Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 3890x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Juwel Swap Deluxe
Postřehové hry - 583x
Ve hře Juwel Swap Deluxe se stanete zlodějem, který se snaží získat pro sebe cenné předměty, ale musí si dávat dobrý pozor, aby se na jeho krádeže nepřišlo. Vyměňujte pozice cenností a pokud se podaří seskupit dohromady více stejných předmětů, získáte body. Jestliže se vám podaří naplnit ukazatel, postupujete do další úrovně.
Color Pin
Postřehové hry - 31x
Hodně chytlavá gameska, ve které uplatníte svou rychlost a postřeh. Cílem je vystřelit špendlíky tak, aby se zabodly do stejně barevné části na balónku. První levely jsou hračka, ale pak to je dost masakr. Jedna chyba znamná konec hry.
Growthland Tale
Postřehové hry - 38x
Parádní chytlavá klikačka, ve které budete hledat stejně barevné kuličky. Je to vpodstatě klasická hra ve stylu spojování minimálně tří stejných objektů. Podaří se vám za určený čas nasbírat maximální počet bodů?
Guardian of the explorer
Postřehové hry - 19x
Úkol této hry je jediný. Uchránit zrádného Jidáše, který je v zajetí, před padajícími kameny. Dokážete odrazit všechny valící se kameny a Jidáše tak zachránit? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je. Hrát může jeden nebo dva hráči.
Fruita Swipe 2
Postřehové hry - 34x
Perfektní gameska pro oddych nejen v kanceláři. Druhý díl vydařené hry přináší několik novinek. Jinak je cíl hry jasný - myší označujte stejné objekty a snažte se vytvořit co nejdelší skupinku. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Ice Block
Postřehové hry - 85x
Pěkná verze nesmrtelné superhry Bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat zvířata a snažit se tvořit alespoň trojice. Zvířata jsou uvězněna v kostkách ledu, jakmile vytvoříte trojice, jsou následně osobozena.
Fish eat fish
Postřehové hry - 29x
Hra s velmi vysokou náročností která jistě nesedne svátečnímu hráči na baterky. Uvidíte spoustu barevných rybek a jak jistě víte, větší ryba žere menší. Vy musíte pospojovat rybky se stejnou barvou, abyste vytvořili jednu velkou.
Hidden Numbers
Postřehové hry - 31x
Zajímavá online hra, která potrápí váš postřeh a trpělivost. Vaším úkolem ve hře "Hidden Numbers" je najít v obrázku skrytá čísla.
Dancing Santa Claus
Postřehové hry - 33x
Santa Claus musí být v nejlepší formě, aby mohl správně a včas doručit všechny vánoční dárečky do všech domácností. Všechny děti světa už se na dárečky jistě těší. Santa má před velkou akcí zajímavý fyzický trénink, jen se podívejte.
Najdi 5 rozdílů
Postřehové hry - 3891x
Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?
Climbing for Love
Postřehové hry - 44x
Chlapík se zamiloval a chystá se pro svoji novou lásku vykonat něco pořádně šíleného. Rozhodl se totiž, že za svojí milovanou vyleze do nejvyššího patra výškové budovy. Pomozte mu v lezení a snažte se vyhýbat tomu, aby se muž setkal s překážkami na trati. Naopak se pokuste sbírat peníze, srdce a křídla.
Rollercoaster Revolution
Postřehové hry - 25x
Jste vládcem horské dráhy a Vašim úkolem je ovládát zběsilý vláček a rozveselit tak všechny pasažery. Musíte si však dávat velký pozor, aby jste neztratili ani jeden vagón. Nesmíte ho také převrátit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Four second frenzy
Postřehové hry - 19x
Toto je luxusní flash hra, která dokonale otestuje vaše schopnosti rychlého myšlení a hlavně ovládání klávesnice). Na splnění každého úkolu máte totiž pouhé 4 sekundy. Stihnete zaparkovat auto, zapálit sirku, sfouknout svíčky...?
The Tower
Postřehové hry - 25x
Pokud máte rádi klasické hry na stavění do výšky, například Tower Bloxx, tak vás tato hra příjemně osloví a zabaví. Podaří se vám postavit nejvyšší věžičku a porazit tak hráče z celého světa? Hra vyžadujete naprosto bezchybný postřeh.
Another Box of Hotcorn
Postřehové hry - 27x
Another Box of Hotcorn je primitivní, ale chytlavá minihra. Vaším úkolem je bouchnout do všech popcornů v bludišti. Můžete využít bonusy (oheň, blesk, benzín), ale pozor na mazlavé máslo a špinavou vodu. Vše navíc musíte stihnout do neúprosného časového limitu.