Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dressing Up

Hrajete online hru Dressing Up

Nejen obléknout, ale i vybarvit oblečení lze v této nové online hře pro dívky. Klikni na jednu ze čtyř krasavic. Pak na My wardrobe (můj šatník) a něm je nepřeberné množství oblečení, pak jen štetcem změň barvu. Příjemnou zábavu!

ovládání hry Dressing Up

myší, viz instrukce ve hře • 0.21 MB • 1253x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cutie Makeover 26
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle opravdu báječná online hra pro dívky, při které nudu jistě nezažiješ. Tak pěkně popořádku. Nejprve ji oblékneš, pak přijde na řadu řádný make-up, při ketrém se nic nevynechá. Nakonec doplňky, vlasy apod.
Rainbow dress up
Hry pro dívky - 23x
Raidnbow Dressup je klasická dívčí oblékačka, ve které dostanete na výběr velkou spoustu oblečení a to musíte navléknout na pěknou slečnu. Vzhled je zde vším, tak pečlivě vybírejte nejlepší kombinaci.
Alison dress up
Hry pro dívky - 17x
V této hře pro dívky si budete moci zkusit, jak budou slušet slečně Alison různé kombinace oblečení. Máte spoustu možností, jak ho navolit, takže se neostýchejte a zkuste, co jí bude asi tak nejvíce slušet.
Smurf Dinner
Hry pro dívky - 52x
Určitě jste už slyšeli o šmoulí restauraci, kde se podává nejlepší jídlo ve městě a kde mají snad nejrychlejší obsluhu. Vaším úkolem bude pomoci při provozu restaurace - tedy obsluhovat zákazníky v co nejkratším čase a pak vybírat náležitou peněžní odměnu. Za peníze si pořídíte upgrady restaurace.
Tennis dress up
Hry pro dívky - 35x
Naše mladá tenisová hvězda má spousty oblečení, a dostala chuť si ho dneska všechno vyzkoušet. Zabere to sice trochu více času, ale výsledek bude jistě stát za to. Můžete totiž vytvořit spoustu geniálních kombinací.
Movie Dressup
Hry pro dívky - 39x
Krásná online hra pro dívky. Obleč si svou ,, pravou blondýnku ,,. Koukni se na množství nlečení jedné bárbínky! To je co. Od šatků přez sukýnky a kalhoty, krásné botky a pejsek, co k ní neodmyslitelě patří:)
Beauty Maker 22
Hry pro dívky - 25x
Tak tahle slečinka si dává záležet na tom, aby jí všechno oblečení sedělo a hlavně se všeshny kousky, co má na sobě k sobě hodily. To vidíš na jejím šatníku. Ke všemu má botky i ozdůbky a také má pěkné paruky. Obleč ji:)
Fairy Dressup 34
Hry pro dívky - 6x
Tak se konečeně dostalo na tu krásnou FAIRY a stala se princeznou! Jenže teď se musí naučit nosit ty krásné šaty, boty, korunky a všechno. Tvým úkolem je jí pomoci v začátcích, tak se dej do toho!!! Příjemnou zábavu.
Model Dressup 91
Hry pro dívky - 22x
Tahle slečinka vystudovala a dnes jde žádat o zaměstnání. Má ráda ležérní a trošku zastaralé oblečení i v ´´civilu´´ , ale zítra se jí to hodí obzvášť. Tak se dej do oblékání a slaďování s doplňky :)
Fairy Dressup 2
Hry pro dívky - 18x
Krásná Fairy je známá svou výstředností a tím se snaží upoutat pozornost, jak jen to jde. Má v šatníku samé výrazné oblečení a krásné barevné i čarodějnické dopňky. Tvým úkolem je ji krásně obléci. Dej se do toho!
Photo Model 37
Hry pro dívky - 22x
Krásná princeznička fotomodelka v nové online hře pro dívky pořebuje narychlo stylistku, aby byla na večer dokonalá. Bude totiž na tiulní stránce nejpreztižnějšího časopisu. Dej se do toho, jistě to zvládneš!
Model Dressup 36
Hry pro dívky - 16x
Tahle slečinka možná podle výrazu působí trochu namyšleně až sebevědomě, ale skrývá svou vadu. Nevyzná se totiž ani trochu v módě. Její šatník je naštěstí módních věcí plný, tak jí pomoz oblečení sladit s obuví a vlasy a doplňky.
Papa Pastaria
Hry pro dívky - 41x
Vydejte se do městečka Portallini a započněte svou úspěšnou kariéru coby šéf restaurace. Jako vedoucí restaurace budete mít na starosti příjem objednávek, přípravu jídla a samozřejmě i výběr peněz. Nový díl této super série přináší řadu vylepšení - mrkněte do hry a skvěle se bavte. Hra na vaření a obsluhu hostů s Papa Louiem je tady.
Mini Dressup 10
Hry pro dívky - 11x
Krásná slečinka je pozváná od svého nastávajícího na ples, kde ji chce představit všem svým přátelům, takže se chce samozřejmě blísknout, neboť pro pány je názor přátel nesmírně důležitý, pomoz jí, ať se líbí!
Model Dressup 133
Hry pro dívky - 31x
Tahle slečinka si velmi oblíbila styl WESTERN. Ví, že jí sluší a hlavně se chce odlišovat:) Jenže moc neví, co a jak zkombinovat. Tebe jistě bude bavit ji oblékat, převlékat, než zjistíš, který model je nejlepší:)