Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Clickn Slide

Hrajete online hru Clickn Slide

Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)

ovládání hry Clickn Slide

myší, viz instrukce ve hře • 0.53 MB • 87x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Obsluha hostů
Hry pro dívky - 12x
Po dlouhé době se u vás zastavyli staří známí a dostali obravský hlad a vy jako paní domu musíte uvařit. Každý z hostů si sám řekne na co má chuť vy to pouze uvařite a donesete ke stolu. Pozor hra je časově omezena.
Mini Dressup 20
Hry pro dívky - 26x
velmi roztomilá online hra pro dívenky, spíše ty mladší. Princip hry spočívá v tom, že oblékneš tuto krasavici. Klikneš-li na určité oblečení, zobrazí ze ti dole a ty jí ho oblečeš. Dej se toho a bav se!
Dress Bumble B
Hry pro dívky - 1x
Krásný čmelda chce okouzlit slečinku z hmyzí říše, ale moc neví, jak na to! Jenže teď si tu právě ty, aby jsi mu poradila. Obleč ho, tak jak si myslíš, že na královnu svého srdce nejvíce zapůsobí! Je to na tobě!
Mini Dressup 17
Hry pro dívky - 28x
Koukni se na krásnou malou dívenku. Potřebuje trochu poradit v módě, moc se nevyzná. Dneska je to jen a jen na tobě, jak ji oblékneš. Ať z ní uděláš zimní královnu nebo obyčejnou městskou dívku, hlavně se ti musí dílo líbit.
The Flirt - zamilovaný flirtík
Hry pro dívky - 19x
Tito dva zamilovaní lidičkové se poprvé spatřili v hudebním klubu, byla to láska na první pohled. On je blázen do ní, ona naprosto zblázněná do něj. Samozřejmě se chtějí políbit, ale ne tak, aby to někdo viděl. Je to tedy klasická líbací online hra, kterou ocení především dívky.
Cody Dressup 7
Hry pro dívky - 0x
Cody je slečna, ketrá byla vždycky oblíbená mezi chlapci, ale spíše jako jeich kamarádka než něco víc, ale ona se zamilovala a chce se zalíbit chlapci svého srdce. Pomoz jí v tom a uprav ji, jak nejlépe dovedeš.
Beauty Maker 56
Hry pro dívky - 10x
Mezi nejlepší online oblíkačky patří právě tato. Zde se můžeš opravdu vyřádit a nejlepší je, že tě na konci ohodnotí opravdový odborník. Dej se do toho. Oblékni ji, nalič ji, změň účes a ošperkuj ji. Vše je jen na tobě.
Hair Dresser 5
Hry pro dívky - 8x
Krásný hair dresser (=kadeřnice). Nemusíš zrovna toužit po tom, být kadeřnice, aby jsi zvládla z téhle obyčejné zrzky vykouzlit neobyčejně zajímavou a krásnou dívenku. Prostředky jsou všude po pokoji. Vyhraj si:)
Barbie Cake
Hry pro dívky - 15x
Panenka Barbie se dá najít v celé řadě počítačových her, kde slouží jako hlavní hrdinka. Nejinak tomu bude v rámci této hry, kde dostanete jedinečnou příležitost. Můžete si sami připravit velice pěkný dort, kde bude hlavní roli hrát opět naše stará známá panenka Barbie. Vyzdobte si dort podle vlastních představ.
Photo Model 45
Hry pro dívky - 3x
Tato mladá dívenka v nové online hře pro dívky má dnes své první velké focení, jako velká holka! Maminka však není doma a ona chce vypadat báječně, aby na fotografy zapůsobila. Pomoz jí, jistě ti bude vděčná:)
Angel Dressup 2
Hry pro dívky - 18x
Andělská vynálezkyně. Zajímavá kombinace slov, že? Ale je to tak. jen se koukni na ni, jak bude vypadat až jí dáš černou paruku. takhle vypdaá, když se jí pokus nezdaří:) Tak ji hezky obleč, dnes jde prezentovat své vynálezy:)
Wheat Farm
Hry pro dívky - 5x
Pokud rádi hrajete farmářské online hry, tak vás tato určitě zaujme. Budete na farmě, která pomalu vzkvétá. Úkolem je pěstovat plodiny a chovat různá zvířata. Plodiny buď prodáte na trhu, nebo je spotřebujete jako krmivo.
Cutie Makeover 41
Hry pro dívky - 14x
Tak tohle je opravdu ´´vykoumaná´´ online hra pro slečny. Zde této ženě můžeš změnit jak účes a oblečení, kliknutím na vlasy a top, ale také kabelku, kliknutím na ni:) Je to příjemná zábava, dej se do toho!
Pet Dressup 12
Hry pro dívky - 3x
Krásný pejsek, ale jen se zahleď do jeho očiček a uvidíš, že je zamyšlený:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékl něco krásného na sebe, ale sám to neumí, tak mu pomoz něco pěkného vybrat a oblékni hi, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)
Model Dressup 59
Hry pro dívky - 48x
Krásná online oblíkačka pro dívky. Tato slečinka ze všeho nejvíce miluje, kdy si pomocí paruky změní vlasy. Pak má také ráda vkusné romantické, ale zároveň sexy oblečení. Oblékni ji, jak chceš jen a jen ty!