Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Fashion Style 18

Hrajete online hru Fashion Style 18

Nevíš, co si obléci a opravdu se ti líbí módní oblečení. je tu pro tebe 6 typů, jak se líbit. Jeden s kraťásky, pak lacláče, máš radši kapuce? Nebo ti záleží na doplňcích? A co velká taška nebo snad kšilt hučku a nebo romantika?

ovládání hry Fashion Style 18

myší, viz instrukce ve hře • 0.75 MB • 372x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 165
Hry pro dívky - 9x
V této hře jde této mladé dívence o místo v novém moderním filmu. Hodnotit bude mladý chlapec, od 0 do 100. Poradit se s nápovědou můžeš v okénku HINT. Nápověda pomáhá. A přitom posloucháš skvělou uklidňující muziku.
Smurf Dinner
Hry pro dívky - 18x
Určitě jste už slyšeli o šmoulí restauraci, kde se podává nejlepší jídlo ve městě a kde mají snad nejrychlejší obsluhu. Vaším úkolem bude pomoci při provozu restaurace - tedy obsluhovat zákazníky v co nejkratším čase a pak vybírat náležitou peněžní odměnu. Za peníze si pořídíte upgrady restaurace.
Omalovánka 12
Hry pro dívky - 2x
MiluješNadpřirozené bytosti a asi tak stejně i omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Beauty Maker 65
Hry pro dívky - 1x
Dej se do nesnadného úkolu. Porazit svou sokyni ve školní soutěži o královnu krásy. Souboj začíná! Nejprve ji krásně oblékni, jak nejlépe umíš, pak ji krásně nalič a zvol barvu očí, pak vlasy a nakonec doplňky.
Mega Doll Maker 2
Hry pro dívky - 23x
Tak u této hry se opravdu zasměješ. Za někollik pár sekund či minutek dokážeš z obyčejné ženy udělat úplně někoho jiného. Změň všechno toto: Skin=pleť, Hair=vlasy, highlights=světla, eyes=oči ATD:) Všeshno sama poznáš. Nebudu prozrazovat vše:)
Model Dressup 180
Hry pro dívky - 6x
Tak tahle slečinka vypadá opravdu velmi sebejistě, ale ve skrytu duše ji trápí jedna věc. Nevyzná se totiž moc v dnešní módě. Mohla bys jí pomoci? Jistě ano a ona bude velice šťastná. Dej se do toho a pouč ji.
Wedding Trouble
Hry pro dívky - 37x
Velmi pěkná hra, která v sobě obsahuje několik malých meziher. Hlavním úkolem je zařídit vše potřebné na svatbu. K tomu jsou však nutné peníze. Ty budete vydělávat pomocí několika miniher. Přejeme super zábavu.
Brad Pit
Hry pro dívky - 13x
Nejkrásnější hvězda hollywodu Brat Pitt na vašem monitoru v celé své kráse se svým šatníkem v online hře určené především pro dívky. Oblékni ho ,jak máš chuť. Ležérně, sportovně ,či do sexy modýlku. Zvol i bavu vlasů kliknutím na barevnou vlnovku vedle šatníku.
Cutie Makeover 26
Hry pro dívky - 12x
Tak tohle opravdu báječná online hra pro dívky, při které nudu jistě nezažiješ. Tak pěkně popořádku. Nejprve ji oblékneš, pak přijde na řadu řádný make-up, při ketrém se nic nevynechá. Nakonec doplňky, vlasy apod.
Style Decorate 4
Hry pro dívky - 13x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být cukrářkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento rozházený pokrm tak, jak nejlépe dovedeš.
Coffee Shop
Hry pro dívky - 52x
Vyzkoušejte si provoz malé pouliční kavárny. Vrhněte se do víru podnikání a snažte se splnit přání všech kolemjdoucích zákazníků. Dobře promyslete cenu kávy a nákupy surovin, abyste byli stále v zisku.
Musical Worms
Hry pro dívky - 20x
Muzikální žížalky na tebe čekají v této roztomilé hře pro dívky. Jistě znáš hru ,,šibenice,, , zde ji máš ulehčenou o to, že písmenka jsou nahoře napsána. Můžeš si vylepšit angličtinu a žížalky ti vždycky zahrají:)
Model Dressup 26
Hry pro dívky - 1x
Krásná onlline oblíkačka pro Mladé slečny. Tato dívenka je pilná školačka, ale na vzhledu jí záleží stejně jako každé z nás. Ve svém šatníku má pěkné školní i ,, neškolní ,, obleění. Snaž se ji pěkně obléci:)
Skelita Calaveras Boney Makeover
Hry pro dívky - 38x
Skelita se může na první pohled jevit jako holka kost a kůže. Na druhý pohled však zjistíte, že je to spíš jen kost :-). A aby byla i pěkná kost, tak potřebuje vaše rady ohledně výběru makeupu a líčení.
Model Dressup 150
Hry pro dívky - 15x
Model Dressup je krásná online hra pro dívky a když už je toto 150-té vydání, stále neomrzí. Tato slečna je spíše sportovní typ, ale to neznamená, že se v šatníku nenajdou i sexy kousky! Tak ji krásně obleč!