si vyzkoušíte tvorbu časopisu. Tento časopis si vzala na paškál Barbie a měl by se věnovat tématům, které schválí. Jako první musíte na obálku umístit ideální obrázek a samozřejmostí je i volba písma v nadpisu.
Watering Girl
Hry pro dívky - 34x
Allison je nádherná mladá dívka, která touží po tom, aby se všem líbila. Tentokrát si neví rady s oblečením, na vás je, abyste ji trochu pomohli s výběrem nejnovější módy.
Tree Hugger Girl Dress Up
Hry pro dívky - 41x
Pěkná barevná oblíkačka pro nejmenší hráčky a pro fanoušky oblékání panenek online. Dokážete vytvořit nejkrásnější účes, make up a k tomu sladit vhodné moderní doplňky? Pusťte se do kreativní zábavy.
Girl 9
Hry pro dívky - 2x
Docela dost zajímavá a jednoduchá online hra pro dívky. Zde se snaž pouze krásně nalíčit tuto zajímavě namalovanou slečnu. Pouze klikni na to, čím ji chceš nalíčit a v mžiku se to objeví na jejím obličeji.
Virtual Farm
Hry pro dívky - 858x
Cílem této hry je pěstovat úrodu a poté ji prodávat zákazníkům. Začínáte s pěstováním trávy. Časem se Vám úroda rozroste. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, jak daleko dokážete dojít a kolik peněz si zvládnete vydělat.
Bratz dekorace
Hry pro dívky - 10x
A máme tu další báječnou online Bratz hru pro dívky. Dvě z krasavic potřebují pomoct a uspořádáním jejich nového bytečku. Jediný, kdo jim může pomoci jsi ty. Tak se do toho dej a nakonec je samotné někam vhodně umísti:)
Model Dressup 35
Hry pro dívky - 23x
Jako kdyby sladká JANA ríkala:,, Jdeme pařit! ´´ Ano, ale teď je na tobě zda z ní uděláš pařmenku rocku nebo sladkou disco barbie:) Důležité je, aby jí to slušelo a tím pádem se dobře bavila!!! Je to na tobě:)
Style Decorate 19
Hry pro dívky - 17x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento kousek přírody v zimě tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavé, tak si dej záležet:)
Udělej super pizzu
Hry pro dívky - 38x
Miluješ pizzu? Tak to je ta pravá tato online hra pro dívky. S krásným modrým medvídkem letíš do Itálie. Tam už jsi úpně zmrzlá a hladová. Jenže na pizzu si musíš vydělat tak, že musíš vytvořit identické pizzy na časový limit.
Charlize Theron
Hry pro dívky - 545x
Charlie Theron v nové online hře pro dívky. Má nepřeberný šatník plný super oblečení. Dlohé růžové, sv. modré a šedé šatky. Minišaty nejrůznějších barev a druhů, střihů. Dále pak i botky, brýle i náhrdelníky.
My Lovely Little Pony Game
Hry pro dívky - 36x
Roztomilá online hra vhodná pro nejměnší děti a milovníky My Little Pony. Poník Jamy pomalu roste, chce se stát módní ikonou mezi všemi poníky. K tomu je ale potřeba skvěle vypadat. Jak se zhostíte úkolu módní stajlistky? Oblíkačka s poníkem Jamy je tady pro vás zdarma.
Model Dressup 102
Hry pro dívky - 974x
tato slečna má ráda pohodlné modely, ale chce v nich vypdat sexy. Tak si trošku pohraj. Převlékej, měň jí účesy, kabelky, botky, šperky. A nakonec vyber model, který tě nejvíce zaujal a nejvíce jí sluší:)
Barbie Flowers Shop
Hry pro dívky - 29x
Parádní Barbie hra pro hravé dívenky. Doručte všechny květiny ještě dříve než uvadnou. Jako vedoucí svého květinářství máte na starosti chod obchodu. Musíte se postarat o vše důležité, abyste prodali co nejvíce květin.
Beauty Studio 2
Hry pro dívky - 35x
Léto už je sice za námi, nicméně nikdy není pozdě na otevření nového kosmetického studia krásy. Vaším úkolem je obsluhovat dívky, které k vám přišly hledat krásu. Hra má super grafiku a je docela zábavná.
Fashion Style 30
Hry pro dívky - 27x
Potrpíš si na to, aby každý tvůj model byl dokonale sladěn a všechno bylo dokonalé? Chceš se klukům líbit. Nebo snad máš plný šatník, ale nevíš, jak kombinovat, aby si působila změněně? Pak je tato online hra to nejlepší. Máš zde hned 8 typů, jak se obléci:)