Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dressing Up

Hrajete online hru Dressing Up

Nejen obléknout, ale i vybarvit oblečení lze v této nové online hře pro dívky. Klikni na jednu ze čtyř krasavic. Pak na My wardrobe (můj šatník) a něm je nepřeberné množství oblečení, pak jen štetcem změň barvu. Příjemnou zábavu!

ovládání hry Dressing Up

myší, viz instrukce ve hře • 0.21 MB • 271x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Garfield Comic
Hry pro dívky - 1x
Tohle je opravdu pěkná online hra pro milovníky Carfielda!!! Jde o to, aby jsi vytvořila vlastní komiks, který se bude týkat Carfielda a jeho přátel. Dej se do toho, je to pěkná prča! Neváhej a hraj!!!
Baby Hazel Goldfish
Hry pro dívky - 6x
Pěkná online pro dívky a nejmenší hráče, kteří mají rádi ryby a hlavně oblíbenou hrdinku bejby Házel. Postarejte se o zlatou rybičku, aby byla maximálně spokojená.
Halloween Playground
Hry pro dívky - 1x
Naši přátelé si zrovna užívají halloweenské oslavy a samozřejmě chtějí vyzkoušet co nejvíce tradičních zvyků. Takže na vás bude je obléci do parádních kostýmů, zahrát koledu a nemůžeme zapomenout ani na střílení dýní.
Grandpas Farm
Hry pro dívky - 1x
Staráte se o farmu své babičky. Musí se vám podařit, aby vám vyrostla zelenina, kterou poté na trhu prodáte. Vydělávate peníze a nakupujete nové věci. Časem se vám také nové věci budou samy odemykat. Je to opravdu zábavná super hra.
Girl Dressup
Hry pro dívky - 0x
Krásná online hra pro dívky. Máme tu Madam Frost a Floru. Drsná a něžná. Zvol podle toho oblečení, ať se obě cítí dobře, jdou dnes totiž na party a každá chce vypadat báječně. Pomoz jim v tom! Příjemnou zábavu!
Kindergarten
Hry pro dívky - 1x
Myslíte si, že vychovatelky v mateřských školkách to mají nějaké jednoduché? Tady si budete moci na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to musí být. Starejte se o děcka, aby byla pořád spokojená a uklidněná.
Photo Model 25
Hry pro dívky - 1x
Tato hezká slečna jde dnes na první kolo konkursu na fotomodeling. V tomto oboru samozřejmě na kráse záleží a tak jí pomoz vypadat krásně! Namaluj ji, oblékni(klik na triko), účes(klik na vlasy) a doplňky!
Virtual Makeover
Hry pro dívky - 1x
A to tu ještě nebylo. Udělej si virtuální obličej! Nejprve utvoř základ. Tvar obličeje, rtů, očí, nosu. Pak už dooprav účesem (hair style), kontaktními čočkami (contacts), rtěnkou (lipstick), očními stíny (eye shadow) a nakonec pudr (blush) :)
Model Dressup 153
Hry pro dívky - 0x
Pěkně udělaná online oblíkačka pro dívky. Tato slečinka je už od pohledu velmi hravá a společenská. Dnes její kamarádka s kamarádem uspořádali menší party, tak chce vypadat skvěle. Oblékej! Příjemnou zábavu.
Beauty Maker 34
Hry pro dívky - 174x
Tak v téhle online hře pro dívky je tvým úkolem upravit tuto slečnu, pomocí nápovědy v kolonce HINT, tak aby získala srdce trenéra lyžařů. Na konci se podle obodování dozvíš nakolik se to to podařilo.
Photo Model 58
Hry pro dívky - 1x
Jéé, svatka to je krásná věc a nejhezčí den v životě. Je důležité vypadat skvěle. Dnes se vdává krásná Maria a chce také vypdat skvěle. ty jsi jediná, která jí může pomoci! Dej se do toho, ať vypadá báječně!
Fairy Dressup 44
Hry pro dívky - 2x
Krásná Fairy se dnes, jak vidíš chystá na slet čarodějnic:) Chce se blísknout před kamarádkami a hlavně před jedním novým čarodějem. tak se hezky snaž, ať na něj zapůsobí krásným oblečením a vzhledem:)
Model Dressup 7
Hry pro dívky - 0x
Tato slečna KATE se stala tanečnicí v baru ´´U HVĚZDY´´. moc se ěší na dnešní večer, nemůže se však vůbec rozhodnout, co si vzít na sebe. Pomoz jí, ať se jí její první večer nadmíru vydaří. Dej se do toho.
Voňavý koláč 2
Hry pro dívky - 0x
Pomozte mamince upéct ten nejlepší koláč. Když se vám to nepovede vaše maminka bude neštastná ale když vám to pude jak se sluší a patří. Můžete si na této hře nacvičit pečení a poté upéct opravdický koláč.
Beauty Maker 23
Hry pro dívky - 0x
Tak tahle šlečinka není jen tak ledajaká smrtelnice. To je královna víl:) Podle toho se také musí pěkně oblékat. Má velký šatník, ve kterém se najdou krásné kousky. A všechno ladí. Oblékni ji, jak nelépe umíš.