Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Fashion Style 18

Hrajete online hru Fashion Style 18

Nevíš, co si obléci a opravdu se ti líbí módní oblečení. je tu pro tebe 6 typů, jak se líbit. Jeden s kraťásky, pak lacláče, máš radši kapuce? Nebo ti záleží na doplňcích? A co velká taška nebo snad kšilt hučku a nebo romantika?

ovládání hry Fashion Style 18

myší, viz instrukce ve hře • 0.75 MB • 4090x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Design Underwater
Hry pro dívky - 36x
Hezká online dekoračka pro dívky. Krásná slečinka, že? Jde o to, že takto má vypadat titulní strana časopisu ´´PODMOŘSKÝ SVĚT´´. Slečna je takto vyfotografována pod mořskou hladinou a ty musíš ještě trochu upravit vzhled stránky.
Zmrzlina
Hry pro dívky - 1453x
Máš ráda sladkosti jako tato mladá krásná slečinka? Tak se koukni, které má ráda ona, zda by jsi na ně měla chuť také. Potom si jednu tebou vybranou sladkost vyber a vyběhne ti návod, jak ji vyrobit. :)
Jane Hotel Mania
Hry pro dívky - 48x
Oblíbená hrdinka dívčích her, Jane, je tu s novou online hrou. Řídit hotel není vůbec snadné. Na druhou stranu je možné provozem hotelu vydělat pěkný balík peněz. Pomozte Jane vydělat kupu zlatek a vést úspěšný hotel.
Beauty Maker 20
Hry pro dívky - 5x
Je tu souboj o srdce chlapce, který si dívku vybírá podle vzhledu. Ty bys jistě takového nechtěla, ale tato dívky se o něj rozhodla bojovat. Potřebuje však pomoct s výběrem oblečení, účesu, doplňků, šperků aj. Pomoz jí a nakonec uvidíš koho si vybere:)
Lovely Home
Hry pro dívky - 24x
Chtějí ti rodiče předělat na nový a ty si mužes sama určit jak by měl asi vypadat? Navrhni si pokojíček v této hře vytiskni a předlož svoje přestavi svým rodičům. Třeba ti tvůj pokojíček zařídí právě podle tvých představ.
Workfloor dress
Hry pro dívky - 28x
Další z jednoduchých, ale chytlavých her pro dívky, ve které si budete moci obléknout pěknou slečnu do nejrůznějších šatů. M8te jich na výběr pěknou hromadu, takže vás hra neomrzí ani po nějaké chvíli.
Little Black Dress Makeover
Hry pro dívky - 39x
Máte rádi černé oblečení? Dnes jde tato dívka na svatbu své kamarádky a musí se krásně obléknout. Vyčistěte ji pleť a pusťte se poté do oblékání. Tak se do toho dejte. Je to opravdu super hra.
Hairstyle Wonders
Hry pro dívky - 30x
Máte-li rádi online hry na simulaci kadeřnictví, tak určitě zkuste tenhle herní kadeřnický zázrak. Užijte si hru a popusťte uzdu své fantazii - vytvářejte nejroztodivnější účesy a vykonávejte různé kadeřnické činnosti - od mytí vlasů, přes žehlení až po zdobenní.
Pet Dressup 5
Hry pro dívky - 12x
Velice rozkošná oblíkačka pro pejska. Můžeš mu obléci pěkné trikotky, pěkné sluneční i jiné brýle. a pak uspořádat, kde bude sedět, kde bude mít jídlo chladící box apod. Sice to bude pár minutek trvat, ale výsledek stojí za to.
Model Dressup 139
Hry pro dívky - 238x
Tahle slečna má radši sukně, ale nepohrdne ani pěknými kalhoty. Sbírá šály, šátky a čapky. Je velmi rozverná, co módy týká. Nemá vyhraněný styl. Takže je to jen na tobě, co se líbí tobě. Dej se do toho!
First date
Hry pro dívky - 7x
Tahle dívka se chystá jít na svoje úplně první rande. Je samozřejmé, že si na sebe chce vzít něco krásného, ale přece jenom originálního. Zkus jí nějak poradit, aby si vybrala dobře a jen tak na to nezapomněla.
Photo Model 17
Hry pro dívky - 702x
Další pěkná oblíkačka online pro dívky. Na této dívce můžeš změnit mnoho faktorů. Změň účes kliknutím na vlasy a tričko kliknutím na triko. Pak už ji jen dolaď různými doplňky a nalič ji. Příjemnou zábavu:)
Star Dressup 7
Hry pro dívky - 609x
Koukni na tu krásku, nezdá se ti zamračená, no to je! A když ji krásně oblečeš, jistě se zase začne na svět usmívat:) Má totiž rande. Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Character Designer
Hry pro dívky - 21x
Vytvořte si vlastní ho super hrdinu ve hře s názvem Character Designer. Můžete si nastavit nekolik různých vzhledů a barevného rozlišení jednotlivých částí. Character Designer má opravdu hodně funkcí.
Colouring 4
Hry pro dívky - 26x
Máš ráda pohádky o princeznách. Zde máš jeden snímek z pohádky. Líbí se ti omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.