Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Photo Model 22
sponzorované odkazy

Photo Model 22

Hrajete online hru Photo Model 22

Tak a je tu další fotomodelka. ta je již proslulá, ale stejně si musí dávat stále pozor, aby vypadala dokonale. Neboť pozor na novináře. Zde se opravdu vyřádíš. Udělej kompletní make-up, oblékni učeš a ošperkuj!

ovládání hry Photo Model 22

myší, viz instrukce ve hře • 0.55 MB • 1038x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Barbie and Ken Wedding
Hry pro dívky - 19x
Barbie a Ken se po dlouholetém vztahu rozhodli, že už nastala vhodná doba pro svatbu. Dostanete jedinečnou příležitost zvolit pro nastávající manžele nejvhodnější oblečení. K dispozici máte nejrůznější modely, stačí se proklikat nabídkou a jistě si některý vyberete, protože volit můžete z opravdu pěkných kousků.
Mini Dressup 5
Hry pro dívky - 25x
Velice roztomilá online hra rpo malé i velké parádnice:) Malá holčička se chce líbit, ale potřebuje někoho kdo ji poradí, co a jak! Šatky nebo botky či kalhoty a mikinu. Obleč ji!Příjemnou zábavu! Vše je jen a jen na tobě!
Pretty Dressup 3
Hry pro dívky - 17x
Oblékni si svou krásku v nové krásné online oblíkačce. Koukni na ty možnosti. Účes může být modrý,fialkový i jiný. Můžeš obléci kalhoty,kraťasy, sukně , šatky, botky, brýle, čelenku, halenky apod. Příjemnou zábavu:)
Fashion Style 2
Hry pro dívky - 26x
Máš ráda minisukně polodlouhé sukně, kalhoty legíny šatky nebo mini s kozačkami? Nebaví tě sledovat módní trendy denně? Pak je tato online hra to nejlepší. Máš zde hned 8 typů, jak se obléci:) Tak je shlédni.
Cool dress up
Hry pro dívky - 28x
V téhle roztomilé holčičí hříčce si budete zkoušet, jak na vás budou vypadat různé šaty, a dokonce si budete moci změnit i účes a barvu vlasů. Možností je opravdu dostatek, takže se jistě vyřádíte.
Chinese restaurant
Hry pro dívky - 18x
Postavili jste si Čínské bistro, a teď máte před sebou významný úkol ho nějak opatřit nábytkem. Budete mít na výběr spoustu objektů, které tam můžete umístit, takže se nemusíte vůbec nijak omezovat.
Baby Hazel Birthday Surprise
Hry pro dívky - 34x
Malá Házel je tu s dalším herním příběhem. Tentokrát má za úkol připravit narozeninovou oslavu pro její kamarádky a kamarády. Proveďte Házel všemi činnostmi - od nákupu, po zdobení pokoje až po krásnou oslavu.
Photo Model 10
Hry pro dívky - 2x
Super online hra pro dívky. Oblékni tuto krasavici, kliknutím na tričko, vlásky upravíš kliknutím na ně a nakonec ji pěkně namaluj. Použij krásné naušnice i náhrdelníky nebo klobouky. Příjemnou zábavu!
Fairy Dressup 40
Hry pro dívky - 34x
Super online hra pro dívky jako jsi ty!!!Fairy je krásná slečinka a potřebuje trošku poradit s oblékáním. Zalíbil se jí totiž jeden spolužák a chce se před ním blízknout! Tak jí pomoz, jak nejlépe umíš:)
Elsa Wedding
Hry pro dívky - 34x
Naši hrdinku Elsu z Ledového království čeká nejúžasnější den - svatba. Na tu je nutné se pečlivě připravit, zejména co se týče čatů. Na vás nyní bude vybrat perfektní svatební oblečení na jejich velký den.
Sweet Land
Hry pro dívky - 11x
Vaší vesnici přepadla banda chuligánů a otravují život slušným lidem a vás už to přestalo bavit a rozhodla jste se s tím něco udělat. Myslíte že dokažete vysvobodit vasí vesnici a získat na zpátek všechny sladkosti?
Cutie Makeover 19
Hry pro dívky - 6x
Tohle je opravdu pěkná online hra pro dívky. Tahle slečna vypadá, že je trochu stydlivá, ale zdání klame. Je velmi společenská a dnes uspořádala večírek, kam pozvala i svého idola:) Chce vypadat skvěle, pomoz jí.
Oblékni Cody 62
Hry pro dívky - 3x
Chceš vidět, jak dokáže být šikovná taková malá králičice? Tak stiskni ´´GO´´ . Pak už se jen dívej, jak se velice šikovná a klikej na šipečku ukazující vpravo. Je to tedy zajímavá podívaná, jak je šikovná.
Beauty Maker 82
Hry pro dívky - 10x
A je to tu, krásná online hra pro dívky. Tato dívka už jakou dobu bojuje proti své sestře. O sestu se kluci rvou a o ni ani nezakopnou. Snaž se, aby se karty obrátily a ona také měla u kluků šanci. Nápověda v rámečku HINT.
Beauty Maker 33
Hry pro dívky - 15x
A jde se na to. Je to její velký den. Jde účinkovat na party roku. Ty jsi její stylistka pro dnešek, tak se opravdu snaž, hra není časově omezena a ještě k tomu pětivteřinová nápověda je v sekci HINT.