Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Photo Model 30
sponzorované odkazy

Photo Model 30

Hrajete online hru Photo Model 30

Photo modelka Katie potřebuje nutně novou stylistku. Její stará stylistka totiž náhle onemocněla. Katie se naskytla první velká šance! Jde fotit do prestižního časopisu, který je vydáván po celém světě. Pomoz jí vypadat skvěle:)

ovládání hry Photo Model 30

myší, viz instrukce ve hře • 0.79 MB • 813x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Je libo cukříček?
Hry pro dívky - 31x
Tak tohle opravdu moc pěkná online skákačka pro dívky. Skákej mezerníkem na to místečko co je vždy nad tebou a sbírej zeleninu, pozor ať nespadneš. Snaž se, jak nejlépe umíš, dej se do toho hned teď!
Monster High - Cool Ghoul Frankie Stein
Hry pro dívky - 571x
Monster High panenky jsou velmi oblíbené. K jedné z nejlepších patří i hrdinka Frankie Stein. V této hře ji můžeš upravit podle své fantazie - od oblečení až po nejrůznější módní doplňky. Až tě hra hodně zabaví, tak určitě zkus i další naše super hry.
Clickn Slide
Hry pro dívky - 1656x
Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)
Beauty Maker 22
Hry pro dívky - 25x
Tak tahle slečinka si dává záležet na tom, aby jí všechno oblečení sedělo a hlavně se všeshny kousky, co má na sobě k sobě hodily. To vidíš na jejím šatníku. Ke všemu má botky i ozdůbky a také má pěkné paruky. Obleč ji:)
Cutie Makeover 40
Hry pro dívky - 27x
Super online hra pro dívky. Oblékni tuto krasavici, (klikni na tričko), změň účes (klikni na vlasy)chystá se na své rande a to snad uznáš,že musí vypadat co nejlépe. Ty budeš jistě tak hodná, že jí pomůžeš:) Příjemnou zábavu!
Model Dressup 91
Hry pro dívky - 22x
Tahle slečinka vystudovala a dnes jde žádat o zaměstnání. Má ráda ležérní a trošku zastaralé oblečení i v ´´civilu´´ , ale zítra se jí to hodí obzvášť. Tak se dej do oblékání a slaďování s doplňky :)
Party Decoration 3
Hry pro dívky - 39x
Krásná online dekoračka. Chceš někdy v budoucnu nebo i někdy v této době uspořádat velkolepou party, na kterou si budou všichni pěkně dlouho pamatovat? Tak si můžeš nanečisto natrénovat, jak si to tam uspořádáš:)
Winter wonder
Hry pro dívky - 5x
V zimě je venku na horách opravdu nádherně. Myslíte si, že dokážete vyzdobit zimní krajinu tak, aby vypadala ještě lépe? Na výběr budete mít různé objekty, které budete moci postavit libovolně po krajině.
Model Dressup 80
Hry pro dívky - 20x
Tohle je dost oblíbená online oblíkačka pro dívky:) Koukni se na tu vyzývavou hezkou slečnu, která sice hezky vypadá, ale s tím, co si na sebe vzít si moc dobře neporadí :) Tak jí poraď pomoz ty!!! Dej se do toho a oblékej:)
Super Model 9
Hry pro dívky - 27x
Krásná fotomodelka v nové online hře pro dívky. Dnes bude focena na titulní stránce časopisu. Nejprve vyber pozadí vhodné pro titulku časopisu (background), pak už si jen zahraj na její stylistku. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i barvu pleti.
Fairy Dressup 36
Hry pro dívky - 25x
Krásná Fairy se dnes chystá na dlouho plánovaný ples. Co se týká oblečení, nemá problém s množstvím kvalitních krásných šatů. Jen se ne a ne rozhodnout, které jí sluší nejvíce. Tak jí poraď ty, obleč ji:)
Beauty Maker 34
Hry pro dívky - 797x
Tak v téhle online hře pro dívky je tvým úkolem upravit tuto slečnu, pomocí nápovědy v kolonce HINT, tak aby získala srdce trenéra lyžařů. Na konci se podle obodování dozvíš nakolik se to to podařilo.
Injured Rapunzel
Hry pro dívky - 71x
Máme tu další online minihru na téma pečování o zraněnou pohádkovou hrdinku. Malá Rapunzel vás žádá o pomoc s jejími drobnými škrábanci a několika horšími zraněními. Využijte své schopnosti a uzdravte ji.
Hera Makeup
Hry pro dívky - 911x
Krásná Hera je pěkná skoro jako bohyně Héra. Tak jí pomoz ke kráse TY! Jde dnes totiž na karneval party a chce jít právě jako bohyně Héra. Máš mnoho potřebností na to, aby jsi jí pomohla. Tak se dej do toho a půl je hotovo:)
Egg Fried Rice
Hry pro dívky - 50x
V této online hře na vaření se naučíte jak připravit výtečný pokrm z rýže a vajíček. Bezvadné na této hře je, že si neušpiníte žádné nádobí a recept můžete zkoušet kolikrát chcete. Samozřejmě si tuto laskominu můžete zkusit i doma a náramně si pochutnat.