Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Accumulate - super návykovka
sponzorované odkazy

Accumulate - super návykovka

Hrajete online hru Accumulate - super návykovka

Online hru Accumulate rozhodně nezkoušejte, pokud se vám třesou ruce. V této hře jde totiž o naprostou soustředěnost a postřeh. Modrým čtvercem musíte sbírat zelená kolečka a zároveň se vyhýbat červeným. Žlutá kolečka znamenají různé bonusy. Accumulate je vážně super.

ovládání hry Accumulate - super návykovka

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 211x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Park My Trailer
Postřehové hry - 21x
Zaparkovat auto není vůbec snadné. O tom se přesvědčíte v této parkovací online hře. Hra se ovládá šipkama a klávesou CTRL, kterou startujete vůz a připojujete vozík.
Math Shooter
Postřehové hry - 31x
V této skvělé početní hře je Vašim úkolem vypočítat příklady, které naleznete v horní části hrací plochy. Uděláte to tak, že kliknete na číslo, které je výsledkem příkladu. Ze začátku bude hra jednoduchá, ale časem obtížnost přibude.
Airballs - vyloženě návyková superhra
Postřehové hry - 15x
V online hře Airballs jde o jednoduchou věc - na kurtu máte za úkol pouze hlavou pinkat do míčů. Zdá se to být jednoduché, ale jen do doby než se počet míčů začne zvyšovat. Za každou cenu nesmíte ve hře dopustit, aby jeden z míčů zůstal na zemi. Airballs je hodně chytlavá superhra.
Circle Madness 2
Postřehové hry - 23x
V této mini hře si procvičte postřeh. S malou bílou kuličkou se pokuste co nejdéle vyhýbat žlutým kulím. Každých pět vteřin vám jedna žlutá koule přibude. Můžete získat i spoustu bonusů, které vám buď pomohou nebo uškodí.
hra v Unity3D
Forklift Sim 3
Postřehové hry - 45x
Staňte se ješterkářem a zkuste si to, jak je těžké řídit vysokozdvižný vozík. Vaším úkolem bude převážet náklad ve skladu na správné místo. Ukažte všechny vaše schopnosti a běda vám, pokud nějakou krabici rozbijete.
Hidden Numbers
Postřehové hry - 31x
Zajímavá online hra, která potrápí váš postřeh a trpělivost. Vaším úkolem ve hře "Hidden Numbers" je najít v obrázku skrytá čísla.
Underwater Fun
Postřehové hry - 49x
Načerpejte energii u této klasické postřehovky ve stylu Zuma. O co ve hře půjde? Vaším úkolem bude vystřelovat barevné kuličky tak, abyste vytvořili stejnou trojici. Hrajte rychle a nenechte dojít kuličky až na konec.
Blockin Out
Postřehové hry - 53x
Pěkné ztvárnění klasické automatové hry Arkanoid. Ovládáte plošinku, od které odrážíte kuličku. Tou musíte postupně zničit všechny cihličky na hrací ploše. Občas vám spadne nějaký ten bonus, ovšem ne vždy je to něco dobrého.
Easter Bubbles
Postřehové hry - 79x
Další ze série her s barevnou kuličkou... Bubbleshooter hry má rád snad každý. Nejinak tomu bude i u této verze. Vystřelujete velikonoční vajíčka a snažíte se tvořit minimálně trojice stejně barevných vajec.
Galactic Gems 2: Accelerated
Postřehové hry - 16x
Jste-li fanouškem klasické hry Bejeweled, tak si jistě oblíbíte i tuto zdařilou předělávku. Úkolem je tvořit alespoň trojice stejných drahokamů. Čím lepší kombinaci vytvoříte, tím více dostanete bodů.
Peanut oříškový fotbálek
Postřehové hry - 27x
Třemi povedenými bratříčky jste byli vyzváni na zajímavé utkání ve stolním oříškovém fotbalu. Úkol je jednoduchý - musíte do branky nacvrnkat co nejvíce oříšků. Přitom dostáváte body a zvyšuje se časový limit. Extra body máte také za trefení obránců. Nechutně záseková hra :).
Fruit Ninja
Postřehové hry - 54x
Proklestěte si cestu na vrchol ve hře Fruit Ninja! Nakrájejte co nejvíce ovoce, aniž byste ho upustili. Získejte tím body a překonejte své nejvyšší skóre! Chcete-li získat ještě více bodů, nakrájejte více druhů ovoce najednou! Ale pozor, nejen ovoce bude čekat na tvůj plátek. Občas se objeví bomby, a pokud je zasáhnete, hra končí. Takže si to naplánujte dopředu a krájejte!
Park My Big Rig 3
Postřehové hry - 27x
Superhra s oblíbeným tématem parkování trucku. Tentokrát jde o celkem velké auto, které musíte s přesností zaparkovat. Postupně budete parkovat trucky, traktory a další různá velká auta. Bude to makačka.
Ballies
Postřehové hry - 12x
V této hře ovládáte žlutého smajlíka. Vašim úkolem je ničit ostatní smajlíky, kteří kolem Vás letí. Musíte však ničit stejně barevné smajlíky jako je zrovna barevný tunel. Takže když je tunel červený ničíte červéné smajlíky. Mužete také použít bombu.
Color Shape
Postřehové hry - 46x
Zajímavá a poměrně chytlavá online hra, ve které budete vést různé tvary přes zapeklité a obtížné překážky. Zpočátku je to hra docela o nervy. Podaří se vám posbírat bonusové hvězdy a dojít ve hře co nejdál?