Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
12 Fighters 2 - perfektní bojovka
sponzorované odkazy

12 Fighters 2 - perfektní bojovka

Hrajete online hru 12 Fighters 2 - perfektní bojovka

Parádní bojová hra, to je pokračování 12 Fighters. V roli neohroženého bojovníka, ovládajícího bojová umění, se utkáte s řadou soupeřů. Pokud vyhrajete, vyděláte peníze a můžete vylepšit své schopnosti. Hra se ovládá šipkama a klávesama X,C,V. TIP: Nesnažte se bláznivě mačkat všechny klávesy najednou, nemá to smysl.

ovládání hry 12 Fighters 2 - perfektní bojovka

myší, viz instrukce ve hře • 5.49 MB • 598x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
THE GATES
Akční hry - 6x
Parádní 3D akční herní pecka v unity3D. Chopte se své zbraně a mrkněte se do tohoto zvláštního herního světa plného nebezpečí. To číhá na každém rohu, proto se mějte na pozoru. K hraní hry je nutné mít nainstalovaný a povolený doplněk Unity3D.
Kermix
Akční hry - 2x
I s jednoduchými geometrickými útvary lze vymyslet parádní hru s vysokou obtížností a skvělou hratelností. Ovládáte svoji kuličku tak, abyste posbírali všechny mince v levelu a dokončíte ho tím, že se vrátíte zpět ke kostičce (zelené).
Bot Wars
Akční hry - 2x
S válečným a dobře vyzbrojeným vozem je vaším úkolem zničit nepřátelské stroje. K dispozici máte dělo a několik bomb. Pečlivě miřte a šetřete municí, které totiž mnoho nemáte. Hra Bot Wars se ovládá šipkama, klávesou A střílíte, klávesou S házíte bomby.
Chraň počítač před viry
Akční hry - 1x
Jednoduchá česká online hra od Volný.cz. Cílem je myší ničit viry, kteří si to namířily k vašemu počítači. Online hra se ovládá šipkama.
299 The Lost Spartan
Akční hry - 2x
Probojujte se v této hře přes moře, kde na Vás čeká mnoho nepřátel. Dokážete se probojovat pouze se štítem a kopím? S každým normálním úderem získáváte kombo body, které pak můžete využít jako bombo útok.
Pico
Akční hry - 2x
Tajemný čaroděj Allucardis hodlá pomocí své mohutné armády ovládnout svět. Pouze jedna osoba mu v tom může zabránit - udatný bojovník Pico. Podaří se mu to s vaší pomocí?
Gibbets Santa
Akční hry - 8x
Santa má trable a vy mu musíte pomoct. Vystřelte z luku šíp se kterým přeříznete lano. Buďte ale opatrní, kam střílíte, nesmíte totiž žádného santu zranit, od toho tady nejste. Tak se do této super hry pusťte.
hra v Unity3D
Rock vs Zombies
Akční hry - 94x
Parádní 3d hra v Unity. Horda mozkolačných zombíků zaútočila na váš dům, a na vás nyní je, abyste se jim postavili. Pomocí obrovské hroudy budete brázdit bludiště a kosit všechny ty nemrtvé zrůdičky.
Danger wheels
Akční hry - 3x
Výborná úprava starého známého Bomber-Mana. Princip hry je jistě znám všem, je to jednoduché. Postupně pokládáte bomby a ničíte překážky abyste se dostali k protivníkovi. Toho musíte odpálit taky.
Storm Boat
Akční hry - 7x
V této hře se ocitnete ve válce, která se odehrává ve Vietnamu. Budete sloužit u námořní jednotky, která má za úkol sestřelovat ostatní nepřátelské lodě, letadla ale také základny nacházející se na souši.
Nobuyuki forces 3
Akční hry - 3x
Zajímavá akční hříčka, která se spíše odehrává jako interaktivní film. Uvidíte tajnou agentku, která musí sem tam vyřídit pár otravných teroristů. Vykoukněte z úkrytu a bleskově jim namiřte na hlavu a vystřelte.
Black Sails
Akční hry - 2x
Tato hra vás zavede do dávných dob ,kdy moře ovládali piráti. Právě v této době probíhá boj o karibské pobřeží. Vydejte se také o tohle pobřeží bojovat. Porazte ostatní nepřátele a vybojujte si co největší část území.
Gladiator Castle Wars
Akční hry - 2x
Výborná akce s prvky RPG. Začínáte jako mladý a nezkušený válečník, který touží po dobrodružství. Postupně porážíte nové a nové nepřátele a můžete si dovolit lepší výzbroj a výstroj, kterou nakupujete.
Ronin: Spirit of the Sword
Akční hry - 8x
Ve hře s názvem Ronin: Spirit of the Sword si můžete vybírat hned z trojice herních módů. Trénink a počátky ve hře vás naučí tutorial. Dále si můžete spustit mód boje v aréně, kde se utkáváte s jednotlivými protivníky, kteří se postupem času zlepšují. Poslední možností je Adventure mód, kde si zahrajete jakýsi příběh.
Blitz Blaster
Akční hry - 2x
Klasická střílecí arkáda s cizáky, vesmírem, bombami, upgrady, krystaly, lejzry... zkrátka se vším, co má správná superhra obsahovat. Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel.