Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Clickn Slide

Hrajete online hru Clickn Slide

Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)

ovládání hry Clickn Slide

myší, viz instrukce ve hře • 0.53 MB • 614x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
My Dolphin Show 3
Hry pro dívky - 23x
Třetí díl oblíbené herní ságy s delfíní vodní šou. V roli šikovného delfína budete předvádět nejrůznější triky a úkoly. Cílem je pobavit obecenstvo a zíksat co nejvíce bodů. Jakmile budete mít dostatek bodů, můžete si pořídit další kámoše do představení.
Beauty Maker 62
Hry pro dívky - 27x
Nejkrásnější online hra pro dívky . Zde se může opravdu projevit tvá fantazie. Prvním úkolem je obléknout slečnu. jak vršek, tak spodek. Poté ji nalič krásně obličej. Pak ji naordinuj účes a nakonec doplňky! Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Monster High Avatar
Hry pro dívky - 46x
Pěkná hra vhodná pro děti a jistě si ji oblíbí i dívky. Z jednotlivých dílků můžete poskládat vlastní postavičku ze seriálu Monster High. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte novou hrdinku ze Strašidelné školy.
Family Flights
Hry pro dívky - 45x
Oblíbená rodinná letecká společnost se nezadržitelně řítí k bankrotu. Chopte se byznysu a doveďte firmu zpět na výsluní. Myslíte, že se vám to podaří?
Model Dressup 159
Hry pro dívky - 7x
Tak tahle šestnáctiletá slečinka má romantickou dušičku, což se odráží v jejím módním stylu. Má ráda sukničky a růžovou a červenou barvičku. Co ale miluje jsou květiny. Řiď se podle toho a krásně ji uprav.
Style Decorate 2
Hry pro dívky - 3x
Tohle je moc hezká online dekoračka pro dívky:) Tvým úkolem je krásně uspořádat různé věci, které vidíš do prostoru:) není to složité a není to žádná soutěž, jediné na čem záleží je, aby se výsledek líbil tobě:)
Hawaii Travel
Hry pro dívky - 17x
Podařená oblíkačka pro dívky. Zasněte se a představte si dovolenou na Havaji. Znáte tamní módní styl a způsob oblékání? Zahrajte si tuto oblékací hru a vymyslete vlastní havajské styly.
Rain Girl Dress Up
Hry pro dívky - 18x
Tato dívka se rozhodla, že dojde ke své kamarádce pěšky a to i z toho důvodu, že žádný autobus nejede a ji se nechce čekat. Udělejte ji krásný outfit i do tohoto deštivého počasí v této super hře.
Gumball Tooth Problems
Hry pro dívky - 40x
A je to tady. Bolavé zoubky. Zhostěte se role zubního specialisty a ošetřete chrup této oblíbené postavičce. Podaří se vám během hry odstranit všechny kazy a navrátit tak postavičce úsměv?
Party Makeup 10
Hry pro dívky - 26x
Make-up je na party důležitý, to jistě uznáš sama. Nejden díky této pěkné online hře pro dívky. Na party bude i mnoho pěkných chlapců a ona se již chce líbit . Pomoz jí a nádherně ji nalič, dle svého výběru:)
Model Dressup 113
Hry pro dívky - 26x
Tahle slečinka je taková romantička, že svou romantickou povahu přenesla i do svého krásného šatníku. Má ráda puntíky a veselé barvičky. Ale celkově chce vypdat luxusně a cool. Dej se do toho a udělej z ní krásku.
Mahee Girl Dress Up
Hry pro dívky - 40x
Klasických oblékacích her se po celém světě vydává opravdu slušné množství, takže každá, která se něčím odlišuje, vypadá jako skvělá změna. Hra Mahee Girl Dress Up kromě obvyklých možností změn dívky nabízí jednu věc, kterou jistě ocení všichni hráči z České republiky. Touto věcí je překlad do češtiny, takže hře porozumí i mladší ročníky bez znalosti jazyka.
Dress Bumble B
Hry pro dívky - 3x
Krásný čmelda chce okouzlit slečinku z hmyzí říše, ale moc neví, jak na to! Jenže teď si tu právě ty, aby jsi mu poradila. Obleč ho, tak jak si myslíš, že na královnu svého srdce nejvíce zapůsobí! Je to na tobě!
Model Dressup 28
Hry pro dívky - 475x
Super online hra pro dívky! Kouni na nepřebernou škálu toho oblečení, určitě bys chtěla také takový šatník. Pokud se ti nepoštěstilo, doufej že jednou ano a zahraj si alespoň na vlastníka takového oblečení:)
Frosty service
Hry pro dívky - 900x
Je parné léto, většině lidem je velké horko a zmrlina jde samozřejmě na odbyt. Vy jako zmrzlinář budete muset vyrábět zmrzlinové poháry přesně na zakázku. Ale pozor, nesmí se lišit od dané předlohy.