Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dressing Up

Hrajete online hru Dressing Up

Nejen obléknout, ale i vybarvit oblečení lze v této nové online hře pro dívky. Klikni na jednu ze čtyř krasavic. Pak na My wardrobe (můj šatník) a něm je nepřeberné množství oblečení, pak jen štetcem změň barvu. Příjemnou zábavu!

ovládání hry Dressing Up

myší, viz instrukce ve hře • 0.21 MB • 129x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Mini Dressup 16
Hry pro dívky - 24x
krásná havajská tanečnice jde večer na party a potřebuje poradit s výběrem vhodného outfitu :) V této hře se stáváš její stylistkou. Vyber jí vhofný účes, šaty či sukně nebo tričko a plavky, klobouky, šperky a jiné srobnosti :)
Carmen Electra
Hry pro dívky - 22x
Carmen Electra je krásná herečka a ty se musí umět oblékat. Jen nahlédni do jejího šatníku a zjistíš, jak je plný krásného oblečení. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě. Má důležitý večer.
Super Model 2
Hry pro dívky - 5x
Krásná modelka v nové online hře pro dívky. Změň ji od hlavy až k patě. Začni! Pleť změníš kliknutím na skin, vlasy (hair), tričko (tops), kalhoty, kraťasy, sukně (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes) a pozadí (background). Příjemnou zábavu:)
Model Dressup 6
Hry pro dívky - 3x
Oblékni tuto krasavici. Je to světově proslulá tanečnice Katie. Dnes potřebuje od tebe profesionální pomoc. Chce obléci dle tvého vkusu, co jí nejvíce sluší a co se nejvíce hodí. Dej se do toho! Příjemnou zábavu!
Fashion Style 2
Hry pro dívky - 3x
Máš ráda minisukně polodlouhé sukně, kalhoty legíny šatky nebo mini s kozačkami? Nebaví tě sledovat módní trendy denně? Pak je tato online hra to nejlepší. Máš zde hned 8 typů, jak se obléci:) Tak je shlédni.
Model Dressup 65
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle je opravdu herní bomba! Neuvěřitelné. Cílem této pěkné online hry pro dívky není pouze obléci slečnu, ani 2 slečny, ale rovnou 2 slečny a chlapce! Není to bomba, tak neváhej a dej se do toho!
Style Decorate 5
Hry pro dívky - 2x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento obrovský domek dvou medvídků tak, jak nejlépe dovedeš.
Decor your pizza
Hry pro dívky - 30x
Zahrajte si super hru Decor Your Pizza, ve které, jak už sám název dost výmluvně říká, budete zdobit jednu velice chutnou pizzu. Hra se hodí zejména pro dívky. Ozdobit pizzu můžete zcela podle své fantazie - přidejte cibuli, rajčata, sýr a další pochutiny.
Model Dressup 23
Hry pro dívky - 44x
Tohle je opravdu super online hra pro dívky. Zde se zdokonalíš ve světě módy a mnoho se můžeš přiučit:) Dej se do toho a oblékni tuto zakřiknutou slečinku, jak nejlépe uznáš za vhodné! Pak jí dej vlásky a doplňky:)
Model Dressup 140
Hry pro dívky - 8x
Strašně pěkná online oblíkačka. Štíhlounká hezká dívenka již přeházela celý svůj nemalý šatník a stále není pro co se rozhodnout. Jde na večerní rande se svým novým přítelem:) Pomoz jí ať vypadá skvěle.
Smurf Dressup
Hry pro dívky - 40x
Myslíme, že každé dítě zná ty roztomilé modré skřítky, kteří jsou vysocí na dva couly :-). A právě jednoho takového šmoulu tady pro vás máme. Jde o příjemnou oblíkačku, která potěší každého menšího hráče. Co říkáte?
BBQ Challenge
Hry pro dívky - 17x
Tak tohle je fakticky strašně těžká online hra pro dívky. Neboť musíš na grilu opéct neskutečné množství porce masíčka, aby ten otravný klučina zase nezačal neskutečně křičet, tak se snaž a maso otáčej!
Model Dressup 43
Hry pro dívky - 7x
Tahle slečinka nemá s m´dou pčividný problé. Jenže to není ale zas tak úlná pravda. Tahle slečna má sice šatník nabouchaný až ke stropu, ale nedá se říct, že by ho až zas tak uměla sladit! :) Pomoz jí!
Roi make up 2
Hry pro dívky - 327x
Hra, ve které si budou moci dívky řádně vyzkoušet svůj estetický talent. Je to další pokračování řady Roi Make Up, ve které půjde o to, nalíčit mladou slečnu tak, aby se sobě líbila. Máte spoustu možností výběru.
Model Dressup 58
Hry pro dívky - 1x
Tak tohle je velice pěkná všestranná oblíkačka pro dívky. Tento hezky vypadající pár má problém. Je jednoduché se obléci do kvádra, že pánové! Ale co mi, dámy. Máme to složitější. Tak jí pomoz! Příjemnou zábavu!