Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
12 Fighters 2 - perfektní bojovka
sponzorované odkazy

12 Fighters 2 - perfektní bojovka

Hrajete online hru 12 Fighters 2 - perfektní bojovka

Parádní bojová hra, to je pokračování 12 Fighters. V roli neohroženého bojovníka, ovládajícího bojová umění, se utkáte s řadou soupeřů. Pokud vyhrajete, vyděláte peníze a můžete vylepšit své schopnosti. Hra se ovládá šipkama a klávesama X,C,V. TIP: Nesnažte se bláznivě mačkat všechny klávesy najednou, nemá to smysl.

ovládání hry 12 Fighters 2 - perfektní bojovka

myší, viz instrukce ve hře • 5.49 MB • 247x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Transformers 3: Victory is Sweet
Akční hry - 153x
Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.
Gear of Defense 2
Akční hry - 40x
Druhý díl úspěšné a kvalitní střílečky Gear of Defense. Opět bude vaším nelehkým úkolem obrana základny před vlnami nepřátelských monster z hlubin vesmíru. Pomocí dvou zbraní zneškodněte všechny cizáky.
hra v Unity3D
Pixel Warfare
Akční hry - 29x
Tak toto je skutečná 3D pecka. Jedná se o skvělou online střílečku, kterou může hrát více hráčů po internetu. Hra nabízí mnoho zbraní a map. Hru si nejlépe užijete při fullscreen módu (na celou obrazovku).
Zomgies 2
Akční hry - 46x
Poněkud brutálnější online hra, ve které hrají hlavní roli zombíci. Je jich už plné město a prakticky před nimi není úniku. Je na vás, abyste se s nimi vypořádali. Úkol zní jasně; rozmašírovat všechny zombie.
Nacho Wrestling
Akční hry - 48x
Pěkná wrestlingová gameska, která vás uvrhne přímo do arény, kde se utkáte s řadou bojovníků. Máte na to, abyste nejrůznějšími chvaty a hmaty zdolali protivníka? Zkuste tuto výzvu v této super hře.
Dirk Valentine and the Fortress of Steam
Akční hry - 37x
Ocitněte se na přelomu devatenáctého a dvacátého století díky hře s názvem Dirk Valentine and the Fortress of Steam. Nejedná se o opravdovou historii, tak jak jí známé, protože se trochu změnila. Vystoupíte ze vzducholodě a v ruce máte zvláštní zbraň, se kterou se vydejte na průzkum okolí a likvidujte nepřátele.
Mushroom Madness 3
Akční hry - 28x
Hra Mushroom Madness přichází již se třetím pokračováním. Musíte se postarat o obranu houbiček před hladovými zvířaty, která se snaží sníst, co uvidí. To nesmíte dopustit a musíte všechny darebné živočichy ničit. Za dobrý postup obdržíte více bodů. Vždy máte více úkolů, za něž získáte patřičné ocenění.
Bazookitty
Akční hry - 48x
Hrdinkou této nové online hry je kočka, která se musí utkat s řadou nepřátel v podobě zombíků. S pomocí bazuky se snažte přesně zamířit a zneškodnit všechny cíle. Postupem času do hry přibudou další objekty, které můžete při střelbě využít.
Star Defence 101
Akční hry - 2x
Braňte vaši planetu před útokem nepřátel z vesmíru. Online hra Star Defence 101 před vás staví nelehký úkol, při kterém vám pomohou obranné satelity a váš dobrý postřeh. Hra se ovládá myší, satelity umisťujete klávesami Z, X, C, V.
3 Defenders
Akční hry - 30x
Máte rádi hry, ve kterých musíte ubránit svou základnu před útoky nepřátel? Jednu takovou hru tady máme. Budete chránit věž s pomocí tří hrdinů. Ve hře nechybější upgrady a bonusy. Zdoláte všechny útoky?
SWAT Tank
Akční hry - 22x
Nabijte dělo tanku a vystřelte náboj tak, abyste zničili všechny nepřátelské vojenské jednotky. Munice je však poměrně omezená, proto je nutné velmi dobře mířit a reagovat rychle, protože nepřítel útočí velmi silně.
Absolute Madness
Akční hry - 17x
V téhle hře nemá moc cenu hledat velký smysl, nebo nějaké logické souvislosti. Není na to totiž vůbec čas. Bodejť by byl, když se na vás valí kupy po zuby ozbrojených nepřátel. Chce to postřeh a pevné nervy, jinak se neubráníte.
Upgrade Complete 2
Akční hry - 45x
Jsou hry dobré a jsou také hry špatné. Ty lepší mívají zpravidla své pokračování. A nejinak je tomu i u této vesmírné střílečky, jejíž druhý díl tu dnes máme. Ubraňte se vlnám nepřátel, vylepšujte svůj koráb a dobře se bavte.
Sky Warrior
Akční hry - 20x
V téhle hříčce budete ovládat svůj bojový letoun a čelit útoku spousty nepřátel. Útoky budou přicházet zleva zprava, shora i zdola a jedině vy budete schopen je všechny zlikvidovat. A lehké to zrovna nebude.
Battlefield 2
Akční hry - 17x
Supehra Battlefield 2 patří mezi nejlepší akční hry na PC. Tato flashová verze vám představí malou ochutnávku z mapy Strike to Karkhand. Vaším úkolem je střílet po nepřátelích, kteří na vás útočí ze všech stran.