Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Photo Model 21
sponzorované odkazy

Photo Model 21

Hrajete online hru Photo Model 21

Fotomodelka Mária se dnes chystá na své první velké focení a je ještě mladičká na to, aby měla svého stylistu či kostymérku. Tak se neboj a zahraj si na ni ty! Zahraj si na velkou stylistku a pomoz jí, aby na svém prvním focení vypadala skvěle!

ovládání hry Photo Model 21

myší, viz instrukce ve hře • 0.16 MB • 772x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Baby Dressup
Hry pro dívky - 4x
Tvýmm úkolem je miminko krásně obléci, má totiž své první velké focení s maminkou:) Je to pro jeho maminku velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:) ať se hlavně miminko líbí:) :) :)
Thumbelina Wedding Prepar
Hry pro dívky - 32x
Dívku v této dnešní online hře čeká již brzy její velký den - svatba. Samozřejmě musí být její vzhled naprosto dokonalý a bez jediné chybičky. A právě zde přichází vaše role - udělejte nastávající nevěstě super makeup a účes.
Hamster Daycare - hra s morčetem
Hry pro dívky - 20x
Tento drobný roztomilý morčáček nemá žádného páníčka, nikoho, kdo by se o něj staral. Nyní je na vás, abyste malé morče udělali šťastným. Dopřejte mu očišťující lázeň, oblečte ho a postarejte se o jeho pohodlí.
Frost Yo Nails
Hry pro dívky - 12x
nehty jsou nezdílnou součástí našeho těla, tedy musí vypadat taky skvěle. Vyber si jednu ze čtyř krasavic a uprav jí nehty dle svého vkusu. je to jen na tobě. Lak se třpytkami nebo bez? Ozdoby nebo ne?
My Baby Tiger
Hry pro dívky - 14x
Prakticky všechny druhy tygrů jsou v dnešní době ohrožené a téměř na vymření. Tento virtuální tygřík se však těší velké spokojenosti a lásce svého majitele. Tím jste teď právě vy. Vaším úkolem je postarat se o to, aby byl tygr i nadále šťastný.
Cody Dressup 35
Hry pro dívky - 27x
Tahle mystická kráska si na svém vzhledu dává záležet. Tvým úkolem je ji obléci podle svého mínění, ale aby vypdala perfektně. Není to problém, neboť má ve svém šatníku velmi dobře sladěné oblečení.:)
Cutie Makeover 12
Hry pro dívky - 43x
Další pěkná online hra pro dívky. Na téhle dívce můžeš změnit mnoho věcí. Změň účes kliknutím na vlasy a tričko kliknutím na triko. Pak už ji jen dolaď různými doplňky a nalič ji, dej jí i šálku náhrdelníky a změň oči.
Model Dressup 110
Hry pro dívky - 9x
Nepřeberné množství triček, nepřeberné množství kalhot, nepřeberné množství oblečení v šatníku. Tato dívka je z velmi bohaté rodiny, ale nemá moc vytříbený vkus, to znamená, že má co an sebe ale neví jak na to. Pomoz jí!
Fairy Dressup 26
Hry pro dívky - 25x
Fairy za necelých 5 minut čeká její životní šance, jenže její maskérka a stylistka nejsou k zastižení, takže se do jejich práce musíš dát ty! Neboj není to těžké, jen zvol to, co se tobě nejvíce líbí!
Street dance
Hry pro dívky - 1x
Ve městě se denně pohybuje spousta lidí, nedí tedy divu, že se děvčata snaží co nejlépe oblékat, aby se líbila. Mají ale většinou, tak moc oblečení, že ani nevědí, které vybrat. Stejně tak tahle dívka, které musíte poradit.
Cutie Makeover 16
Hry pro dívky - 12x
Tahle slečna vypadá jako slušňačka v růžovém trikotku,ale vše není takové,jak se na první pohled zdá. Slečna má v repertoáru mnohem rozmanitější možnosti. Jak v oblečení, tak v líčení a špercích. Příjemnou zábavu!
Barbie dollhouse
Hry pro dívky - 2x
V tomhle domečku pro panenky asi řádil nějaký šotek, protože všechno je různě rozházené a ne na svém místě. Pomoz všechny rozházené hračky uklidit tak, aby všechno dobře pasovalo tam, kam skutečně patří.
Model Dressup 99
Hry pro dívky - 522x
Hezká online hra dělaná speciálně pro dívky. Tato slečinka je očidně velice cool, stylová a moderní. Lze to usoudit i podle jejího šatníku, ten je možná sice ležérní a střídmý, ale každopádně velice slušivý. Dej se do oblékání:)
Beach Girl Costumes
Hry pro dívky - 21x
Oblékněte tuto krásnou dívku, která by ráda strávila celý den na pláži. Ostatně kdo by se nechtěl celý den jen válet na hřejivém písku a sluníčku. Zkuste dívce navrhnout nejhezčí a pohodlné oblečení na léto.
Smurf Dressup
Hry pro dívky - 41x
Myslíme, že každé dítě zná ty roztomilé modré skřítky, kteří jsou vysocí na dva couly :-). A právě jednoho takového šmoulu tady pro vás máme. Jde o příjemnou oblíkačku, která potěší každého menšího hráče. Co říkáte?