Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Clickn Slide

Hrajete online hru Clickn Slide

Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)

ovládání hry Clickn Slide

myší, viz instrukce ve hře • 0.53 MB • 2742x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Pet Penguin
Hry pro dívky - 52x
Asi bysme dlouho hledali dívku, která má doma jako domácího mazlíčka malého tučňáka. V této online hře si to můžete zkusit alespoň virtuálně. Postarejte se o toho roztomilého tučňáka.
Robinsons farm
Hry pro dívky - 15x
Představte si, že jste Robinson, co ztroskotal na pustém ostrově a snaží se ho pořádně obydlet. Teď si ale musíte lámat hlavu s tím, jak rozvrhnout svoji farmu. Myslíte si že na to máte dost vkus? Zkuste to.
Britney Spears
Hry pro dívky - 7x
Krasavice proslulá nejen svou krásou a zpěvem, ale hlavně skandály stojí v celé své kráse přímo před vámi se svám enormně velkým šatníkem v nové online kře pro dívky :-) Buď její stylistka a pomoz ji vybrat to nejlepší oblečení,boty i doplňky. Hodně zábavy:)
Model Dressup 84
Hry pro dívky - 27x
Tak tahle slečna nemá zrovna vyhraněný styl, co se týče módy. A proto je její šatník dosti pestrý. Tvým úkolem je vybrat si styl, který myslíš, že jí sedí nejvíc a obléci ji do něj. Dej se do toho. A nezapomeň na doplňky.
Beauty Maker 21
Hry pro dívky - 811x
Tak je tu teď opravdu nelehký úkol! Krásná online hra pro dívky. Máš tu hned čtyři úkoly. První je dívku krásně obléci, druhý pěkně nalíčit, třetí krásně učesat a nakonec všechno sladit doplňky, jako poslední úkol.
Oblékni Beyonce
Hry pro dívky - 24x
Sexy zpěvačka Beyonce v této super online hře pro dívky. Máš na výběr nepřeberné množství těch nejlepších hollywůdských kousků sexy ošacení. Zvolte, co se dnes nejvíc šikne právě Beyonce. K šatstvu zvolte i obuv a vhodné šperky:)
Model Dressup 9
Hry pro dívky - 4x
Měly jsme tu již mnoho online oblíkaček, tahle je však vyjímečná už tím, že zde stojí muž a je to model, který se nechá obléknout tak, jak se to TOBĚ bude nejvíce líbit. Nemá méně možností než žena, tak se dej do oblékání:)
Barbie Hot Dogs
Hry pro dívky - 2837x
Barbie se chystá na menší piknik v přírodě spojený s kuchařským uměním. Tentokrát to je poměrně lehký úkol - připravit voňavý a chutný hot dog, tedy párek v rohlíku. Dejte se do přípravy jídla.
Model Dressup 111
Hry pro dívky - 32x
Je jen na tobě jak tuto online oblíkačku pojmeš. Zda se budeš řídit, tím, co by nejvíce seklo této slečně nebo spíše tím, co by se líbilo tobě a co by jsi si oblékla ty. Je to na tobě. Tak začni oblékat!
Dětské hřiště
Hry pro dívky - 28x
Děstké hřistě bylo rozházeno vandaly a děti si nemají kde hrát. Někdo musí ten nepořadek uklidit a dát vše do naprostého pořádku jak to bylo dříve. Můžes tak učinit právě ty. Vpravém dolním rohu je nápověda.
Mini Dressup 7
Hry pro dívky - 17x
Krásná online oblíkačka pro dívky. Malá Markétka se chce jít ven projít s kamarádkami a hlavně s jedním chlapečkem ze školky. Tvým úkolem je ji hezoučky obléknout, ať jí to venku sluší:) Tak se dej do toho!
Model Dressup 5
Hry pro dívky - 13x
Tato slečna se zamiloval do chlapce z jiné země a tam samozřejmě mají jiné zvyky a jiné styl oblečení:) A ona se rozhodla z veškeré lásky to akceptovat, takže se obléká takto. Dneska ji oblékni ty :)
Mini kadeřnice 1
Hry pro dívky - 5x
Krásná online hra pro dívenky. Vber si vpravo ze tří účesů ten, který se ti zamlouvá nejvíce a vytvoř jej. Pomocí nůžek a sestřihu, žehličky na vlasy, kulmy na vlasy, hřebenu. Nakonec se dozvíš, jak se ti zadařilo:)
Model Dressup 134
Hry pro dívky - 13x
Tak to tu nesmělo chybět - nejrozšířenější módní styl dnešní omladiny. Krásné a zajímavé kousky, kterými chce omladina vyniknout, to bez pochyby:) Zde máte velmi pěkný průřez, tak oblékněte slečnu, jak nejlépe umíte.
Fairy Dressup 32
Hry pro dívky - 23x
Krásná Fairy se rozhodla jít dnes na karneval za jakousi lesní ženu, vílu či divoženku. Oblečení na to má vhodné jen najít tu správnou kombinaci a nejlepší model:) To je teď tvým úkolem. Dej se do toho!