Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Clickn Slide

Hrajete online hru Clickn Slide

Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)

ovládání hry Clickn Slide

myší, viz instrukce ve hře • 0.53 MB • 1171x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Beauty Maker 63
Hry pro dívky - 20x
Tak tahle slečinka nebojuje o jen tak ledajakého chlapce, ale o srdce krásného prince, tedy v tomto případě spíše o oči :) A opět záleží jen na tobě, jestli slečinka vůči princátkovým očím obstojí :)
Model Dressup 93
Hry pro dívky - 20x
Tahle paní je už maminka od jednoho dítěte a pořád vypadá tak svěže, nemyslíš? :) Jejím oblíbeným stylem, co se oblečení týká je ležérnost, pohodlí, ale zároveň i sexy modely. Má ráda kalhoty a košile.
Pack It Up
Hry pro dívky - 12x
Velice pěkná a srandovní online hra pro všechny. Moderní auta mají sice velký kufr, ale jistá kapacita je také omezuje. Tvým úkolem je všehny věci vlevo naskládat do kufru. Můžeš je pomocí šiper pod obrázky (flip, rotate) různě přetáčet. Může ti pomoci nápověda v rámečku vpravo dole. Příjemnou zábavu. Jsou čtyři kola.
Sue Dressup 3
Hry pro dívky - 5x
Sue už jsme měli v tolika hrách, ale teď máš tu možnost, že jí můžeš nakouknout do šatníku a co víc, vybrat jí super obleček a obléci ji podle svých představ. Tak neváhej a dej se do bolékání naší Sue:)
Big Mamas Salon
Hry pro dívky - 57x
Pomozte šikovné kadeřnici s provozem jejího podniku. Budete se starat o přání zákaznic, které chtějí vypadat velmi hezky. Podaří se vám rychle pečovat o klientky a vydělat co nejvíce peněz?
Mini Colouring 2
Hry pro dívky - 706x
Miluješ omalovánky a máš ráda svého nejlepšího kamaráda? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Monkey Stack
Hry pro dívky - 43x
Milá skákačka, ve které hrají hlavní úlohu opičky a banány. Pochytejte co nejvíce banánů dříve než vyprší časový limit. Hra Monkey Stack s pěknou grafikou a dobrou hratelností potěší každého hráče.
Photo Model 30
Hry pro dívky - 589x
Photo modelka Katie potřebuje nutně novou stylistku. Její stará stylistka totiž náhle onemocněla. Katie se naskytla první velká šance! Jde fotit do prestižního časopisu, který je vydáván po celém světě. Pomoz jí vypadat skvěle:)
Holiday Park 2
Hry pro dívky - 17x
Tvým úkolem je uspořádat skvělý prázdninový park pro malou Janičku a malého Pepíčka. Nebude to nic snadného možná ti to pár minut zabere, ale výsledek jistě bude stát za všechny prachy, jak se říká :)
Hamster Hotel
Hry pro dívky - 60x
Křeček jménem Max měl svůj velký sen. Chtěl si otevřít hotel pro křečky a po dlouhé době snažení se mu to konečně podařilo. Právě otevírá a vy mu s jeho malým hotelem pomůžete. Vezměte si na starost obsluhu všech zákazníků hotelu, aby odcházeli spokojeni. Přivítejte zákazníky a poslužte jim podle jejich přání.
Pretty Dressup 3
Hry pro dívky - 17x
Oblékni si svou krásku v nové krásné online oblíkačce. Koukni na ty možnosti. Účes může být modrý,fialkový i jiný. Můžeš obléci kalhoty,kraťasy, sukně , šatky, botky, brýle, čelenku, halenky apod. Příjemnou zábavu:)
Model Dressup 164
Hry pro dívky - 25x
Dnes je karneval. Taky jsi ho nestihla? Pak je pro tebe tato hra ta pravá. Zde se můžeš vyřádit. Ne na sobě, ale na této kraasvici. Je na tobě zda z ní uděláš červenou Karkulku nebo snad prodavačku. :)
Harry Potter Makeover
Hry pro dívky - 794x
Zdařile zpracovaná online hra pro všechny fanoušky Harryho Pottera. Jde o jednoduchou oblíkačku a hlavně o make-up a stylování. Vyberte ideální makeup, účes, oblečení a doplňky pro nový natáčecí den.
Barbie Wedding 2
Hry pro dívky - 201x
Krásná online hra pro dívky. Tvá barbie se zítra vdává a potřebuje urychleně pomoct s výběrem spravného celkového outfitu:) Zvol nejhezčí šaty, rtěnku, botky, náhrdelník, naušnice a účes. Svatba je přeci krásný zážitek, dopřej jí, ať je její svatba bezchybná:)
Model Dressup 65
Hry pro dívky - 21x
Tak tohle je opravdu herní bomba! Neuvěřitelné. Cílem této pěkné online hry pro dívky není pouze obléci slečnu, ani 2 slečny, ale rovnou 2 slečny a chlapce! Není to bomba, tak neváhej a dej se do toho!