Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 140x

Tip Zkuste novou hru s koňmi.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
hra v Unity3D
Best Bus 3D Parking
Postřehové hry - 26x
Jste fanoušky řízení a parkování vozidel? V této hře si užijete obojí. Budete řídit autobus a snažit se ho přesně zaparkovat na vytyčené místo. Hra je v pěkné 3d grafice a nepochybně vás zaujme. Takže vzhůru za volant.
Crop Busters
Postřehové hry - 23x
Povedená super hra s tématem spoj tři stejné symboly. Máte-li rádi postřehově logické online hry typu Rise of Atlantis nebo Bubble Shooter, pak si jistě přijdete na své i v této online hře.
Time Killer
Postřehové hry - 10x
Výborná online hra pro hráče s dobrým logickým myšlením a postřehem. Vaším úkolem je v každé scéně rozbít hodiny. Zní to jednoduše, ale v pozdějších úrovních to bude celkem makačka. Hra se spustí kliknutím na nápis Continue.
Bowling Alley Defense
Postřehové hry - 18x
Slizké potvůrky se rozhodly zaútočit na bowlingovou dráhu a ukrást vám bowlingové koule. Pokud budete dobře mířit a všechny potvůrky zneškodníte, čeká vás na konci každé úrovně souboj s nějakou známou osobností, kterou byste na bowlingu rozhodně nečekali, např. Larry Bird, Bruce Lee nebo Marilyn Manson.
Kings Guard - A Trio of Heroes
Postřehové hry - 15x
Královská stráž staletí ochraňovala oblast před temnými silami, ale nyní nadchází chvíle, kdy se boj stane opravdu tvrdým. Musíte uchránit město před nepřátelskými útoky, takže je nesmíte pustit na určité místo. Obranu zadané kóty provedete pomocí spojování trojic stejných symbolů. Jedná se o poměrně zajímavé zpracování.
How Dare You
Postřehové hry - 19x
Nikomu není povoleno přerušit hlubokou meditaci mistra mnicha. Ale co když k tomu nějakým zlotřilým způsobem dojde? Odpovědi se dočkáte v této graficky povedené super skákačce.
Throw paper - trefíte se do koše?
Postřehové hry - 12x
Znáte to. Sedíte znuděně na poradě a už nevíte co by... jako dobré odreagování pak jistě přijde vhod házení papíru do koše. Kolikrát v řadě se trefíte?
Rollercoaster Revolution
Postřehové hry - 11x
Jste vládcem horské dráhy a Vašim úkolem je ovládát zběsilý vláček a rozveselit tak všechny pasažery. Musíte si však dávat velký pozor, aby jste neztratili ani jeden vagón. Nesmíte ho také převrátit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Disco Ball
Postřehové hry - 17x
Tahle hra je výborný důkaz toho, že i hry s primitivním nápadem můžou být až neskutečně zábavné. Myslíte si, že dokážete se svým zeleným kolečkem ovládnout celou plochu a udržet si území? Proti vám půjde modrý a lehké to zrovna nebude.
Ball Revamped 5 - Synergy
Postřehové hry - 16x
Online hra Ball Revamped má výborný a originální námět. Vaším úkolem je dostat kuličku do teleportu. Zdá se vám to jednoduché? Chyba lávky. Vybalancovat kuličku do správného směru a nedotknout se přitom hranic je pekelně těžké. Hra se ovládá šipkama.
Spewer
Postřehové hry - 6x
V této hře je Vašim úkolem utéct ze šílené laboratoře od ještě šílenějšího vědce. Hrajete za nějakou příšerku, která používá jako zbraň blití. Chce to rychlost a přesnost, aby si Vás nevšiml chemik. Nudit se určitě nebudete.
Skullette Matching
Postřehové hry - 11x
Na strašidelné střední škole Monster High se dějí věci. Tentokrát se dostanete do pozice, kdy musíte odstraňovat lebky. Ale aby to nebylo jednoduché, potřebujete vytvářet vždycky minimálně trojici stejně vypadajících lebek. Na splnění úrovně dostanete předem stanovený časový limit, který ve spodní části ubíhá.
Darts and Beer
Postřehové hry - 9x
Jak už název hry napovídá, půjde v ní o házení šipek. Ale co to pivo v názvu? Inu, jste v hospodě, takže u házení šipek budete také popíjet. A alkohol nebude mít zrovna dobré účinky na přesnost. S tím se však budete muset vypořádat.
Math Shooter
Postřehové hry - 9x
V této skvělé početní hře je Vašim úkolem vypočítat příklady, které naleznete v horní části hrací plochy. Uděláte to tak, že kliknete na číslo, které je výsledkem příkladu. Ze začátku bude hra jednoduchá, ale časem obtížnost přibude.
Fishy - potápěčem v oceánu
Postřehové hry - 6x
Fishy je vpodstatě hodně primitivní online hra - ovládáte potápěče, který se nesmí srazit s podmořskými potvůrkami, jinak by to znamenalo jeho konec. Máte pouze jeden život, což hru dělá ještě chytlavější. Jak daleko se vám podaří doplavat?