Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Photo Model 38
sponzorované odkazy

Photo Model 38

Hrajete online hru Photo Model 38

Podle tohoto vzoru se plánuje titulka nového časopisu. Tvým úkolem je ji krásně upravit, aby neměla žádnou chybičku. Udělej jí krásný make-up a hezká účes a v neposlední řadě také oblečení a vlasy:) Příjemnou zábavu!

ovládání hry Photo Model 38

myší, viz instrukce ve hře • 0.21 MB • 1813x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Victoria Beckham
Hry pro dívky - 27x
Jistě je vám znám slavný fotbalový hráč David Beckham. Dneska budeme mít tu čest se setkat s jeho překrásnou ženou, Victorií. Chuděrka neví, jaké šaty si má vybrat na ples a prosí vás o radu. Dokážete jí poradit?
BBQ Challenge
Hry pro dívky - 21x
Tak tohle je fakticky strašně těžká online hra pro dívky. Neboť musíš na grilu opéct neskutečné množství porce masíčka, aby ten otravný klučina zase nezačal neskutečně křičet, tak se snaž a maso otáčej!
My Cute Pony Day Care
Hry pro dívky - 47x
Postarejte se o malého poníky z oblíbené série My Little Pony. Dávejte pozor na všechny ukazatele a udržte poníka stále šťastného a spokojeného. Tuto hru, ve které pečujete o malého poníka, si jistě oblíbí především dívky.
Super Model 9
Hry pro dívky - 27x
Krásná fotomodelka v nové online hře pro dívky. Dnes bude focena na titulní stránce časopisu. Nejprve vyber pozadí vhodné pro titulku časopisu (background), pak už si jen zahraj na její stylistku. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i barvu pleti.
Model Dressup 111
Hry pro dívky - 32x
Je jen na tobě jak tuto online oblíkačku pojmeš. Zda se budeš řídit, tím, co by nejvíce seklo této slečně nebo spíše tím, co by se líbilo tobě a co by jsi si oblékla ty. Je to na tobě. Tak začni oblékat!
Colouring 8
Hry pro dívky - 30x
Tato krásná online omalovánky je velmi snadná. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Winter dress 3
Hry pro dívky - 7x
Nastává pomalu zima, a u toho i vánoční nákupní sezóna, a různé horečky kolem nakupování oblečení. Vašim úkolem teď bude vybrat si to nejlepší ošacení na zimní období - nejen, aby bylo teplé ale i pohledné.
Model Dressup 101
Hry pro dívky - 28x
Tahle slečna si opravdu potrpí na veliký luxus, co se oblečení týká. Jenže dnes jí opravdu moc záleží na tom co, si vezme na sebe a opravdu si neví rady. Je totiž pozvaná od svého dlouholetého idola na rande. Pomoz jí!
Cutie Makeover 1
Hry pro dívky - 30x
Tak tohle je první CUTIE a stejně jako ty ostatní chce vypadat báječně. Dnes jde na módní přehlídku a potřebuje trochu poradit, co a jak si vzíti na sebe a nejen to. Potřebuje i krásně nalíčit. pomoz jí.
Photo Model 18
Hry pro dívky - 754x
Krásná slečinka s velkými vykulenými kukadly! Radost se na ni podívat. Avšak ona se dívá jen a jen na jednoho chlapce! Dnes spolu půjdou do kina a přestože je v kině tma, slečna chce vypadat báječně! Uprav ji. Vše je jen na tobě!
Cutie Makeover 62
Hry pro dívky - 10x
Krásně udělaná online hra pro dívky. Zde neoblékáš jednu dívku, ba ani chlapce s dívkou, ale rovnou 2 slečny. Není málo oblečení pro obě, pouze není nikoho, kdo by jim pomohl oblečení sladit. Pomoz jim ty!
Kitty Cheshire Dress Up
Hry pro dívky - 33x
Další z nekonečné truhlice oblíkačkových online her. Tentokrát budete měnit účes, oblečení a samozřejmě i různé módní doplňky. Podaří se vám z dívky vykouzlit nejkrásnější modelku pod sluncem?
Washing Hell
Hry pro dívky - 16x
Ďábelské praní prádla zažívá každý den tato mladá vietnamská slečinka. Teď si to zažiješ místo ní:) Nelekej se není to tak složité stačí rovnat práslo do řádku sloupků či na úhlopříčku. Jako ve hře BINGO!
Spring couple
Hry pro dívky - 28x
Tenhle páreček je právě hodně zamilovaný. Všechno chtějí dělat spolu a tak si budou vybírat i oblečení spolu. Dokážeš jim poradit něco, co jim bude slušet, když budou chodit pohromadě? Oblečení na výběr je spousta.
Beach Kiss - líbání na pláži
Hry pro dívky - 53x
V horkém létě jsou pláže plné davů lidí, kteří jsou neskutečně zvědaví a sledují vše kolem sebe. V této online hře vystupuje zamilovaný pár, který se chce stále líbat. Nesmí je však nikdo spatřit, jinak bude ostuda.