Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
12 Fighters 2 - perfektní bojovka
sponzorované odkazy

12 Fighters 2 - perfektní bojovka

Hrajete online hru 12 Fighters 2 - perfektní bojovka

Parádní bojová hra, to je pokračování 12 Fighters. V roli neohroženého bojovníka, ovládajícího bojová umění, se utkáte s řadou soupeřů. Pokud vyhrajete, vyděláte peníze a můžete vylepšit své schopnosti. Hra se ovládá šipkama a klávesama X,C,V. TIP: Nesnažte se bláznivě mačkat všechny klávesy najednou, nemá to smysl.

ovládání hry 12 Fighters 2 - perfektní bojovka

myší, viz instrukce ve hře • 5.49 MB • 261x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Toast of War
Akční hry - 1x
Válka, ve které hlavní roli hraje malý Toast se jistě nikdy neodehrála. Nebo znáte z Dějepisu velký útok vojáků z másla v roce 1654? Jistě ne. Tady se jedná o to, projít level až do konce a nenechat se zničit máslem.
Ant City
Akční hry - 5x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.
Robot Arena
Akční hry - 1x
Jak už název této nové hry napovídá, jde o bojovku s roboty v jedné velké aréně. Vaším úkolem bude obrana proti dotírajícím nepřátelským robotům. Střílejte přesně a rychle, protože jinak se váš robot odebere do křemíkového nebe.
Skullkid
Akční hry - 13x
Skullkid je poměrně krvavá hra, kde se vydáte do kanceláří bojovat s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Musíte si projít několika patry. Do prvního patra dostanete k dispozici motorovou pilu, se kterou musíte kosit jednoho nepřítele za druhým. Ve druhém patře už máte střelnou zbraň a ve třetím se postavíte silnému bossovi.
Stalingrad
Akční hry - 7x
Bitva u Stalingradu, spojená s jeho dobýváním je jedna z největších. V této hře budete částečně sledovat motivy oné bitvy. Vaším úkolem bude se obránit před fašisty stavěním továren a věží podél cest.
Bit Dungeon
Akční hry - 1x
Klasické staré RPG boje v podzemí se už dnes příliš nenosí. Her s touto tématikou mnoho nevzniká a už vůbec ne s takovou grafikou, na jakou byli zvyklí hráči starší generace. Hra Bit Dungeon kopíruje staré kousky a můžete se díky ní vydat hluboko pod zemi, kde bojujete se zlými nepřáteli a hlavním bossem.
Bang Heroes
Akční hry - 2x
Ocitáte se jako malý kovboj v krásném westernovém městečku, který přepadli strašní bandité. Vašim úkolem bude vypořádat se s nimi a s dalšími různými příšerkami, které se Vás snaží zabít. Na začátku hry budete mít i nápovědu, kterou jistě rádi využijete.
Raze 2
Akční hry - 1x
Ve druhém pokračování poměrně zajímavé hry Raze na sebe narazí dvojice nepřátel - lidská rasa a mimozemšťané. Autoři si pro hráče připravili opět poměrně slušnou porci misí, ve kterých si řádně zabojujete. Obtížnost se postupně stupňuje. Během první mise dostanete všechny potřebné instrukce, jak se ve hře pohybovat a co dělat.
Luigis revenge interactive
Akční hry - 6x
Jistě si všichni pamatujete na starého dobrého Maria. Pokud ano, jistě budete znát i jeho méně slavného příbuzného, Luigiho. Typická Mariovská předělávka, tentokrát s dá se říci přímo pekelnou obtížností.
The Last Stand
Akční hry - 0x
Děsivá hra The Last Stand se odehrává v místech, kde spíše než na živáčky narazíte na mrtváčky v podobě zombie. První den jste sami pouze s vaší pistolí a chatrnou obranou. Pokud přežijete noční útok zombies, můžete přes den opravovat obranu, hledat lepší zbraně nebo se pokusit najít nějaké živé lidi, kteří by vám v boji pomohli.
Cannon Blast
Akční hry - 4x
Pomozte pirátovi Petemu v boji proti lodím, které útočí na jeho pirátskou loď. Hra se ovládá šipkama, úhel děla nastavíte šipkama nahoru/dolu. Po potopení lodi sbírejte poklady, kterými opravíte poškození vlastní lodi.
Tank Trouble 2
Akční hry - 9x
Vylepšená verze 2.1 oblíbené tankové hry Tank Trouble. Nejprve zvolíte počet hráčů, kdy každý svůj tank ovládá přes klávesnici. V bludišti můžete vystřelit až 5 střel najednou. Snažte se o to, aby se střela postupně odrazila až k protivníkovi a zničila ho. Nová verze přináší několik novinek.
Soulmech Shinobu
Akční hry - 1x
Staňte se akčním hrdinou a pohybujte se v nepřátelské zóně. Vašim úkolem je ubránit se nepřátelům pouze s mečem v ruce. Dávejte si pozor, aby Vás nezabili dříve než vy je. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Plazma Burst
Akční hry - 1x
Pěkná střílečka v bludišti. Podle toho, jak budete kosit protivníky a překonávat překážky, tak budete odměněni penězi. Za ty si můžete nakoupit nové zbraně a vydat se do další úrovně. Levelů je překvapivě hodně.
S.W.A.T. stickman
Akční hry - 5x
V této hře se stanete tajným agentem, který má za úkol zničit skupinu teroristů. Zažijete mnoho nebezpečných přestřelek, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech. Dokážete úkol i přes přesilu nepřátel splnit?