Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Photo Model 38
sponzorované odkazy

Photo Model 38

Hrajete online hru Photo Model 38

Podle tohoto vzoru se plánuje titulka nového časopisu. Tvým úkolem je ji krásně upravit, aby neměla žádnou chybičku. Udělej jí krásný make-up a hezká účes a v neposlední řadě také oblečení a vlasy:) Příjemnou zábavu!

ovládání hry Photo Model 38

myší, viz instrukce ve hře • 0.21 MB • 2212x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Baby Hazel Learns Vehicles
Hry pro dívky - 36x
Naše oblíbená malá hrdinka Házel je tu v dalším herním dobrodružství. V tomto díle se budeme učit poznávat předměty. Je to celkem příjemná oddechová online hra pro nejmenší hráče, kteří mají chuť se něco nového naučit.
Monster High Bubbles
Hry pro dívky - 44x
Monster High si získávají stále větší oblibu. Jednou z povedených miniher je i tato s názvem Bubbles. Úkol pro vás má jasné zadání - odstraňujte všechny bublinky dříve než se dostanou na konec herní plochy. Ovšem pozor - nesmíte ničit bubliny, ve kterých jsou ukryti vaši klučičí kámoši.
Model Dressup 94
Hry pro dívky - 14x
Tak tahle slečinka se co se módy týká hodně věcí zříká a to dobrovolně a z toho důvodu, že chce vypadat elegantně střídmě a to, co ji nejmíň láká je vyčnívat z řady. Tak ji oblékni , jak nejlépe dovedeš!
Oblékni Cody 43
Hry pro dívky - 19x
Cody poslal svou fotku do časopisu mladé hvězdy a tento měsíc bude na titulce časopisu TOP DÍVKA, ale ještě se stále nerozhodla, co si vezme na sebe, tak jí pomoz ty. záleží jen na tvém vkusu. Neváhej a oblékej:)
Elsa Frozen Real Haircuts
Hry pro dívky - 41x
Pohádkový film Ledové království od Disney je bomba, stejně jako tato hra. Elsa se ráno probudila rozcuchaná až běda... na vás nyní je, abyste ji vytvořili nový účes podle vašich představ.
Fairy Dressup 34
Hry pro dívky - 6x
Tak se konečeně dostalo na tu krásnou FAIRY a stala se princeznou! Jenže teď se musí naučit nosit ty krásné šaty, boty, korunky a všechno. Tvým úkolem je jí pomoci v začátcích, tak se dej do toho!!! Příjemnou zábavu.
Audrey Tatou
Hry pro dívky - 37x
Audrey Tatou přišla k vám do obchodu zakoupit nějaké pěkné oblečení a věří, že určitě něco sežene. Potřebovala by neco pekně padnoucího a slušivého aby na rande vypadala dobře. Na výběr ji můžete dát mnoho stylu oblečení.
Creepy Coloring
Hry pro dívky - 23x
Velice pěkná online omalovánka pro dívky. Je velice realisticky udělaná a ty máš na výběr nepřeberné množství barev, kterými můžeš vybarvit libovolný obrázek. Ten si můžeš vybrat. (NEW PAGE-NOVÁ STRÁNKA).
Beauty Maker 76
Hry pro dívky - 10x
Tahle online hra pro dívky je opravdu oblíbená a je fakt perfektní. Zde se můžeš realizovat opravdu ve všech odvětvích módy. Za prvé oblečení, potom líčení, pak doplňky ůčes, obuv a šperky. Je to na tobě, jak se s tím vypořádáš. Nápovědu najdeš v kolonce HINT.
Bratz Wedding
Hry pro dívky - 39x
Jednoduchá postřehová líbací online hra hlavně pro dívky. Vaším úkolem bude políbit svou lásku, avšak zároveň zajistit, aby vás nikdo neviděl. Podaří se vám dát pusu, aniž by si toho kdokoliv všiml?
Hime Princess Gal 2
Hry pro dívky - 42x
Ve většina hrách už máte přímo dané oblečení, které můžete na tyto dívky dát. V této hře je to trošku jinak a své oblečení si můžete ještě dotvořit. Tak se do toho dejte a vyberte si z několika barev.
Model Dressup 134
Hry pro dívky - 12x
Tak to tu nesmělo chybět - nejrozšířenější módní styl dnešní omladiny. Krásné a zajímavé kousky, kterými chce omladina vyniknout, to bez pochyby:) Zde máte velmi pěkný průřez, tak oblékněte slečnu, jak nejlépe umíte.
Heart Surgery
Hry pro dívky - 1329x
Operace srdce není zrovna jednoduchý lékařský zákrok. Ostatně se o tom můžete přesvědčit sami v této nemocniční online hře na malého chirurga. Postupujte podle instrukcí a snad to pacient přežije ve zdraví :).
Oblékni Barbie 1
Hry pro dívky - 25x
Nádherná, blonďatá, štíhlá barbie v Benátkách. Ideální online hra pro vyplnění tvého volného času,mladá slečno. Vyber nejkrásnější oblečky zkombinuj je k dokonalosti. Máš na výběr mnoho možností. Ať je sexy, něžná či ležérní, hlavní je, aby jsi byla s výsledkem spokojena:)
African Dressup
Hry pro dívky - 12x
v Africe láska, která má velmi silné pouto. Jednu máš před sebou na monitoru. Na svatbě chtějí oba vypadat dobře. Zvol: závoj, Barvu pleti, rtěnku, účes. A pak šaty obou budoucích novomanželů, květinu, šperky a botky:)