Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Photo Model 30
sponzorované odkazy

Photo Model 30

Hrajete online hru Photo Model 30

Photo modelka Katie potřebuje nutně novou stylistku. Její stará stylistka totiž náhle onemocněla. Katie se naskytla první velká šance! Jde fotit do prestižního časopisu, který je vydáván po celém světě. Pomoz jí vypadat skvěle:)

ovládání hry Photo Model 30

myší, viz instrukce ve hře • 0.79 MB • 159x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Skelita Calaveras Boney Makeover
Hry pro dívky - 38x
Skelita se může na první pohled jevit jako holka kost a kůže. Na druhý pohled však zjistíte, že je to spíš jen kost :-). A aby byla i pěkná kost, tak potřebuje vaše rady ohledně výběru makeupu a líčení.
Movie Star
Hry pro dívky - 25x
V této hře máte za úkol obléknout krásné modelky na různé společenské akce. Uděláte to tak, že jim vyberete oblečení, které dokonale sladíte tak, aby všechny ostatní nadchly. Záleží jen na Vás a na Vašem vkusu.
Stylin manicure
Hry pro dívky - 3x
Děvčata vždy prahnou po tom, mít všechno dokonalé. I děvče v téhle hře by si přálo mít dokonalou manikůru. Pomozte jí si dobře vybrat barvu nehtů aby vypadaly prostě perfektně. Dále můžete přidat třeba náramek.
Cutie Makeover 10
Hry pro dívky - 0x
tato slečna už není zrovna malá, aby nevěděla, jak to ve světě líčení chodí, ale dnes je pro ní make- up opravdu důležitý, tak se rozhodla poprosit tě o pomoc. Chce se stát fotomodelkou. Dej se do toho a nalič ji!
Pack It Up
Hry pro dívky - 11x
Velice pěkná a srandovní online hra pro všechny. Moderní auta mají sice velký kufr, ale jistá kapacita je také omezuje. Tvým úkolem je všehny věci vlevo naskládat do kufru. Můžeš je pomocí šiper pod obrázky (flip, rotate) různě přetáčet. Může ti pomoci nápověda v rámečku vpravo dole. Příjemnou zábavu. Jsou čtyři kola.
Dog Hotel 2
Hry pro dívky - 48x
Skvělá hra pro všechny dívky, které mají rády zvířata a rády hrají hry, ve kterých se řídí nějaký podnik či firmička. Tentokrát se ujmete řízení malého psího hotelu. Budete plnit různé úkoly a starat se o blaho pejsků.
Pamela Anderson
Hry pro dívky - 17x
Prímová dívčí oblíkačka pro všechny milovníky oblékacích her s celebritami. Oblékni hvězdu Pobřežní hlídky krásnou Pamelu Anderson.
Beauty Maker 77
Hry pro dívky - 10x
Nyní tě čeká nelehký úkol a to ten, že musíš z této obyčejné slečny princeznu! Jde totiž první den do nové školy a chce na první pohled trochu zapůsobit. Oblékni ji, nalič, ošprkuj, učeš. Nakonci čeká její hlavní školní sokyně!
Hezký makeover 47
Hry pro dívky - 5x
Krásná jako panenka, chce být však ještě krásnější, pomůžeš jí. Nalič ji nejrozmanitějšími stíny, řasenkami, rťenkami, pudry a ošperkuj ji naušnicemi, řetízky. Nakonec klikni na vlasy, změníš účes a na tričko, změníš tričko.
Musical Worms
Hry pro dívky - 20x
Muzikální žížalky na tebe čekají v této roztomilé hře pro dívky. Jistě znáš hru ,,šibenice,, , zde ji máš ulehčenou o to, že písmenka jsou nahoře napsána. Můžeš si vylepšit angličtinu a žížalky ti vždycky zahrají:)
Fashion legs
Hry pro dívky - 18x
Jedna dlouhonohá dívka potřebuje nutně poradit s výběrem oblečení pro dnešní večer. Myslíš si, že jí dokážeš dobře poradit? Hlavně se snaž vybrat něco stylového, co k sobě bude ladit, aby se to líbilo i jí.
Pilar Size
Hry pro dívky - 17x
Je rovnováha tvá silná stránka? Tak si zahraj tuto novou online hru, nejen pro dívky. Čtyři farmářská zvířátka se chtějí pohoupat, ale potřebují na druhý konec houpačky někoho sobě rovného. Pomoz jim najít rovnováhu:)
Cupid Hair Do
Hry pro dívky - 37x
Dívka v této milé jednoduché oblíkačce netuší, co si dnes oblékne. Máte tak jedinečnou možnost stát se jejím osobním stylistou a navrhnout jí nejlepší styl oblečení a doplňků.
Family Restaurant
Hry pro dívky - 20x
Mít svůj vlastní business není nic jednoduchého, obzvlášť při dnešní obrovské konkurenci. Pokud byste ale opravdu chtěli zkuste si to natrénovat na téhle strategické hříčce. Stavíte si svou restauraci a obsluhujete zákazníky.
Fairy Dressup 2
Hry pro dívky - 15x
Krásná Fairy je známá svou výstředností a tím se snaží upoutat pozornost, jak jen to jde. Má v šatníku samé výrazné oblečení a krásné barevné i čarodějnické dopňky. Tvým úkolem je ji krásně obléci. Dej se do toho!