Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Political Duel
sponzorované odkazy

Political Duel

Hrajete online hru Political Duel

Superhra Political Duel vám představí čtyři mocné muže planety v trochu jiném světle (ikdyž ne zas tolik)). Bin Ladin, George Bush, Kim Jong Il a Saddam Hussain totiž mezi svedou souboj o pána Země. Na výběr máte několik módů a prostředí hry. Při hraní můžete využít i speciální údery.

ovládání hry Political Duel

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 1613x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Penguins Can Fly! 2
Arkády - 31x
Druhé pokračování hry Penguins Can Fly! je tady a opět si vezmete na starost tučňáka, se kterým můžete poskakovat po okolí, protože potřebujete posbírat všechny možné mince a hvězdičky, jež se poblíž nacházejí. Vyhýbejte se nepříjemným nástrahám, jakými jsou ostré bodce. Dávejte si také pozor na čas.
Snake Classic -  had opět v akci
Arkády - 33x
Snake Classic je hra, která si získala obrovskou popularitu díky tomu, že jste se s ní mohli setkat téměř na každém mobilu. Ano, jde o minihru zvanou "had", ve které sbíráte dílky a postupně rostete.
Deep Creatures
Arkády - 28x
Náš hrdina je uvězněn v běsnícím vulkánu a hledá cestu ven. Na vás je, abyste mu v tom pomohli. V cestě vám bude stát řada překážek, včetně záludných příšer. Hra Deep Creatures se ovládá šipkama, A je útok proti příšerám, S je oheň na překážky a D je pro štít.
Rescue Panic
Arkády - 42x
Poznejte jaké to je být řidičem sanitky. Ten má za cíl dopravit do nemocnice pacienty v co nejkratším čase. Samozřejmě se musíte nejdřív dostat k pacientovi přes celou řadu překážek, které vám přichystá rušný městský provoz.
Spooky Jumps
Arkády - 53x
Pěkná skákačka, kterou ocení především děti. Je to nenáročná online hra, ve které budete se symaptickým panáčkem skákat po plošinkách. Ve hře nechybějí upgrady, vydělávání peněz a možnost nákupu vylepšení. Roztomilá a chytlavá gameska.
Baby Chute - batole na padáku
Arkády - 26x
Řiďte malé batole na jeho seskoku s padákem. Cestou sbírejte lahvičky s mlékem a dávejte pozor, aby se lahve nedotkly padáku a mráčky batolete. Pěkným bonusem je blinkání, při kterém je vaším úkolem strefit se do balónku :).
Bomb It
Arkády - 56x
Bomb It je pěkná arkáda, ve které budete v bludišti klást bomby, sbírat bonusy a hlavně ničit soupeře. Hrát můžete dokonce dva hráči proti sobě na jednom počítači. Ovládání je přes klávesnici. Po každém umístění bomby se schovejte mimo dosah výbuchu. V bludišti na vás čeká až 12 různých bonusů. Máme tu i druhý díl této hry.
Kit and the Octopod
Arkády - 36x
Kit se vydává na dobrodružnou výpravu a společnost mu bude dělat Octopod. Do cesty se dvojici hrdinů postaví celá řada nepřátelských postaviček, takže se musíte bránit. Nezapomeňte po cestě posbírat všechny mince, za což získáváte bodové ohodnocení. Na začátku si můžete upravit hlavního hrdinu k obrazu svému.
Panik Plays Pop
Arkády - 35x
Panik je malý panáček, který má problém s bublinami plných kyseliny. V této hře je vaším úkolem zneškodnit všechny bubliny, od velké až po nejmenší. Ze začátku je hra docela těžká, ale pomůžou vám různé bonusy. Hra Panik Plays Pop se ovládá mezerníkem a šipkama.
Smurf BMX
Arkády - 36x
Pěkná online hra, ve které hrají hlavní roli neohrožený šmoula a jeho vychytané BMX kolo. Snažte se dělat co nejlepší triky, za které dostanete náležité bonusy. Podaří se vám nasbírat maximální počet bodů během celkem slušných 7 levelů?
Pac Man - legenda se vrací
Arkády - 52x
Super hra Pac Man vám bude známá, pokud jste zažili éru automatů v maringotkách a 8-bitových počítačů. Právě na nich se v roce 1980 legendární Pac Man objevil. Zahrajte si nyní Pac Mana na PC - je to jednoduché a zábavné. Krmte svého hrdinu, ale pozor na příšerky! :)
Mega Boulder Rampage
Arkády - 766x
Pravěkého člověka sužovaly různé nepříjemné problémy a s jedním z nich se popasujete i v rámci hry s názvem Mega Boulder Rampage. Z horní části herní obrazovky začnou padat obrovské kameny, které by mohly pračlověka zabít. Dávejte pozor a vyhýbejte se jim, přičemž se pokuste posbírat co nejvíce peněz.
Cosmo Gravity 2
Arkády - 41x
Nápadité pokračování pěkné hry Cosmo Gravity. V tomto druhém díle budete v roli sympatického astronauta prozkoumávat tajemnou vesmírnou loď. Čekají na vás vzrušující hororové zážitky.
Evolve Plus!
Arkády - 30x
Ve hře Evolve Plus! se vydáte do obrovského světa podmořských živočichů. Stanete se malou rybkou, která postupem času roste. Pomozte jí požírat menší živočichy, než je ona sama, a zároveň si dávejte dobrý pozor, abyste nenarazili na něco, co by bylo větší než vámi ovládaná ryba. S růstem získáte také nové schopnosti.
Konkey Dong
Arkády - 745x
Hra s přesmyčkovým názvem Konkey Dong čerpá inspiraci ze starých časů počítačových her na automatech. Vžijete se do role veliké gorily, která se pokouší zabránit v osvobození uvězněné princezny. Házejte sudy po nepřátelích, co by se odhodlali osvobozovat nebohou princezničku. Potřebujete být hodně rychlí, protože cest k princezně vede celkem dost.