Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Clickn Slide

Hrajete online hru Clickn Slide

Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)

ovládání hry Clickn Slide

myší, viz instrukce ve hře • 0.53 MB • 2351x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 162
Hry pro dívky - 21x
Tahle slečna si potrpí na to, aby ukázala své dlouhé sexy nožky a za žádnou cenu nenosí úplně dlouhé kalhoty:ú má ráda spíše romantickou módu a důležité je pro ni, aby se líbila. Oblékej! Příjemně se bav:)
Beauty Maker 79
Hry pro dívky - 21x
V této online hře pro dívky soutěžíš o svého idola se svou sokyní! Tak si dej opravdu záležet! Nápovědu nalezneš v modrém čtverečku HINT! Nejprve ji oblékni, pak nalič, ppotom jí dej vhodný účes a nakonec dolňky.
My Baby Tiger
Hry pro dívky - 17x
Prakticky všechny druhy tygrů jsou v dnešní době ohrožené a téměř na vymření. Tento virtuální tygřík se však těší velké spokojenosti a lásce svého majitele. Tím jste teď právě vy. Vaším úkolem je postarat se o to, aby byl tygr i nadále šťastný.
Ever After High OHair Babies
Hry pro dívky - 53x
Hezká barevná oblíkačka s miminkem a s motivem seriálu Ever after high. Můžete si vybrat mezi miminky Poppy a Holly. A pak už se dejte do zkrášlování nejrůznějším oblečením a doplňky. Hru si skvěle užijte.
Ice Cream Maker
Hry pro dívky - 26x
Staň se mistriní zmrzlinářkou v nové online hře :) Nejprve si vyber s kým budeš hrát. Se stylovou kráskou nebo moderním chlapcem. Hra je omezena časovým limitem. Pak už jen podle předlohy udělej zmzku. Pozor, po čase se ti předloha bude objevovat na kratší čas.
Monster High Mouscedes King Dress Up
Hry pro dívky - 44x
Příjemná seriálová oblíkačka na motivy čarodějek Monster High. Tentokrát budete oblékat a vybírat doplňky pro hrdinku Mouscedes King. Na výběr je toho opravdu dost a můžete vytvořit velký počet kombinací.
Fur coats dress
Hry pro dívky - 20x
Další z řady dívčích oblékaček, ve kterých budete muset obléknout nějakou pěknou slečinku do některého oblečení z nabídky. Ale nebojte se, že byste si třeba nevybrali, nabídka je skutečně velice bohatá.
Beauty Maker 60
Hry pro dívky - 21x
Tak tahle slečinka má velice zajímavý vkus. Abych to upřesnila, bojuje o srdce P. Aladina. Možná tě to udiví, ale láska si přece nevybírá. Je to jen na tobě, jak si u něj bude stát. Dej se do úpravy :)
Shine
Hry pro dívky - 50x
Tak tohle je opravdu nelehká online hra pro dívky, přesně online dekoračka pro dívky. Tato slečinka, jak je u mladých slečen známo pořádala party a trochu se jí to vymklo a potřebuje pomoci s úklidem:)
Little Magician 2
Hry pro dívky - 9x
Proměn udatného hrdinu, který přemohl všechny nastrahy a nepřítele až dosáhl pokladu. V tom ale přišel zlý čaroděj a hrdinu proměnil v žabáka. Proměn ho zpátky pomocí svých magických lektvarů a kouzelné hůlky.
My Dolphin Show 3
Hry pro dívky - 24x
Třetí díl oblíbené herní ságy s delfíní vodní šou. V roli šikovného delfína budete předvádět nejrůznější triky a úkoly. Cílem je pobavit obecenstvo a zíksat co nejvíce bodů. Jakmile budete mít dostatek bodů, můžete si pořídit další kámoše do představení.
Model Dressup 105
Hry pro dívky - 16x
Tahle slečnamá ráda ležérnost a střídnost i v normálním oblečení, ale zde se jedná o večerní róbu. Tak ji krásně oblékni, jde totiž se s vým novým objevem do divydla na oblíbené představení. Nezapomeň na šperky a vlásky a botky.
Smurf Dressup
Hry pro dívky - 49x
Myslíme, že každé dítě zná ty roztomilé modré skřítky, kteří jsou vysocí na dva couly :-). A právě jednoho takového šmoulu tady pro vás máme. Jde o příjemnou oblíkačku, která potěší každého menšího hráče. Co říkáte?
Bratz Fish Tank
Hry pro dívky - 33x
Slušně propracovaná hra jak graficky tak hratelně. V této hře se staráte o rybičky. Na začátku hry si vyberete podle libosti z několika různých rybiček, podle které toho které se vám zalíbí. Tak do toho.
Cody Dressup 27
Hry pro dívky - 215x
udělěj z této obyčejné dívenky neobyčejně krásnou slečnu. Je jen an tobě, jaké oblečení se ti líbí a jak oblékneš a sladíš oblečení na této slečně. Snaž se vytvořit nějaký báječný outfit, který se pro ni hodí.