Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
12 Fighters 2 - perfektní bojovka
sponzorované odkazy

12 Fighters 2 - perfektní bojovka

Hrajete online hru 12 Fighters 2 - perfektní bojovka

Parádní bojová hra, to je pokračování 12 Fighters. V roli neohroženého bojovníka, ovládajícího bojová umění, se utkáte s řadou soupeřů. Pokud vyhrajete, vyděláte peníze a můžete vylepšit své schopnosti. Hra se ovládá šipkama a klávesama X,C,V. TIP: Nesnažte se bláznivě mačkat všechny klávesy najednou, nemá to smysl.

ovládání hry 12 Fighters 2 - perfektní bojovka

myší, viz instrukce ve hře • 5.49 MB • 279x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mad Skulls
Akční hry - 11x
Sestřelte veškere tyto zomvíky v této hře. V této hře se hlavně prověří, jak dobře dokážete mířit, protože tady není žádný zaměřováček, který by vám v tom pomohl. Tak se snaŽte a zabijte je úplně všechny.
Counter Strike M4A1
Akční hry - 26x
Musíte pozabíjet všechny nepřátele, abyste se dostali do další úrovně této hry! Tak se do toho dejte a ukažte světu, kdo je tady zabiják. Je to na způsob counter striku, proto se tato hra i tak nazývá.
Ant City
Akční hry - 12x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.
Yan Loong Legend
Akční hry - 8x
Luxusní akční záležitost, ve které budete v roli malého bojovníka kosit hordy nepřátel. Kromě bojů budete i sbírat cenné knihy a jiné bonusy. Budete potřebovat skvělý postřeh a možná i trochu štěstí.
hra v Unity3D
THE GATES
Akční hry - 30x
Parádní 3D akční herní pecka v unity3D. Chopte se své zbraně a mrkněte se do tohoto zvláštního herního světa plného nebezpečí. To číhá na každém rohu, proto se mějte na pozoru. K hraní hry je nutné mít nainstalovaný a povolený doplněk Unity3D.
Imminent 2
Akční hry - 4x
Válečná akční hra, která vás chytne na dlouhé hodiny. Bráníte si svoje opevnění proti nepříteli, který se neustále zlepšuje. Budete si muset dávat veliký pozor na obranu, protože jak se říká, čert nikdy nespí.
Super mario sunshine
Akční hry - 36x
Mario, jak ho nejspíš ještě neznáte. V této epizodě dostane speciální soupravu na létání, takže se už nebude muset omezovat na nízké a krátké skákání. Do sytosti si užijete létání i okolních potvůrek.
Portal Defenders
Akční hry - 46x
Na začátku hry Portal Defenders máte možnost vybrat si jednu ze dvou nabízených postaviček, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Postav se ve hře nachází ještě mnohem více, nicméně ty si musíte postupem času odemykat. Z různých portálů přichází podivní nepřátelé, které potřebujete zlikvidovat, jinak vám namlátí.
Aggressive attack
Akční hry - 23x
Výborná taktická střílečka, kde budete ovládat hned několik lovců duchů. Postupně projděte celou herní mapu a vystřílejte všechny upíry, zombie a jinou nemrtvou havěť. Postupně dostanete další muže takže se vaše palebná síla zněkolikanásobí.
Last Battle
Akční hry - 8x
Ubraťe tuto základnu tím, že z boku budete tyto nepřátelské jednotky sestřelovat. Snažte se udělat vše, c obude ve vaśích silách v této super hře a nenechte si zničit vaší hlavní zákaladnu.
Missing Duckling
Akční hry - 38x
Matka kachen zůstala uvězněna v bublině a to hodně daleko od své rodiny. Pokuste se ji zachránit svými kachničkami, které budete vystřelovat z děla. Je to opravdu roztomilá hra a je celkem stejná jako Angry Birds.
John Citizen
Akční hry - 9x
Mimozemská civilizace se zaměřila na planetu Zemi a mimozemšťané se v přestrojení vydávají mezi obyčejné pozemšťany. Jejich cíl je naprosto jasný: zničit planetu a všechno živé na ní. Největší zabiják je vyslán na Zemi, aby úkol splnil. Je mu dáno jméno John Citizen a ujmete se jeho osudů právě nyní.
3 foot ninja
Akční hry - 21x
Pomozte malému ninjovi najít všechny ztracené svitky. Na dobrodružné cestě narazíte na mnoho nepřátel, ale také na různé bonusy. Hra se ovládá klávesnicí.
Dad and me
Akční hry - 23x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Rage 3
Akční hry - 9x
Milovníci šílených bojů si v této hře určitě přijdou na své. Budete se probojovat skrz mnoho nepřátel, aby jste se dostali do cíle v každém levelu. Máte na výběr z několika zbraní, které vám zajistí vítězství.