Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Girl Makeover 2
sponzorované odkazy

Girl Makeover 2

Hrajete online hru Girl Makeover 2

Proměna. Před a potom. Before and after. Prostě nová pěkná online hra pro dívky! Máš tu tři boxy. S líčením, se šperky atd. Kliknutím na vlásky změníš účes. Kliknutím na tričko změníš oblečení. Příjemnou zábavu!

ovládání hry Girl Makeover 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.24 MB • 1562x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Sue kadeřnice
Hry pro dívky - 774x
A teď tě čeká opravdu těžký úkol. Krásná online hra pro dívky. Sue je velice přísná učitelka kadeřnice. Obrázek, jak máš upravit její zákaznici ti ukáže jen na malou chvilku pouze na pět sekund, pak už je to jen na tobě!!!
Model Dressup 21
Hry pro dívky - 19x
Tak tahle slečinka je dost extravagantní, ale co na tom někomu to opravdu sekne a jí jistě, ale to umění všecko pěkné zkombinovat co?:) No a teď je ot na otbě, jistě to zvládneš, dej se do toho! Příjemnou zábavu.
Pretty Dressup 7
Hry pro dívky - 15x
Toto je pěkná oblíkačka pro dívky, ve které je tvým úkolem obléci tuto krásnou slečinku do nejlepšího outfitu, který najdeš v jejím šatníku. Jde dnes totiž na schůzku se svým novým chlapcem a chce vypadat skvěle.
Save My Prom
Hry pro dívky - 62x
Dívka v této super holčičí webhře se chystá na maturitní ples. Vaší rolí bude pomoci jí s úpravou vlasů a hlavně s líčením. Podaří se vám v této oddechové hře vykouzlit krásnou dívku, která bude na plese zářit?
Barbie na jaře
Hry pro dívky - 31x
Krásná online hra pro dívky. Barbie chce na jaře vypadat skvěle. Ty jsi ta pravá, kdo ji v tom může pomoct. Dej se tedy do díla. Zvol nejkrásnější jarní outfit a okořeň jej šperky, šálkami, botkami či kabelkou.
Model Dressup 93
Hry pro dívky - 21x
Tahle paní je už maminka od jednoho dítěte a pořád vypadá tak svěže, nemyslíš? :) Jejím oblíbeným stylem, co se oblečení týká je ležérnost, pohodlí, ale zároveň i sexy modely. Má ráda kalhoty a košile.
Brandy
Hry pro dívky - 20x
Krásná Brenda potřebuje novou stylistku, neboť ta předchozí ji zklamala. Nyní se jí stáváš ty. jen se podívej jaké možnosti máš s Brendou. Jistě by sis přála také takový šatník. Oblékni ji a změň i rtěnku a účes.
Toy Car
Hry pro dívky - 27x
Tak toto není vůbec jednoduchá online hra pro dívky. Tvým úkolem je jezdit s malinkým autíčkem. Pouze šipkami doleva a vpravo a nesmíš spadnout do vody, tudíš skáčeš šipkou nahoru. Sbírej ovoce a všechno co se dá.
Style Decorate 8
Hry pro dívky - 8x
Krásná onlinovka pro dívky. Teď tě čeká opravdu nelehký úkol. Tato rozmazlená slečinka si usmyslila, že dnes bude pořádat valentýnskou party. Tebe si najala, ať jí všechno zařídíš a narovnáš, aby to bylo pěkné. Příjemnou zábavu.
Sun snow
Hry pro dívky - 5x
Zima sice už končí, a na nás vykukuje jarní sluníčko, ale přece jenom je ještě dost zima. Ještě zůstaneme u zimního oblečení, a na tobě teď bude pomoci téhle dívce vybrat to pravé, které jí bude slušet.
Model Dressup 144
Hry pro dívky - 24x
Slečna Lucy by se ráda líbila, ale naví jak na to. Když se však koukneš do jejího šatníku, zjistíš, že jsou tam zajímavé, moderní a cool kousky, jen je zkombinovat, že? A to je podstata tvého úkolu. :)
Baby Hazel Goldfish
Hry pro dívky - 38x
Pěkná online pro dívky a nejmenší hráče, kteří mají rádi ryby a hlavně oblíbenou hrdinku bejby Házel. Postarejte se o zlatou rybičku, aby byla maximálně spokojená.
Movie Dressup 4
Hry pro dívky - 206x
Tak a teď před tebou stojí nejkrásnější princezna ze země ´´Mačkie´´ . Dnes se jde představit svému budoucímu manželovi, současnému nápadníkovi:) Nalevo jsou různé kombinace, kostýmky apod. a na pravo šatky všeho druhu:)
Girl 1
Hry pro dívky - 20x
Tak tohle je opravdu povedená online hra pro dívky. Je trochu jednodušší, ale zase si představte, dámy, že by to bylo tak jednoduché se nalíčit, no nebyla by to paráda? Určitě ano, tak si to alepoň zatím užij na této slečně:)
Ever After High OHair Babies
Hry pro dívky - 53x
Hezká barevná oblíkačka s miminkem a s motivem seriálu Ever after high. Můžete si vybrat mezi miminky Poppy a Holly. A pak už se dejte do zkrášlování nejrůznějším oblečením a doplňky. Hru si skvěle užijte.