Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Photo Model 38
sponzorované odkazy

Photo Model 38

Hrajete online hru Photo Model 38

Podle tohoto vzoru se plánuje titulka nového časopisu. Tvým úkolem je ji krásně upravit, aby neměla žádnou chybičku. Udělej jí krásný make-up a hezká účes a v neposlední řadě také oblečení a vlasy:) Příjemnou zábavu!

ovládání hry Photo Model 38

myší, viz instrukce ve hře • 0.21 MB • 1473x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Shopaholic New York
Hry pro dívky - 14x
A je tu další pokračování oblíbené nakupovací mánie Shopaholic. Tentokrát se podíváme do amerického města New York. Na začátku si vyberete svou dívčí hrdinku a poté budete už jen nakupovat nejrůznější zboží v newyorských obchodech.
Tom and Jerry
Hry pro dívky - 42x
Jery to nikdy neměl snadné, to je pravda, ale zde si můžeš zvolit, zda to nebude mít snadné TOM nebo JERRY, je to na tobě. Jerry musí sehnat jídlo bez ůderu od Toma a Tom musí zasáhnout proti němu míčky!
African Safari
Hry pro dívky - 36x
Elegantní, sexy, africké krasavice. Blondýnka a černovláska jako den a noc. Tvým úkolem je, jim vybrat tu nejlepší kombinaci z jejich velkolepého šatníku. Lze jim vlasy jak rozpustit, tak i sepnout do ohonu. Klikni pouze na obličej:)
Farm Guardian
Hry pro dívky - 35x
Online hra s působivou grafikou. Ve hře je vaším úkolem zabezpečit svou farmu před útoky nenasytných bobrů, kteří vám chtějí zničit všechna políčka a úrodu.
Egg Fried Rice
Hry pro dívky - 50x
V této online hře na vaření se naučíte jak připravit výtečný pokrm z rýže a vajíček. Bezvadné na této hře je, že si neušpiníte žádné nádobí a recept můžete zkoušet kolikrát chcete. Samozřejmě si tuto laskominu můžete zkusit i doma a náramně si pochutnat.
Colouring 16
Hry pro dívky - 33x
Máš ráda společnost svého nejlepšího kamaráda? Tito dva také. Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Monster High Fruit Pie
Hry pro dívky - 48x
Užijte si plný hrnec herní zábavy s hrdninkami Monster High. V této hře si můžete zkusit, jaké to je připravit pravý čarodějný ovocný dort. Vyberte ingredience podle své fantazue a ozdobte tento krásně vonící dort.
Pet Dressup 8
Hry pro dívky - 23x
Jen se koukni na toho krásného roztomilého pejska. Jeho panička je velmi hezká dáma a chce, aby se i její pejsek líbil. A hlavně nyní, když se zamiloval do fenky Bettky:) Tak ho krásně oblékni, ať má u Bettky úspěch.
Cody Dressup 39
Hry pro dívky - 22x
Cody má ve svém šatníku nepřeberné množství šatiček a různých kombinací spíše svátečního oblečení. Když se dáš do oblékání, tak zjistíš, že tímto nic nezkazí a spíše naopak, že jí to převelice sluší:)
Kukuya 5
Hry pro dívky - 9x
Super online hra pro malé dívenky,budoucí architektky:) Pomoz malé KUKUYE uspořádat její čarodejnické sídlo. Dej pozor, ať je její krásná komůrka přehledná a dej lektvarům jejich místo:) Určitě tě to bude bavit:)
Cutie Makeover 15
Hry pro dívky - 19x
Krásná online hra pro dívky. Tato slečinka je velmi sebevědomá a cílevědomá. Přihlásila se do mezinárodní MISS, známé jako MISS UNIVERSE. Chtěla by obsadit alespoň jedno z prvních tří míst. Pomoz jí vypadat krásně.
Family Flights
Hry pro dívky - 45x
Oblíbená rodinná letecká společnost se nezadržitelně řítí k bankrotu. Chopte se byznysu a doveďte firmu zpět na výsluní. Myslíte, že se vám to podaří?
Model Dressup 83
Hry pro dívky - 624x
Další krásná online hra pro dívky. Tato krasavice jde večer na plážovou party a potřebuje skvělou stylistku.Její jediná pomoc jsi ty!!! Oblékni ji a uprav (oblečení, boty, šperky, čelenky aj.) Zvol i účes.
Winter wonder
Hry pro dívky - 5x
V zimě je venku na horách opravdu nádherně. Myslíte si, že dokážete vyzdobit zimní krajinu tak, aby vypadala ještě lépe? Na výběr budete mít různé objekty, které budete moci postavit libovolně po krajině.
Character Designer
Hry pro dívky - 21x
Vytvořte si vlastní ho super hrdinu ve hře s názvem Character Designer. Můžete si nastavit nekolik různých vzhledů a barevného rozlišení jednotlivých částí. Character Designer má opravdu hodně funkcí.