Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Clickn Slide

Hrajete online hru Clickn Slide

Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)

ovládání hry Clickn Slide

myší, viz instrukce ve hře • 0.53 MB • 3471x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Britney Spears
Hry pro dívky - 7x
Krasavice proslulá nejen svou krásou a zpěvem, ale hlavně skandály stojí v celé své kráse přímo před vámi se svám enormně velkým šatníkem v nové online kře pro dívky :-) Buď její stylistka a pomoz ji vybrat to nejlepší oblečení,boty i doplňky. Hodně zábavy:)
Cutie Makeover 23
Hry pro dívky - 28x
Tak tohle opravdu vypiplaná online hra pro dívky! Takže pěkně popořádku. Nejprve jsou na řadě oční stíny, pak řasenka, poté kontaktní čočky a !!nečekané!!- nehty a pak rtěnka. Pak pudr a nakonec ji ošperkuj, obleč a učeš!
Kukuya 3
Hry pro dívky - 5x
Zkuste navrhnout tu nekrásnější zahradu s nejkrásnějším domem. Není k tomu potřeba ničeho jiného než-li vaší fantazie. Dejte své fantazii prostor a vrhněte se na výstavbu nového domu s překrásnou zahradou.
Barbie Room Dress Up
Hry pro dívky - 8x
Barbie je po celém světě známá panenka, která se ráda obléká do nejrůznějších oblečků a miluje, když může být opravdu stylově upravená. V následující hře jí můžete s jejím cílem trochu pomoci a upravit jí k obrazu svému. K dispozici máte hned několik možností, jakým způsobem Barbie upravit, takže vybírejte pečlivě.
Watering Girl
Hry pro dívky - 34x
Allison je nádherná mladá dívka, která touží po tom, aby se všem líbila. Tentokrát si neví rady s oblečením, na vás je, abyste ji trochu pomohli s výběrem nejnovější módy.
Elsa Wedding
Hry pro dívky - 34x
Naši hrdinku Elsu z Ledového království čeká nejúžasnější den - svatba. Na tu je nutné se pečlivě připravit, zejména co se týče čatů. Na vás nyní bude vybrat perfektní svatební oblečení na jejich velký den.
Super Model 10
Hry pro dívky - 30x
Pěkná online oblíkačka pro dívky! Nejprve zvol barvu pleti (complection)od nejsvětlejší po nejtmavší. Potom pozadí (background) a pak ji překrásně oblékni do nějakého perfektního oblečení z její kompetence:)
Rain Girl Dress Up
Hry pro dívky - 19x
Tato dívka se rozhodla, že dojde ke své kamarádce pěšky a to i z toho důvodu, že žádný autobus nejede a ji se nechce čekat. Udělejte ji krásný outfit i do tohoto deštivého počasí v této super hře.
Create a snowman
Hry pro dívky - 13x
Všichni, kdo mají rádi zimu a její radovánky budou mít určitě rádi i tuhle flashovku. V ní totiž dostanete ojedinělou možnost si postavit vlastního sněhuláka - nezávisle na počasí, které je kolem vás.
Cooking Master 3
Hry pro dívky - 3047x
Do vaší pekárny přišlo spoustu lidí objednat si váš vítečný chléb co je u tolika lidí velice oblíbený. Za pohé tři minuty musíš upéct co nejvíve chleba. Lidé začnout postupně objednávat více a více chleba.
Model Dressup 52
Hry pro dívky - 3x
Tohle opravdu vydařená roztomilá online hra pro dívky. Také mořské panny chtějí vypadat skvěle, jako my obyčejné svůdnice. Tak se rozhodla tato jedna z nich poprasit o pomoc v módě. Pomůžeš jí? Jistě ano. Příjemnou zábavu.
Sue Flower Garden
Hry pro dívky - 25x
Sue má zahradu, která jí vydělává. Dá se říci, že na ní pěstuje pouze rajčátka. Jenže teď by chtěla od tebe pomoci. Tvým úkolem je rostlinky zalévat, pak sesbírat rajčata a dát je do přístroje a vyrobit rajčátkovou šťávu.
Model Dressup 39
Hry pro dívky - 16x
Tohle je krásná online hra pro dívky. Není to ledajaká oblíkačka, ale tahle slečna jde večer své kamarádce za družičku. nechce kamarádku naštvat, že vypadá báječně, což se ti jistě podaří, ale chce zapůsobit na idola, který tam bude. Dej se do práce.
Beauty Studio 2
Hry pro dívky - 35x
Léto už je sice za námi, nicméně nikdy není pozdě na otevření nového kosmetického studia krásy. Vaším úkolem je obsluhovat dívky, které k vám přišly hledat krásu. Hra má super grafiku a je docela zábavná.
Monster High Cleo De Nile Spa Makeover
Hry pro dívky - 54x
Postarejte se o vzhled studentky ze školy Monster High. Cílem je vyčistit pleť, nanést masku, připravit správné líčení. Cleo musí zkrátka vypadat naprosto bezchybně. Určitě to zvládnete i díky pomoci ve hře.