Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Garfield Coop Catch
sponzorované odkazy

Garfield Coop Catch

Hrajete online hru Garfield Coop Catch

Garfield se rozhodl uvařit si míchaná vajíčka. Pomoz mu s tím. Pohybuj s ním myší vpravo nebo vlevo. Pozor slípky také schazují jiné věci nežli vejce. Po každých třiceti vteřinách se zvýší level a zrychlí se celá hra.

ovládání hry Garfield Coop Catch

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 341x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Oblékni Cody 43
Hry pro dívky - 14x
Cody poslal svou fotku do časopisu mladé hvězdy a tento měsíc bude na titulce časopisu TOP DÍVKA, ale ještě se stále nerozhodla, co si vezme na sebe, tak jí pomoz ty. záleží jen na tvém vkusu. Neváhej a oblékej:)
Mini Dressup 24
Hry pro dívky - 13x
Taky se chceš líbit? tato slečinka taky a převelice, zamilovala se totiž do svého spolužáka. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě.Hlavně se snaž, na chlapci jí záleží!! :)
Cutie Makeover 55
Hry pro dívky - 0x
Pěkná slečinka se chystá vyrazit na nákupy a jak jistě sama víš, v obchodech se nemihotají jenom ženy, ale občas se tam i nějaký chlap (i kdyby náhodou) nachomítne:) Tak ji krásně uprav, co kdyby náhodou :)
Diner Dash
Hry pro dívky - 4x
Cílem této hry je postarat se o své zákazníky v zahradní restauraci, kterou vlastníte. Přijímejte od zákazníků objednávky, noste jim objednané pokrmy a nezapomeňte vybírat peníze za služby, které jste jim poskytli.
Holiday Park 2
Hry pro dívky - 14x
Tvým úkolem je uspořádat skvělý prázdninový park pro malou Janičku a malého Pepíčka. Nebude to nic snadného možná ti to pár minut zabere, ale výsledek jistě bude stát za všechny prachy, jak se říká :)
Beauty Maker 41
Hry pro dívky - 11x
Známý fotogram, který fotí nejslavnější lidi na světě si vybral právě tuto dívku ale za podmínky, že bude vypadat skvěle i po stránce vzhledu. Je to jen na tobě. Krásně ji oblékni, namaluj, dej jí doplňky.
Whole Heartedly Kiss
Hry pro dívky - 32x
Whole Heartedly Kiss je zábavná online hra pro dívky. V této hře půjde o jedinou věc, a sice o líbání. Ovšem musíme zmínit, že vás při líbání s miláčkem nesmí nikdo vidět. Vydržte nejdelší polibek bez toho, aniž by si toho kdokoliv všiml.
Dressing Up
Hry pro dívky - 126x
Nejen obléknout, ale i vybarvit oblečení lze v této nové online hře pro dívky. Klikni na jednu ze čtyř krasavic. Pak na My wardrobe (můj šatník) a něm je nepřeberné množství oblečení, pak jen štetcem změň barvu. Příjemnou zábavu!
Hezký makeover 25
Hry pro dívky - 15x
Krásná online hra pro dívky. Tato krasavice jde večer na svůj první večírek a onemocněla její stylistka. Jediný kdo jí může pomoct jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Oblékni ji a uprav (tričko, šperky) a nakonec ozdob vlasy!
Leafs Flower Shop
Hry pro dívky - 14x
toužila si někdy zjistit, jaké to je po celou dobu co kytička roste být u ní a pečlivě se o ni starat? teď si to můžeš prožít. Nejprve zasaď semínko, pak v každém kole zvol 2 věci, co pro ni uděláš kliknutím na dvas růžové čverce. A pokračuj než se dočkáš květu:)
Bar-B-Que
Hry pro dívky - 194x
Připravujte pro své zákazníky lahodné Bar-B-Que. Ze začátku to bude jednoduché. Ale časem přibude jídlo i zákazníci. Připravujte jídla, které si objednali Vašim zákazníci a dostávejte za dobře udělané jídlo peníze. Jak daleko dokážete dojít?
Model Dressup 23
Hry pro dívky - 44x
Tohle je opravdu super online hra pro dívky. Zde se zdokonalíš ve světě módy a mnoho se můžeš přiučit:) Dej se do toho a oblékni tuto zakřiknutou slečinku, jak nejlépe uznáš za vhodné! Pak jí dej vlásky a doplňky:)
Barbie na podzim
Hry pro dívky - 22x
Krásná podzimní verze online ,,barbie,, pro dívky. Oblékni jí nejlepší oblečky letošního podzimu, aby mohla zapůsobit. Doplň krásné šperky, botičky, šály či kabelky a tvá barbie bude dokonalá:) příjemnou zábavu.
Model Dressup 155
Hry pro dívky - 19x
Krásná balerýna Markétka jde dnes na ples, který pořádá její firma! Chce zapůsobit a vypadat skvěle! Jak po stránce oblečení, tak účesu, tak i doplňků, botek, kabelek i brýle a pásky jsou důležité! Dej se do toho!
Photo Model 56
Hry pro dívky - 40x
Krásná sympatická, lze jí závidět, ale dnes moc ne. Má svůj velký první kasting na fotomodeling v Paříži! Bude nervózní a už teď se ji klepou prsty. nemůže se ani nalíčit. Pomoz jí ať vše dobře dopadne.