Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Pet Dressup 13
sponzorované odkazy

Pet Dressup 13

Hrajete online hru Pet Dressup 13

Krásný párek, ale jen se zahleď do jejich očiček a uvidíš, že je zamyšlení:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékli něco krásného na jejich svatbu, ale sami to neumí, tak jim pomoz něco pěkného vybrat a oblékni je, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)

ovládání hry Pet Dressup 13

myší, viz instrukce ve hře • 1.03 MB • 190x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Super Model 5
Hry pro dívky - 2x
A další krásná online oblíkačka pro dívky:) Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i barvu pleti. Jsi pro dnešek její vrchní stylistka.Její pravá ruka odjela na dovolenou a ty jsi pro ní jediná naděje.Dej se do toho!
Fairy Dressup
Hry pro dívky - 19x
Oblékni čarodějku Fairy do nádherného oblečení, ať už jako vílu nebo jako čarodejnici. Hlavní je, aby se líbilo tvé dílo tobě. Koukni kolik máš na výběr různého oblečení. O tom se ti jistě ani nezdálo. Příjemnou zábavu!
Grandpas Farm
Hry pro dívky - 19x
Staráte se o farmu své babičky. Musí se vám podařit, aby vám vyrostla zelenina, kterou poté na trhu prodáte. Vydělávate peníze a nakupujete nové věci. Časem se vám také nové věci budou samy odemykat. Je to opravdu zábavná super hra.
Lotus blossom
Hry pro dívky - 23x
Tahle kráska z Japonska se chce dobře nalíčit, tak se snaží vybrat co nejlépe padnoucí makeup, rtěnku, stíny a další líčidla. Zkus jí pomoci se rozhodnout, co jí bude doopravdy slušet. Zaslouží si to.
Winx Color
Hry pro dívky - 27x
Krásná online vybarvovačka pro mladé dívenky. Vyber si jeden ze šesti obrázků a dej se do vybarvování. Můžeš utvořit krasavici roku, ba i vtipnou nepřirozeně barevnou slečinku. Odreaguješ se a možná i zasměješ:)
Beauty Maker 69
Hry pro dívky - 24x
Tak tohle je pro dívky, co mají kuráž. Prostě pro ty, co se nebojí. Pro ty, co mají znalost módy v malíčku. Nápovědu, jak dívku nejvhodněji obléci máš v sekci HINT. Pro hru stiskni na začátku SPODNÍ rámeček.
Model Dressup 92
Hry pro dívky - 345x
Tahle slečna je vedoucí provozu a dnes musí jít na služební schůzku. Jako vedoucí chce trochu zazářit, ale ne zase tolik vyniknout a upozorňovat na sebe. Má rádá módní a pohodlné oblečení. Tak ji obleč.
Sofia Arm Surgery
Hry pro dívky - 28x
Velmi pěkně navrhnutá online gameska, u které se naučíte něco nového a zahrajete si na doktora. Sofia má zraněnou ruku a nutně potřebuje odbornou pomoc. Vypadá to, že bude nutná operace. Zvládnete ji?
Style Dressup 8
Hry pro dívky - 14x
Tak tohle je opravdová princezna! Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Appartment decor
Hry pro dívky - 23x
Další z dívčích her, ve které budete zařizovat svůj byt. Právě jste se přestěhovali a budete muset rozestavět nábytek a ostatní věci na svá místa. Hleďte ale na to, aby to všechno dobře vypadalo.
Foto modelka 1
Hry pro dívky - 16x
Nádherná fotomodelka v nové krásné online hře pro dívky :) Teď jsi se stala její stylistkou a ona musí za chvilinku před fotografa. Nejprve jí zvol topík, pak ji nalič, zvol barvu očí a vyšpekuj ji :)
Model Dressup 115
Hry pro dívky - 22x
To je ale krasavice co? Ano, ale dnes jde na večírek a potřebuje být ještě větší krasavice než je. Potká tam možná svého idola a tím pádem samozřejmě musí vypadat báječně. Staň se na chcvíli její kamarádkou a porď jí, co je nejvhodnější vzít si na sebe:)
Sue Beauty Maker
Hry pro dívky - 25x
Tak tohle je opravdu pěkně udělaná online hra pro dívky. Možná bys to neřekla, ale SUE má 4 podoby. Ty si jednu z nich vyber a pak ji nališ, jak se ti jen líbí, až budeš s prací hotova a spokojena zmáčkni voňavku a porota tě ohodnotí!
Monster High Chocolate Cake
Hry pro dívky - 40x
A máme tu další herní kousek z dílny Monster High. Tentokrát jde o hru na přípravu čokoládového dortu. Jak takový výtečný dort připravit vás naučí hrdinka z Monster High.
Mini omalovánka
Hry pro dívky - 14x
Máš ráda odpolední procházky s kamarádem. Miluješ omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.