Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Star Dressup 7
sponzorované odkazy

Star Dressup 7

Hrajete online hru Star Dressup 7

Koukni na tu krásku, nezdá se ti zamračená, no to je! A když ji krásně oblečeš, jistě se zase začne na svět usmívat:) Má totiž rande. Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)

ovládání hry Star Dressup 7

myší, viz instrukce ve hře • 0.45 MB • 816x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Monster High Hidden Numbers
Hry pro dívky - 1x
Jednoduchá online hra s motivy světa Monster High. Vaším úkolem je na obrázku hledat skrytá čísla. Nebude to úplně snadné, protože někdy jsou skryta opravdu důkladně. Baví vás hry na hledání čísel? Pokud ano, tak určitě zkuste i tuto herní klasiku.
Carmen Electra
Hry pro dívky - 5x
Carmen Electra je krásná herečka a ty se musí umět oblékat. Jen nahlédni do jejího šatníku a zjistíš, jak je plný krásného oblečení. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě. Má důležitý večer.
Winter wonder
Hry pro dívky - 0x
V zimě je venku na horách opravdu nádherně. Myslíte si, že dokážete vyzdobit zimní krajinu tak, aby vypadala ještě lépe? Na výběr budete mít různé objekty, které budete moci postavit libovolně po krajině.
Girl 8
Hry pro dívky - 1x
Tak tohle je opravdu překvapivě zajímavá online hra pro dívky, protože ať klikneš na cokoli, na jakýkoli kadeřnický nástroj v tomto salonu vlasy této slečny se rapidně změní:) Tak se nech překvapit:)
Fairy make up
Hry pro dívky - 1x
Další z dívčích her, ve které můžou zkoušet nejlepší kombinace líčidel, rtěnek, stínů, a ostatních zkrášlovacích patlavých věcí. Zde máte na výběr i náušnice, které můžete dát dívce pro zdůraznění elegance.
Victoria Beckham
Hry pro dívky - 2x
Jistě je vám znám slavný fotbalový hráč David Beckham. Dneska budeme mít tu čest se setkat s jeho překrásnou ženou, Victorií. Chuděrka neví, jaké šaty si má vybrat na ples a prosí vás o radu. Dokážete jí poradit?
Beauty Maker 72
Hry pro dívky - 0x
Nelehká online hra pro dívky. Zde se projeví tvá znalost či neznalost, týkající se módy:) Já věřím, že u tebe spíše znalost. Tak neváhej a hraj. Od oblečení přez veškeré líčení až po doplňky a šperky.
Model Dressup 177
Hry pro dívky - 1x
Tak tahle mladá dáma má v módě ráda spíše střídmost a ležérnost, ale hlavně kvalitu oblečení. Má ráda kožené oblečení, které jí přijde sexy. Teď je jen na tobě, jaký zvolíš outfit, vlasy, boty a ostatní doplňky:)
Barbie Mimi Puzzle 2
Hry pro dívky - 1x
Určitě máš ráda puzzle, tady v této krásné online hře se vyřádíš. Nejenže skládáš krásné panenky barbie, ale máš i více obrázků na skládání. Krásná hudba tě doprovází při skládíní. Příjemnou zábavu. :)
Sweet Home - sladký domov
Hry pro dívky - 2x
Pěkná logická postřehová hra, kterou ocení především děti a dívky. V místnosti je umístěno několik předmětů, které budete muset najít, abyste postoupili do další úrovně. Hledání je zpočátku snadné, ale brzy to bude celkem o nervy :-).
Romantic Dolphin Bay Wedding
Hry pro dívky - 1x
Několik kamarádů, se šlo setkat s touto dívkou a řekli ji, že její snoubenec se chce ženit u delfínu. Tato dívka s tímto obřadem souhlasila, takže se musí vystrojit na svůj krásný svatební den.
Beauty Maker 79
Hry pro dívky - 0x
V této online hře pro dívky soutěžíš o svého idola se svou sokyní! Tak si dej opravdu záležet! Nápovědu nalezneš v modrém čtverečku HINT! Nejprve ji oblékni, pak nalič, ppotom jí dej vhodný účes a nakonec dolňky.
Movie Star
Hry pro dívky - 548x
V této hře máte za úkol obléknout krásné modelky na různé společenské akce. Uděláte to tak, že jim vyberete oblečení, které dokonale sladíte tak, aby všechny ostatní nadchly. Záleží jen na Vás a na Vašem vkusu.
Style Decorate 5
Hry pro dívky - 0x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento obrovský domek dvou medvídků tak, jak nejlépe dovedeš.
Pet Dressup 6
Hry pro dívky - 3x
I pejsci se chtějí líbit. Nevěříš? Jen se koukni na toho roztomilého dalmatinka, co má tak nádherné oči. Nahlédni do jeho nemalého šatníku:) Má krásné oblečky že ano? A teď se navíc zamiloval do jedné fenky:)