Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
12 Fighters 2 - perfektní bojovka
sponzorované odkazy

12 Fighters 2 - perfektní bojovka

Hrajete online hru 12 Fighters 2 - perfektní bojovka

Parádní bojová hra, to je pokračování 12 Fighters. V roli neohroženého bojovníka, ovládajícího bojová umění, se utkáte s řadou soupeřů. Pokud vyhrajete, vyděláte peníze a můžete vylepšit své schopnosti. Hra se ovládá šipkama a klávesama X,C,V. TIP: Nesnažte se bláznivě mačkat všechny klávesy najednou, nemá to smysl.

ovládání hry 12 Fighters 2 - perfektní bojovka

myší, viz instrukce ve hře • 5.49 MB • 69x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Strike Force Heroes
Akční hry - 0x
Děj této online hry se odehrává kdesi v tajemné laboratoři, která byla napadena neznámými vetřelci. Vy v roli vědce musíte tuto nepřátelskou sílu zastavit. Sami jsme zvědaví, zda se vám to povede.
Flash point
Akční hry - 0x
Podivný podivín unese vaši holku a je vašim úkolem získat ji zpátky. Hra má na výběr spoustu levelů, které se losují a jeden je těžší než druhý. Letíte ve svém vznášedle a sestřelujete protivníky dokud nezemřete.
To-Suta
Akční hry - 0x
Zajímavá online hra zdarma, v které ovládáte cosi, co vypadá jako útočný topinkovač ;-). Cílem se sestřelit letící míčky a na konci úrovní zdolat šéfa. Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem, SHIFTem aktivujete bonus bombu.
Naruto Blast Battle
Akční hry - 0x
Pěkné zpracování legendární hry Bomberman ve stylu komiksu Naruto. Tuto super hru můžete hrát dva na jednom počítači a dobře se pobavit. Snažte se důmyslně pokládat vybuchující nože a přemoci nepřítele.
Zombie Hearts Chicken
Akční hry - 0x
Akce plná nemrtvých monster, které budete ovládat. Zombie dostaly chuť na kuřátka. Vaším úkolem tak bude pochytat co největší počet kuřat. Ovšem pozor na nejrůznější překážky, které se vám postaví do cesty.
hra v Unity3D
Mech Mice Academy
Akční hry - 0x
FPS střílečka, ve které je několik tříd vojáků a také bojová vozidla. Vrhněte se do bojové řvavy a ukažte nepřátelům, že boj pro ně bude to poslední, co v tomto světě zažijí. Hra nabízí několik herních módů a určitě zabaví každého hráče. Hra je v Unity3D.
Sharp Trigger
Akční hry - 0x
Dostanete se na horkou nepřátelskou půdu a musíte si dávat dobrý pozor, abyste neschytali nějakou nepřátelskou kulku. Protivníci se skrývají na každém kroku a jistě si vašeho příletu všimli, takže mějte oči na stopkách a střílejte po všem nepřátelském, co se objeví na hrací ploše. S sebou máte i další dva vojáky.
The Most Wanted Bandito
Akční hry - 0x
Máme tady skvělou střílečku. Jedete na koni a vaším úkolem je sestřelovat nepřátele před vámi a sbírat růzé mince. Přeskakujte všechny překážky před vámi a dostaňte se na první místo v žebříčku.
Samurai Asshole
Akční hry - 0x
Váš mistr byl pozván na slavnostní oběd, kde se bohužel udusil kuřecím stehnem. Vy, jako jeho samurajský žák, musíte svého mistra pomstít a zlikvidovat tři duchovní vůdce.
Battle Over Berlin
Akční hry - 0x
Super vzdušné souboje, které v žádném případě nemusíte hrát sami proti počítači, ale můžete si zahrát i proti kamarádovi. Ve hře můžete střílet kulometem, raketami nebo dělat různe akrobatické triky. Samozřejmě vaším cílem je zničit vašeho nepřítele..
WulfGar
Akční hry - 0x
Čelíte obrovské přesile silných nepřátel lačnících po vaší krvi. Nenechte se zničit a bojujte, třeba až do úplného konce. Povedená akční bojovka, kde často nebudete stíhat ten nával protivníků kolem vás.
hra v Unity3D
Crash it Smash it 2
Akční hry - 0x
Oblíbený lehce brutální herní hit je tu s druhým dílem. Přináší nové 3D a samozřejmě řadu nových úrovní. Vaším úkolem bude ničení, totální ničení. A kt omu ještě přibyla možnost kupovat lepší auta, která poskytnou skutečně masivní destrukci.
Sharp Trigger 2
Akční hry - 0x
Ve druhém pokračování hry s názvem Sharp Trigger se můžete vžít do pocitů takové mariňáka, který se vydává do boje. Vrchní velení vašeho hrdinu vysadí přímo na nepřátelské území, kde musíte napáchat co největší škody a likvidovat tak každého, kdo by se dostal na dostřel. Občas je potřeba změnit zbraň.
Boxhead 2 Play - jen vyvolení přežijí
Akční hry - 1x
Představte si, že jste vyvolený igráček, na kterého útočí banda zlých nemrtvých igráčků. Nemáte na vybranou. Musíte je všechny sejmout, včetně bossů, kteří na vás budou útočit. V bludišti je hodně zásob střeliva a výbušných barelů. Na výběr máte postupně několik zbraní, nicméně brzy zjistíte, že sprška granátů je nejúčinnější. Hra se ovládá šipkama, mezerníkem (střílení). Zbraň volíte číslem 1-9
Stick Squad 3
Akční hry - 0x
Třetí pokračování oblíbené superhry, ve které si zahrajete na obávaného snipera z elitních jednotek. Vaším úkolem bude zneškodnit několik cílů. Musíte dobře mířit, ale také přemýšlet, v který moment vystřelíte.