Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Girl Makeover 2
sponzorované odkazy

Girl Makeover 2

Hrajete online hru Girl Makeover 2

Proměna. Před a potom. Before and after. Prostě nová pěkná online hra pro dívky! Máš tu tři boxy. S líčením, se šperky atd. Kliknutím na vlásky změníš účes. Kliknutím na tričko změníš oblečení. Příjemnou zábavu!

ovládání hry Girl Makeover 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.24 MB • 1401x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Beauty Maker 42
Hry pro dívky - 499x
Dvě dívky jsou nejlepší kamarádky a dnes se postaví proti sobě v mezinárodní soutěži o královnu krásy. Tvým úkolem je upravit tuto dívku, jak nejlépe umíš. Na konci se dozvíš, jak si uspěla, ale i když nedosáhneš stovky nevěš hlavu.
My Dress Shop
Hry pro dívky - 14x
Skvělá online hra pro dívky. Vyber si 2 ze 4 kamarádek Kitana, Ski Breeze, Kelie nebo La-ling a vyraž s nimi nakupovat! Každé vyber ten nejlepší outfit a jdi dál. Dočkáš se pochvaly od bezvadného týpka..:)
Fairy Dressup 22
Hry pro dívky - 21x
Fairy je dost výstřední zajímavá dáma, která v této pěkné online hře pro dívky nevypadá zrovna k světu. Potřebuje se sebou něco udělat! Už jí není sedmnáct, ale mladě se stále cítí. Vše je jen a jen na tobě!
Cutie Makeover 52
Hry pro dívky - 6x
Tato slečna je teprve 15 let stará, ale krásy tedy pobrala požehnaně, čehož si už všimli i chlapci od ní ze třídy a jeden z nich ji pozval na rande. Chce se tedy líbit, protože ten chlapec se jí také líbí. Dej se do úpravy.
Pet Grooming Studio
Hry pro dívky - 43x
Domácí mazlíčci také chtějí být čistí a vypadat skvěle. Bohužel si nedokážou sami vyčistit zuby, nebo vykartáčovat svou srst. To už bude váš úkol v této hře; postarejte se o svá zvířátka a udělejte vše proto, aby byla šťastná. Výtečná hra na starání se o zvířata.
Barbie Puzzle
Hry pro dívky - 3x
Slož si překrásné barbie puzzle v nové online hře pro dívky. Náročnost hry je nízká, neboť puzzlíky jsou předkresleny. Berete jeden pzzlík po druhém a snažte se v daném časovém limitu poskládat barbie puzzle:)
Model Dressup 45
Hry pro dívky - 22x
Zdá se jako nevinná slečinka, avšak opak je pravdou. Tato dívky má ve svém šatníku nepřeberné množství všelijakým stylů oblečení! Teď je jen a jen na tobě, jaký styl se líbí tobě. Příjemnou zábavu! :)
Girl Makeover 2
Hry pro dívky - 1402x
Proměna. Před a potom. Before and after. Prostě nová pěkná online hra pro dívky! Máš tu tři boxy. S líčením, se šperky atd. Kliknutím na vlásky změníš účes. Kliknutím na tričko změníš oblečení. Příjemnou zábavu!
Pet Dressup 5
Hry pro dívky - 12x
Velice rozkošná oblíkačka pro pejska. Můžeš mu obléci pěkné trikotky, pěkné sluneční i jiné brýle. a pak uspořádat, kde bude sedět, kde bude mít jídlo chladící box apod. Sice to bude pár minutek trvat, ale výsledek stojí za to.
Model Dressup 40
Hry pro dívky - 1070x
Hezká online hra pro dívky, která se nejn dobře ovládá, snadno pochopí a je bez časového limitu. Hlavní je, že tato slečna má velice pěkný šatník a nebojí se ukázat krásné nožky či pěkné ruce. Využij toho a obleč ji!
Appartment decor
Hry pro dívky - 32x
Další z dívčích her, ve které budete zařizovat svůj byt. Právě jste se přestěhovali a budete muset rozestavět nábytek a ostatní věci na svá místa. Hleďte ale na to, aby to všechno dobře vypadalo.
Bratz Makeover
Hry pro dívky - 499x
Zahrajte si na kadeřnici a pěkne upravte jednu ze čtyř dívek které jdou na důležitou schůzku a chtějí vypadat opravdu skvěle a vybraly si právě vás aby ste jim v tom pomohly. Tak na co čekáte? S chutí do toho.
Tessa Spa And Salon
Hry pro dívky - 1409x
Sympatická online hra ve stylu oblíbených oblíkaček pro dívky. V tomto salonu budete oblékat jednu slečnu, která chce dnes vypadat opravdu famózně. Jak se vám podaří sladit všechny módní kousky k sobě?
Cody Dressup 20
Hry pro dívky - 17x
Cody vyhrála doutěž o nejkrásnější fotografii měsíce června a tak bude tento měsíc na titulní straně časopisu. Tahle přeně bude titulka vypadat, jen se rozhoduje co si má obléci, poraď jí a pomoz jí:)
Model Dressup 95
Hry pro dívky - 16x
Tahle slčna má exkluzivní kousky oblečení ve svém šatníku, jenže pořádně neví, jak je zkombinovat. Móda ladění oblečení není její silná stránka. Tak jí trchu pomoz v ní chodit a krásně ji obleč, učeš a ošperkuj:)