Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Garfield Coop Catch
sponzorované odkazy

Garfield Coop Catch

Hrajete online hru Garfield Coop Catch

Garfield se rozhodl uvařit si míchaná vajíčka. Pomoz mu s tím. Pohybuj s ním myší vpravo nebo vlevo. Pozor slípky také schazují jiné věci nežli vejce. Po každých třiceti vteřinách se zvýší level a zrychlí se celá hra.

ovládání hry Garfield Coop Catch

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 630x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Pet Dressup 8
Hry pro dívky - 20x
Jen se koukni na toho krásného roztomilého pejska. Jeho panička je velmi hezká dáma a chce, aby se i její pejsek líbil. A hlavně nyní, když se zamiloval do fenky Bettky:) Tak ho krásně oblékni, ať má u Bettky úspěch.
Beauty Maker 76
Hry pro dívky - 9x
Tahle online hra pro dívky je opravdu oblíbená a je fakt perfektní. Zde se můžeš realizovat opravdu ve všech odvětvích módy. Za prvé oblečení, potom líčení, pak doplňky ůčes, obuv a šperky. Je to na tobě, jak se s tím vypořádáš. Nápovědu najdeš v kolonce HINT.
Bratz Racing Stars
Hry pro dívky - 261x
Staňte se šanpionkou v řízení auta. Vyberte si postavu s kterou chcete závodit poté auto popřípadě motorku. Dále si vyberte barvu svého vozydla a nezbývá už nic jiného nežli začít porážet soupeře za soupeřem.
Shape Drop
Hry pro dívky - 4x
Už jako malé holčičky jste tuto hru jistě hrály ve školce. Nyní se k vám vrací v online verzi. Stačí, když zvolíte správný otvor, kam má spadnout dané těleso a jste za vodou,ale překážkou je, v dalších kolech, vzrůstající rychlost. Dejte si pozor, hodně štěstí a příjemnou zábavu:)
Roi make up 6
Hry pro dívky - 22x
Tahle potřebuje pomoci nalíčit. Na vás je teď vytvořit jí ideální makeup. Máte na výběr spoustu různých odstínů a barev, pudry, dokonce i zabarvovací čočky na oči. Zkuste to vše zkombinovat a vytvořit jí slušivý vzhled.
Cody Dressup 38
Hry pro dívky - 7x
Vánoce vánoce přicházejí, zpívejme přátelé, po roce vánoce vánoce přicházejí, šťastné a veselé. A Cody si na dnešek smluvila rande se svým přítelem a che být trochu stylově oblečena, jenže neví , co si obléct, tak jí pomoz.
Cake Shop 2
Hry pro dívky - 211x
Vytvořte chutné a voňavé dortíky pro vaše mlsné a hladové zákazníky. Postupně vydělejte pořádný balík peněz a nechte své podnikání růst. Základném kamenem úspěchu je spokojenost návštěvníků vaší cukrárny.
Patisserie decor
Hry pro dívky - 2x
Každý z nás jistě rád chodí to cukrárny. V téhle hře si ji ale budete moci přímo vystavět. Máte prázdnou místnost a tu si zařiďte podle vašich představ, jak by taková správná cukrárna měla vypadat.
Lovelicious
Hry pro dívky - 46x
V této suprové dívčí hře najdete mnoho dortíků a čokolády, která vypadá opravdu k nakousnutí. Budete rychle obsluhovat hosty a vydělávat tak hromady peněz, za které si vylepšíte obchůdek s dortíky.
Make Mario Up
Hry pro dívky - 28x
Nelíbý se ti už starý a okoukaný vzhled hrdiny Maria? Oblékni ho podle svého gusta jak se ti to bude zdát pěkné. Určiťe nebudeš zklananá z této hry protože nabýzí opravdu pěkné obleěení pro hrdinu Maria.
Ever After High Ashlynn Ella Dress Up
Hry pro dívky - 40x
Jednoduchá oblíkačka s motivem seriálu Ever after high. Hra nenabízí příliš široké možnosti, nicméně počet oblečení a doplňků je dostačující na několik desítek roztodivních kombinací. Utvořte svůj jedinečný styl.
Monster High Cleolei Dress Up
Hry pro dívky - 55x
Cleo patří mezi nejhezčí studentky z Monster High. Jen se podívejte, co vše ukrývá ve svém šatníku. Vyberte ji nejlepší a nejslušivější oblečení na dnšní slavnostní party. Jak se vám dívka líbí?
Colouring 2
Hry pro dívky - 25x
máš ráda podzim, když běháš s kamarády po louce a poštíte draky a pobíhate s pejsky? Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Colouring 7
Hry pro dívky - 23x
Miluješ Vánoce a omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Beauty Maker 74
Hry pro dívky - 5x
Tak se dáme do toho. Móda je velmi důležitá součást dnešní ženy, která se chce líbit. To se netýká pouze oblečení, ale také make-upu, dplňků, šperků, účesu apod., jak se dozvíš v této hře. Stiskni spodní rámeček, pro hru a pro nápovědu pak HINT.