Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Cutie Makeover 7
sponzorované odkazy

Cutie Makeover 7

Hrajete online hru Cutie Makeover 7

Tato krásná slečna je nyní v tvých rukách. Postupně z ní udělej krasavici. Přihlásila se totiž na miss ČR a je pro ni velmi důležité alespoň vyniknout! Šperky, účes, oblečení a hlavně make-up to je tvým úkolem.

ovládání hry Cutie Makeover 7

myší, viz instrukce ve hře • 0.26 MB • 81x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Jennifer Rose: Texas Saloon
Hry pro dívky - 55x
Jenny Rose je opět bez práce. Proto se vydala na Divoký západ a sehnala si zajímavé zaměstnání - bude pracovat v texaském saloonu. Musíte ji pomoci obsloužit všechny hladové hosty, mezi nimiž jsou kovbojové, šerifové, ale i křehké slečny a praví gentlemani.
Beauty Maker 6
Hry pro dívky - 20x
Tahle mlaďoučká slečinka se domnívá, že svět je bezproblémový, tak proč jí brát iluze? Tvým úkolem je ji překrásně obléci, zítra ji čeká vysvědčenía protože ví, že bude dobré, chce se blísknout i oblečením:)
New look Demi Lovato
Hry pro dívky - 26x
Hvězdička Demi Lovato chce překvapit své fanoušky novým stylem. Zkouší nejrůznější styly makeupu, ale nemůže vybrat ten správný. Pokusíte se to zařídit? Pomozte jí s návrhem nejlepšího bláznivého makeupu pro dnešní den.
Lion and Mice
Hry pro dívky - 8x
Vysvoboď krále zvířat který je uvězněm na vrcholku věže. Dej si velký pozor na ptáky co létají okolo a věž střeží. Musíš čelit jejim nastrahám co pro tebe přrpravý. Po každém vysvobození se zvedne rychlost a agresivyta ptáků.
Model Dressup 77
Hry pro dívky - 31x
Tak tahle slečinka vyhlíží velice otevřeně, společensky, až koketně. Dodej jejímu výrazu šmrnc a udělej z ní krásku, která bude mít u kluků zaručeně úspěch. Utvoř skvělý outfit pro ni nejvhodnější! Příjemnou zábavu.
Diner Dash
Hry pro dívky - 4x
Cílem této hry je postarat se o své zákazníky v zahradní restauraci, kterou vlastníte. Přijímejte od zákazníků objednávky, noste jim objednané pokrmy a nezapomeňte vybírat peníze za služby, které jste jim poskytli.
Dětské hřiště
Hry pro dívky - 21x
Děstké hřistě bylo rozházeno vandaly a děti si nemají kde hrát. Někdo musí ten nepořadek uklidit a dát vše do naprostého pořádku jak to bylo dříve. Můžes tak učinit právě ty. Vpravém dolním rohu je nápověda.
Sushi Sue
Hry pro dívky - 50x
Myslíte si, že byste zvládli vedení oblíbeného podniku, ve kterém se servíruje především sushi? Zkuste si to v této pěkné superhře. Připravujte nejrůznější druhy sushi a starejte se o přání svých zákazníků.
Beauty Maker 77
Hry pro dívky - 10x
Nyní tě čeká nelehký úkol a to ten, že musíš z této obyčejné slečny princeznu! Jde totiž první den do nové školy a chce na první pohled trochu zapůsobit. Oblékni ji, nalič, ošprkuj, učeš. Nakonci čeká její hlavní školní sokyně!
Sisters Ready To Swim
Hry pro dívky - 16x
Tyto dvě krásné sestry jdou právě na bláž a chtějí se obléci v posledním moderním stylu tohoto léta. Počasí bude zřejmě krásně prosluněné, takže doufáme, že vyberete nějaký sexy styl.
Cutie Makeover 55
Hry pro dívky - 0x
Pěkná slečinka se chystá vyrazit na nákupy a jak jistě sama víš, v obchodech se nemihotají jenom ženy, ale občas se tam i nějaký chlap (i kdyby náhodou) nachomítne:) Tak ji krásně uprav, co kdyby náhodou :)
Fairy Dressup 31
Hry pro dívky - 12x
Krásná FAIRY je v nesnázích, potřebuje pomoci se svým obnoveným šatníkem. Nakoupila si hromadu moderního oblečení, ale neví jak ho zkombinovat. Jde dnes na rande a chce s tím trošku pomoci. Oblékni ji , jak nejlépe umíš:)
Elsa Frozen Real Makeover
Hry pro dívky - 35x
Elza z Ledového království se chystá na velkolepou akci. K tomu ale musí dobře vypadat. V tom bude váš úkol - navrhnout Elze slušivé oblečení podle vaší fantazie.
Beauty Maker 40
Hry pro dívky - 2x
Tak teď se rozhodne, zda je hezčí její úhlavní sokyně nebo ona! Fotbalovej týpek se prostě ne a ne rozhodnout, kterou z nich si vybrat. Dej se do upravování celkového dojmu. Nápověda v sekci HINT. Možnost tisku (print) na koci hry.
World culture
Hry pro dívky - 331x
Myslíte si, že víte, jaké tradiční oblečení používají různé kultury? Máte zde šanci to vyzkoušet - na výběr dostanete spousty druhů šatstva a na vás bude vybrat druhy, které k sobě budou stylově sedět.