Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Photo Model 38
sponzorované odkazy

Photo Model 38

Hrajete online hru Photo Model 38

Podle tohoto vzoru se plánuje titulka nového časopisu. Tvým úkolem je ji krásně upravit, aby neměla žádnou chybičku. Udělej jí krásný make-up a hezká účes a v neposlední řadě také oblečení a vlasy:) Příjemnou zábavu!

ovládání hry Photo Model 38

myší, viz instrukce ve hře • 0.21 MB • 542x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Pack It Up
Hry pro dívky - 12x
Velice pěkná a srandovní online hra pro všechny. Moderní auta mají sice velký kufr, ale jistá kapacita je také omezuje. Tvým úkolem je všehny věci vlevo naskládat do kufru. Můžeš je pomocí šiper pod obrázky (flip, rotate) různě přetáčet. Může ti pomoci nápověda v rámečku vpravo dole. Příjemnou zábavu. Jsou čtyři kola.
Model Dressup 169
Hry pro dívky - 29x
Oblékni tuto krasavici. Je parný letní den a tato online hra pro dívky tě také může mnohé naučit. Nejprve ji oblékni do báječného letního outfitu. Pak jí dej vhodný make-up a účes a nkonec doplňky včetně bot.
Colouring 4
Hry pro dívky - 26x
Máš ráda pohádky o princeznách. Zde máš jeden snímek z pohádky. Líbí se ti omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Model Dressup 136
Hry pro dívky - 26x
Tahle slečna je módní a cool, jak lze poznat z jejího šatníku. Mezi její oblíbené oblečení patří spíše kalhoty a hlavně bundičky či kabátky. Potrpí si svérázný osobitý styl, což je správné! Tak ji obleč!
Sue oblíkačka
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle je opravdu moc moc moc povedená online oblíkačka pro dívky. Tvým úkolem je krásné upravit tuto slečinku, která jde dnes na ples a je tam zima, tak se musí upravit, aby nezmrzla:) tak se dej do toho!
Lily Schminken
Hry pro dívky - 24x
Ve vydařené online hře Lily Schminken můžete předvést své schopnosti coby módní experti či vizážisté. Pokuste se vytvořit nejúžasnější makeup naší krásné Lily. Zvolte vhodné kombinace vlasů, šminek, doplňků, rtěnek atd. Skvěle se u hry bavte.
Model Dressup 185
Hry pro dívky - 3x
Toto je slečna Katka, která se v módě rozhodla pro spíše sportovní, ale zárověň sexy vzhled. Nyní je jen na tobě, jaká kombinace z jejího nemalého šatníku se ti bude nejvíce zamlouvat. Tak se dej do oblékání:)
Mahee Girl Dress Up
Hry pro dívky - 40x
Klasických oblékacích her se po celém světě vydává opravdu slušné množství, takže každá, která se něčím odlišuje, vypadá jako skvělá změna. Hra Mahee Girl Dress Up kromě obvyklých možností změn dívky nabízí jednu věc, kterou jistě ocení všichni hráči z České republiky. Touto věcí je překlad do češtiny, takže hře porozumí i mladší ročníky bez znalosti jazyka.
Barbie Burgers
Hry pro dívky - 500x
Panenka Barbie patří mezi nejznámější postavičky po celém světě, čehož se musí patřičně marketingově využít. I z toho důvodu vznikají různé počítačové hry s panenkou Barbie v hlavní roli a nejinak tomu je i v případě hry s názvem Barbie Burgers. Musíte připravovat pravé americké hamburgery, což není úplně snadné.
Pizza decoration
Hry pro dívky - 21x
V této dívčí hříčce bude vašim úkolem vystavět malou pizzerii. Máte už postavenou budovu, ale teď chybí rozmístit vybavení. Dám vám radu - čím lepší styl, tím více zákazníků a z nich i příjmů.
Cutie Makeover 62
Hry pro dívky - 9x
Krásně udělaná online hra pro dívky. Zde neoblékáš jednu dívku, ba ani chlapce s dívkou, ale rovnou 2 slečny. Není málo oblečení pro obě, pouze není nikoho, kdo by jim pomohl oblečení sladit. Pomoz jim ty!
Fashion Style 13
Hry pro dívky - 21x
Máš plný šatník oblečení, ale pořád jsi nepřišla na kouzlo, jak všechno sladit? Pak se neboj, tato online hra pro dívky ti pomůže. Máš ráda obyčejnou krásu nebo si potrpíš na složitou současnou módu? Pro tebe je tu hned 8 typů, jak se stylově oháknout!:)
Cody Dressup 39
Hry pro dívky - 21x
Cody má ve svém šatníku nepřeberné množství šatiček a různých kombinací spíše svátečního oblečení. Když se dáš do oblékání, tak zjistíš, že tímto nic nezkazí a spíše naopak, že jí to převelice sluší:)
Colouring 16
Hry pro dívky - 33x
Máš ráda společnost svého nejlepšího kamaráda? Tito dva také. Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Frost Yo Nails
Hry pro dívky - 17x
nehty jsou nezdílnou součástí našeho těla, tedy musí vypadat taky skvěle. Vyber si jednu ze čtyř krasavic a uprav jí nehty dle svého vkusu. je to jen na tobě. Lak se třpytkami nebo bez? Ozdoby nebo ne?