Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Political Duel
sponzorované odkazy

Political Duel

Hrajete online hru Political Duel

Superhra Political Duel vám představí čtyři mocné muže planety v trochu jiném světle (ikdyž ne zas tolik)). Bin Ladin, George Bush, Kim Jong Il a Saddam Hussain totiž mezi svedou souboj o pána Země. Na výběr máte několik módů a prostředí hry. Při hraní můžete využít i speciální údery.

ovládání hry Political Duel

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 764x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Pong
Arkády - 28x
Určitě si pamatujete na stařičkou prababičku všech her - Pong. Tohle je jedna z mnoha předělávek a musím uznat že velice povedená. Odpalujete čtvereček na soupeřovu polovinu aby ho nestihl odrazit.
Never More 2
Arkády - 40x
Pokračování pěkné skákačky, ve které je vaším úkolem proskákat se do další scény. Tentokrát je to o něco těžší, neboť často budete dumat, kudy a kam skočit. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem, občas se nebojte na něco kliknout.
Soap Bubble - luxusní návykovka
Arkády - 39x
Soap Bubble je hodně chytlavá superhra. Nejde o nic převratného. Vlastně jen provázíte mýdlovou bublinu bludištěm. Potíž je v tom, že se nesmíte dotknout žádných překážek, jinak... ano, správně, jinak bublina praskne :). Hra se ovládá šipkama. Chce to pevné nervy a trpělivost.
Bart Simpson Jump
Arkády - 1274x
Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!
Crash Bandicoot
Arkády - 54x
Hlavním hrdinou hry s názvem Crash Bandicoot je zástupce zvířecí říše, který se dokáže pohybovat vzpřímeně a na dvou nohách. Kromě toho ovládá i další užitečné schopnosti, jichž jistě dosyta využijete. Vydejte se s ním do podivného světa, kde se pokuste posbírat všechny bonusy, ale dávejte pozor, abyste neskončili špatně.
Killer McKay
Arkády - 15x
V arkádové střílečce Killer McKay musíte zneškodnit nepřátelské roboty a sami zůstat naživu. Sbírejte červeně označené bonusy (zdraví, munice, bomby, štíty) a lepší zbraně. Minihra Killer McKay se ovládá šipkama, střílí se myší.
Gizmo Igloo Rush
Arkády - 31x
Gizmo je zpět s brusu novou online hrou, která potěší zejména milovníky her s motorkami a překonávání překážek. Děj se tentokrát odehrává na severním pólu, kde budete překonávat různé překážky a snažit se dojet rychle do cíle.
Globby
Arkády - 19x
Vezměte si jednoho průzkumníka, se kterým se vydáte na speciální operaci. Musíte řešit různé zapeklité komplikace, díky nimž se možná na čas i zaseknete. Cestou rozhodně posbírejte všechny zlaté mince, na které narazíte. Krabice mohou být velice užitečné a zacelit mezeru v terénu, která dělá problémy.
Deep Creatures in Mayan Caves
Arkády - 42x
Oddychová akčně laděná arkáda, ve které procházíte tajemnými jeskyněmi, sbíráte bonusy a samozřejmě nechybí ani souboje s nebezpečnými monstry.
Faultline
Arkády - 14x
Další z řady chytlavých online her, u kterých zapojíte také mozek. Vaším cílem je dostat panáčka k teleportu, kterým se dostanete do další úrovně. Cestu k teleportu si musíte vytvořit sami.
Flambos Inferno
Arkády - 36x
Musíte přežít opravdu plameny pod nohami. Dávejte si pozor, abyste na jednom místě nestali příliš dlouho, protože by jste se propadli dolů a to by pro vás znamenalo konec hry.
Birdy Rush
Arkády - 45x
Pěkná oddychová html hra s ptáčkem, kterého budete ovládat a vyhýbat se padajícím krabicím. Ptáček se ovládá myší nebo směrovými klávesami. Musíte s ptáčkem uhýbat před krabicemi a postupně lézt až nahoru. Po každém levelu na vás čekají vylepšení.
Moonstones Madness
Arkády - 25x
Staňte se šampionem Pupununu v této pěkné online hře. V čem spočívá cíl hry? Osedlejte svého kance a snažte se posbírat všechny kameny. V každé úrovni musíte sesbírat určitý počet kamenů (max. 100). Pečlivě se také vyhýbejte překážkám.
Mario Tractor 2013
Arkády - 26x
Pěkná super hra s Mariem. Coby řidič traktoru máte za úkol projet trať co nejrychleji, posbírat všechny zlaťáky a nenechat se chytit do pastí. Někdy budete muset zastavit, popřemýšlet a vyřešit, jak se dostat v cestě dál.
Turbo Tester
Arkády - 30x
Vrhačem vystřelujete auta na jezdecké dráhy. Zní to bláznivě? Ano, je to bláznivé, ale taky zábavné. Nesnažte se střílet příliš mnoho aut, aniž byste se netrefily na rampu. Za přesné umístění totiž na konci úrovně získáte vyšší bonus.