Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Photo Model 38
sponzorované odkazy

Photo Model 38

Hrajete online hru Photo Model 38

Podle tohoto vzoru se plánuje titulka nového časopisu. Tvým úkolem je ji krásně upravit, aby neměla žádnou chybičku. Udělej jí krásný make-up a hezká účes a v neposlední řadě také oblečení a vlasy:) Příjemnou zábavu!

ovládání hry Photo Model 38

myší, viz instrukce ve hře • 0.21 MB • 413x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Lily Schminken
Hry pro dívky - 24x
Ve vydařené online hře Lily Schminken můžete předvést své schopnosti coby módní experti či vizážisté. Pokuste se vytvořit nejúžasnější makeup naší krásné Lily. Zvolte vhodné kombinace vlasů, šminek, doplňků, rtěnek atd. Skvěle se u hry bavte.
Model Dressup 8
Hry pro dívky - 266x
Tato dívka je velice sporovní, o čemž se přesvědčíš sama podle jejího oblečení.Je to drsná slečna, ne žádná křehotinka. Tak ji podle toho pěkně obleč, i spotovkyně chtějí vypadat k světu! Příjemnou zábavu.
Model Dressup 133
Hry pro dívky - 26x
Tahle slečinka si velmi oblíbila styl WESTERN. Ví, že jí sluší a hlavně se chce odlišovat:) Jenže moc neví, co a jak zkombinovat. Tebe jistě bude bavit ji oblékat, převlékat, než zjistíš, který model je nejlepší:)
Model Dressup 79
Hry pro dívky - 10x
Tak slečna je sportovkyně. Trénuje na místní maraton, ale i v této situaci chce vpydat skvěle, neboť rozhodčí je její idol a ona chce zapůsobit. Pomoz jí zapůsobit pomocí skvělých módních kousků doplněných pěknámi šperky.
Beauty Maker 55
Hry pro dívky - 10x
A je tu zase krásná online hra pro dívky, kde využiješ všechno. Lze využít i nápovědu v rámečku s názvem HINT:) Ale pouze na 5 sekund. Tak se dej sdo toho. Oblékni ji, pak ji nalič, jak nejlíp dovedeš, nakonec slaď doplňky a účes:)
Ashley Tisdale
Hry pro dívky - 44x
Už jich tu bylo tolik, ale v této bezvadné online hře se seznámíme s krasavicí ASHLEY TISDALE. Hraje si sice na rozvernou školačku, ale už podle jejího šatníku poznáte, že jistě má na výběěr i krásné sexy kousky:)
Star fashion
Hry pro dívky - 19x
Že nevíte, milá děvčata, jakou módu mají nejradší hvězdy světového formátu? Tak v této hře si ji budete moci vyzkoušet. Jistě vás ohromí veliké množství oblečení na výběr, které zde dostanete. Pro malé parádnice lahoda.
Fairy Dressup 26
Hry pro dívky - 65x
Fairy za necelých 5 minut čeká její životní šance, jenže její maskérka a stylistka nejsou k zastižení, takže se do jejich práce musíš dát ty! Neboj není to těžké, jen zvol to, co se tobě nejvíce líbí!
Model Dressup 120
Hry pro dívky - 26x
Tak a už se blíží léto a slečny, neříkejte, že na pláži je vám jedno, jak vypadáte. Sami víte, že chcete, aby si vás na pláži všiml nějaký pěkný týpek a pozval vás aspoň na zmrzlinu. Tak uprav tuto slečnu, chce totiž stejně jako ty zapůsobit.
Model Dressup 159
Hry pro dívky - 7x
Tak tahle šestnáctiletá slečinka má romantickou dušičku, což se odráží v jejím módním stylu. Má ráda sukničky a růžovou a červenou barvičku. Co ale miluje jsou květiny. Řiď se podle toho a krásně ji uprav.
Cody Dressup 28
Hry pro dívky - 11x
A je tu opět malá CODY, ketrá se chce za každou cenu líbit jako máma:) Co se týká jejího šatníku, není špatný, ba naopak:) Tak se dej do toho a krásně ji obleč, jak nejlépe dovedeš:) Pak klikni na mráček vpravo.
Fashion Style 25
Hry pro dívky - 15x
A je tu další nápověda, ve které se můžeš inspirovat jak ty, ve svém oblékání, tak v hraní oblíkaček. 3 typy jsou tu pro tebe. Western s hučkou a kočičíma očima. Módně s bekovkou či styl60. léta s barevností:)
The Best Feeling For Lisa
Hry pro dívky - 518x
Lisa se dnes chystá na výjimečnou procházku, chce se cítit opravdu skvěle. Takže nezbývá, než pro ni připravit skvělý outfit, kterým oslní všechny na světě. Na výběr máte styly účesů a samozřejmě oblečení a doplňků.
Model Dressup 17
Hry pro dívky - 29x
Tato slečna ve skutečnosti chodí do školy a chová se jako obyčejná smrtelnice, ale po večerech běhá po louce. Je totiž překrásnou vílou. Má velice pěkný šatník a to nejen, co se týče oblečení, ale i botiček a paruk a šperků.
Fashion Style 26
Hry pro dívky - 3x
Nevíš si rady co si vzít na sebe a máš romatickou dušinku? Pak je tato online nápověda, inspirací pro tebe:) máš zde hned šest typů, jak se oblékat, aby jsi vyjádřila, jak si romantická na oblečení i v dušince:)