Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Garfield Coop Catch
sponzorované odkazy

Garfield Coop Catch

Hrajete online hru Garfield Coop Catch

Garfield se rozhodl uvařit si míchaná vajíčka. Pomoz mu s tím. Pohybuj s ním myší vpravo nebo vlevo. Pozor slípky také schazují jiné věci nežli vejce. Po každých třiceti vteřinách se zvýší level a zrychlí se celá hra.

ovládání hry Garfield Coop Catch

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 2509x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cody Dressup 46
Hry pro dívky - 16x
Tahle slečinka se cítí v oblacích jako doma a taky že tam doma je :) Jenže dnes se koná tzv. MRÁČKOVÁ SLAVNOST a ona se na ni má náležitě připravit. Jenže si sama neví rady, tak ji trošku pomoz ty!
Pet Dressup 2
Hry pro dívky - 18x
Krásní psíci, ale jen se zahleď do jejih očiček a uvidíš, že jsou zamyšlení:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékli něco krásného na sebe, ale sami to neumí, tak jim pomoz něco pěkného vybrat a oblékni je, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)
Movie Dressup 9
Hry pro dívky - 23x
Victory girl, krásná slečna, která žije na divokém západě. To však neznamená, že tam se nikdo nechce líbit. Móda je tam stejně důležitá a pro tuhle slečnu tedy moc! Dnes chce, abys jí model vybrala ty!
Model Dressup 128
Hry pro dívky - 20x
Koukni se na ni, jak je bezradná. Má dnes první rande se svým novým idolem a vůbec se nemůže rozhodnout, co si vezme na sebe. Jsi její jediná naděje! Obleč ji. Příjemnou zábavu! Vše je jen a jen na tobě!
Franken Brain
Hry pro dívky - 21x
Najdi Frankensteinův mozek. Super online hra pro bystré oči. Jak známé, zdá se jednoduché, ale trocha nepozornosti a kdepak je mozek??? Zkus si to sám/sama a zjisťíš, že vše není tak jednoduché ,jak vypadá:)
Sunset Flavors
Hry pro dívky - 38x
V této hře je nádherný slunečný den. Vaším úkolem je vyhovět všem svým zákazníkům a udělat jim takový drink, který sami požadují. Tak se do toho dejte, protože tato hra vybízí opravdu několik výzev.
Super Model 1
Hry pro dívky - 38x
Krásná modelka v nové online hře pro dívky. Zvol jí pleť (skin), vlasy (hair), Tričko (tops), Kalhoty či sukně nebo kraťasy (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes), a nakonec pozadí (background) .
Cody Dressup 40
Hry pro dívky - 14x
Jsou tu vánoční svátky a CODY se rozhodla, že bude účinkovat na vánoční besídce ve městě. Sedí nad svým vybraným šatníkem, vybraným pro tuto příležitost celý den, ale nemůže se rozhodnout, co si vzít na sebe. Pomoz jí.
Supermodelka 3
Hry pro dívky - 30x
Krásná online hra pro dívky. Tato modelka potřebuje nutně novou stylistku a to jsi ty! Uprav ji! Pleť změníš kliknutím na skin, vlasy (hair), tričko (tops), kalhoty, kraťasy, sukně (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes) a pozadí (background). Příjemnou zábavu:)
Pet Dressup 1
Hry pro dívky - 3x
I pejsci se chtějí líbit. Nevěříš? Jen se koukni na toho roztomilého pejska, co má tak nádherné oči. Nahlédni do jeho nemalého šatníku:) Má krásné oblečky že ano? A teď se navíc zamiloval do jedné fenky:)
Robinsons farm
Hry pro dívky - 15x
Představte si, že jste Robinson, co ztroskotal na pustém ostrově a snaží se ho pořádně obydlet. Teď si ale musíte lámat hlavu s tím, jak rozvrhnout svoji farmu. Myslíte si že na to máte dost vkus? Zkuste to.
Roi make up 4
Hry pro dívky - 23x
Další z nesčetné řady dívčích her, ve kterých dáváte dívkám makeup. Na výběr je obrovská spousta různých barevných úprav a kombinací. Vytvořte co nejlepší vzhled, aby se to líbilo vám i dívce ve hře.
Fashion Designer NY
Hry pro dívky - 25x
Vašim úkolem je prezentovat Vaši novou kolekci na módní přehlídce. K tomu, aby jste mohli prezentovat svou novou kolekci musíte dívky dostatečně připravit. Upravte jejich vizáž a pusťte je na molo. Nudit se určitě nebudete.
Model Dressup 7
Hry pro dívky - 18x
Tato slečna KATE se stala tanečnicí v baru ´´U HVĚZDY´´. moc se ěší na dnešní večer, nemůže se však vůbec rozhodnout, co si vzít na sebe. Pomoz jí, ať se jí její první večer nadmíru vydaří. Dej se do toho.
Super Model 4
Hry pro dívky - 22x
Pěkná online oblíkačka. Udělej z této dívky, podle zvoleného pozadí (background), hvězdu škol, královnu beach party či garden party, krasavici na rande nebo snad pěkné domácí děvče nebo pěknou slečnu na odpolední nákup. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i barvu pleti.