Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Political Duel
sponzorované odkazy

Political Duel

Hrajete online hru Political Duel

Superhra Political Duel vám představí čtyři mocné muže planety v trochu jiném světle (ikdyž ne zas tolik)). Bin Ladin, George Bush, Kim Jong Il a Saddam Hussain totiž mezi svedou souboj o pána Země. Na výběr máte několik módů a prostředí hry. Při hraní můžete využít i speciální údery.

ovládání hry Political Duel

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 11x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Rocket Santa 2
Arkády - 5x
Pěkná hra se Santou. Tomu přidělejte raketu a vystřelte ho až na měsíc. Cestou sbírejte zlaťáky, bonusy a snažte se doletět co nejdál. Podaří se vám hrou proletět až do úplného konce?
The Naked Alien
Arkády - 3x
Mimozemšťan se vydal na průzkumnou výpravu neznámé planety. Pomozte mu při jeho cestě. Budete potkávat podivně vyhlížející stvoření, jež vám mohou pomoci s překonáváním rozmanitých překážek, ale také si na některá dávejte dobrý pozor, protože by mimozemšťanovi mohla škaredě ublížit. V každé úrovni se dostaňte k cílové vlaječce.
Let The Bullet Fly Unlock
Arkády - 2x
Velmi dobrá gameska, ve které se budete snažit trefit všechny nepřátelské postavy. Máte výhodu v tom, že se vaše střely dokáží odrážet, čehož musíte téměř vždy využít. Podaří se vám zdolat všechny připravené úrovně?
Dillo Hills
Arkády - 2x
Pásovci neumějí létat, což ovšem neplatí v případě hry Dillo Hills. Sympatický pásovec se rozhodl, že se od ptáků naučí létat, aby mohl lépe cestovat. Létat se sice úplně nenaučil, nicméně jeho mohutné skoky jsou poměrně účinné. Na cestě nezapomeňte posbírat dostatečné množství různých předmětů na trati.
Frog Dares
Arkády - 8x
Ve světě zvířat se nachází celá řada zajímavých tvorů, o čemž se můžeme přesvědčit díky hře Frog Dares. Stanete se malou žabičkou, která se vydává na cestu. Po cestě sbírejte všechny možné penízky. Na začátku hry dostanete všechny potřebné informace od hnědé žáby. Užijte si všechny epizody. Požírat můžete i nebezpečný hmyz.
Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Arkády - 1x
Oblíbený seriálový hrdina Bugs Bunny se stal hrdinou této hry, která je o tom, že musí skákat, aby získal mrkev. Cesta za mrkví ovšem není vůbec jednoduchá, protože vede přes propasti. Vyberte vhodnou dobu ke skoku, aby se králík Bugs dostal vždy v pořádku na druhou stranu. Cestou narazíte i na různé bonusy.
Deep Creatures in Mayan Caves
Arkády - 3x
Oddychová akčně laděná arkáda, ve které procházíte tajemnými jeskyněmi, sbíráte bonusy a samozřejmě nechybí ani souboje s nebezpečnými monstry.
Angry Birds Ice Cream
Arkády - 59x
Další z plejády Angry Birds her pro všechny hráče. Pokud Angry Birds dosud neznáte, tak jste zřejmě poslední roky žili na jiné planetě :). Vaším úkolem v této hře je sestřelovat zmrzlinu, která je na obloze.
Fancy Pants Adventure World 2
Arkády - 15x
Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.
Onomastica
Arkády - 2x
Onomastica je opravdu netradiční hra, ve které si vezmete do rukou osudy malého panáčka, jenž se ocitnul v naprosto podivném světě, kde se nachází velká písmenka, přes které se potřebujete dostávat. Najděte různé způsoby, jak by se daly překážky překonat, aby se panáček mohl volně ve světě pohybovat.
Harvest Ranch
Arkády - 2x
Harvest Ranch je jednoduchá ale zábavná fyzikální online hra pro všechny hráče. Vaším úkolem je zajistit, aby byla všechna zvířata nakrmená. Toho dosáhnete vystřelováním jídla z vašeho jídelního kanónu.
Transmorpher 2
Arkády - 3x
Graficky perfektní a hratelně velmi přívětivá logická online hra, ve které budete procházet vesmírnou lodí. Čeká na vás řešení mnoha zapeklitých úkolů, ale věříme, že se vám vše podaří a hru dohrajete až do konce.
Om Nom Run
Arkády - 9x
Proběhněte spolu s Om Nomem jeho slavné dobrodružství, nyní konečně v pohlcujícím a plně responzivním HTML5. Snažte se doběhnout co nejdále tím, že se vyhnete nebezpečným překážkám a nepřátelům, posbírejte všechny mince a proměňte Om Noma v nejrychlejšího možného běžce. Využívejte co nejchytřejší power-upy a prozkoumejte krásný svět se všemi jeho nádhernými oblastmi, ale dávejte pozor na nebezpečí, která v nich číhají. Jste připraveni prozkoumat svět Om Nom Run a dosáhnout nejvyššího z highscore?
Bomb It
Arkády - 6x
Bomb It je pěkná arkáda, ve které budete v bludišti klást bomby, sbírat bonusy a hlavně ničit soupeře. Hrát můžete dokonce dva hráči proti sobě na jednom počítači. Ovládání je přes klávesnici. Po každém umístění bomby se schovejte mimo dosah výbuchu. V bludišti na vás čeká až 12 různých bonusů. Máme tu i druhý díl této hry.
Must-a-Mine
Arkády - 17x
Povedená zlatokopecká online hra. V roli kníratých chlapíků se budete snažit pomocí rýčů a podivných strojů vydolovat ze země všechno zlato. Podaří se vám co nejrychleji zlato vytěžit? Máte-li rádi hry podobné Gold Miner, tak vás to bude bavit.