Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Photo Model 22
sponzorované odkazy

Photo Model 22

Hrajete online hru Photo Model 22

Tak a je tu další fotomodelka. ta je již proslulá, ale stejně si musí dávat stále pozor, aby vypadala dokonale. Neboť pozor na novináře. Zde se opravdu vyřádíš. Udělej kompletní make-up, oblékni učeš a ošperkuj!

ovládání hry Photo Model 22

myší, viz instrukce ve hře • 0.55 MB • 1607x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Photo Model 58
Hry pro dívky - 19x
Jéé, svatka to je krásná věc a nejhezčí den v životě. Je důležité vypadat skvěle. Dnes se vdává krásná Maria a chce také vypdat skvěle. ty jsi jediná, která jí může pomoci! Dej se do toho, ať vypadá báječně!
Model Dressup 136
Hry pro dívky - 27x
Tahle slečna je módní a cool, jak lze poznat z jejího šatníku. Mezi její oblíbené oblečení patří spíše kalhoty a hlavně bundičky či kabátky. Potrpí si svérázný osobitý styl, což je správné! Tak ji obleč!
Photo Model 30
Hry pro dívky - 1787x
Photo modelka Katie potřebuje nutně novou stylistku. Její stará stylistka totiž náhle onemocněla. Katie se naskytla první velká šance! Jde fotit do prestižního časopisu, který je vydáván po celém světě. Pomoz jí vypadat skvěle:)
Je libo cukříček?
Hry pro dívky - 31x
Tak tohle opravdu moc pěkná online skákačka pro dívky. Skákej mezerníkem na to místečko co je vždy nad tebou a sbírej zeleninu, pozor ať nespadneš. Snaž se, jak nejlépe umíš, dej se do toho hned teď!
Beauty Maker 30
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle je tedy opravdu zajímavé. Tahle roztomilý culíkatá brunetka chce jít na pohádkový ples. Tvým úkolem je ji mistrně připravit, aby se dobře bavila. Budou tam také všichni její přátelé a hlavně její idol:)
Eloise accessories
Hry pro dívky - 17x
Eloise je milá a mladá slečna, která už dlouho nic neudělala se svým vzhledem, a vážně potřebuje změnu. A v tomhle okamžiku přichází řada na vás, abyste jí vybrali co nejvhodnější oblečení jaké dokážete.
Cupid Hair Do
Hry pro dívky - 54x
Dívka v této milé jednoduché oblíkačce netuší, co si dnes oblékne. Máte tak jedinečnou možnost stát se jejím osobním stylistou a navrhnout jí nejlepší styl oblečení a doplňků.
Bath Room
Hry pro dívky - 17x
Tak tohle je opravdu velice srandovní online hra pro dívky. Tvým úkolem je krásně uspořádat tuto koupelnu včetně té blonďaté krasavice. Tvůj výkon bude pak v časopisu ,, koupelny kavak´´:D Tak si dej záležet.
Model Dressup 92
Hry pro dívky - 3144x
Tahle slečna je vedoucí provozu a dnes musí jít na služební schůzku. Jako vedoucí chce trochu zazářit, ale ne zase tolik vyniknout a upozorňovat na sebe. Má rádá módní a pohodlné oblečení. Tak ji obleč.
Cate Blanchet
Hry pro dívky - 23x
Cate Blanchet se dnes chystá na schůzku se svou kamarádkou po několika letech, chce vypadat aspoň trochu k světu. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě. Má důležitý večer.
Style Dressup 6
Hry pro dívky - 15x
Tak tohle je opravdu pěkná oblíkačka pro dívky. zde se prolínají nejen různé vkusy a styl, ale styly charakteristické pro určitou zemi. Je to moc pěkné a ty ji moc pěkně oblékni, chce se dnes předvést na plese.
Beauty Maker 15
Hry pro dívky - 14x
Tak tahle slečinka se chytsá do svého oblíbeného obchodu, který je oblíbený nejen pro skvělé oblečení, ale hlavně kvůli tomu, že je tam zaměstnán jeden bezva klučina:) Moc jí záleží na tom, aby vypadala skvěle. Pomoz jí:)
Sue Baker
Hry pro dívky - 15x
Tak tohle je opravdu pěkně udělaná online hra nejen pro budoucí cukrářky. Tvým úkolem je podle předpisu udělat určitý počet bonbónů určitých barev. Pak mini čokoládky a nanuky buď čokoládové nebo mléčné:)
Model Dressup 69
Hry pro dívky - 11x
Tak tohle je sice docela stydlivka, ale to neznamená, že co se týče m´dy je dost konzervativní, cool a moderní. Hraj si s ní tak dlouho, dokud nebudeš spokojena se svým vytvořeným outfitem! Dej se do toho!
Hair Dresser 6
Hry pro dívky - 24x
Zahraj si na kadeřnici se vším všudy v této krásné online hře pro dívky. Nejprve vlásky umyj, pak osprchuj. Poté je vysuš fénem. Pak přichází na řadu stříhání. Poté barvení, natáčky žehlička na vlasy a nakonec ozdůbky:)