Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Beauty Maker 67
sponzorované odkazy

Beauty Maker 67

Hrajete online hru Beauty Maker 67

Zde na tebe čeká velmi těžký úkol. Překonat sokyni této dívky a stát se královnou školy. Na to ji však musíš opravdu dobře a vkusně obléci. A nejen to, taky namalovat, učesat, ošperkovat apod. Ohodnocení čeká na konci.

ovládání hry Beauty Maker 67

myší, viz instrukce ve hře • 1.66 MB • 2652x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Monster High Cleolei Dress Up
Hry pro dívky - 63x
Cleo patří mezi nejhezčí studentky z Monster High. Jen se podívejte, co vše ukrývá ve svém šatníku. Vyberte ji nejlepší a nejslušivější oblečení na dnšní slavnostní party. Jak se vám dívka líbí?
Model Dressup 141
Hry pro dívky - 21x
Tak tahle dívka vypadá dost hravě a taky, že to s klukama opravdu umí, ale chybí jí trošku znalost v módě, tak by od tebe potřebovala pomoci. Pomoz jí ,, chodit ,, v módě a udělej z ní primadonu:) Příjemnou zábavu.
Beauty Maker 45
Hry pro dívky - 22x
Prvním krokem této online hry pro dívky je, že kliknete na spodní rámeček a můžete se dát do fíla. Radím se kouknout na nápovědu v kolonce HINT. Pak oblékněte tusto slečinku, krásně ji namalujte, ošperkujte a učešte.
Photo Model 38
Hry pro dívky - 2800x
Podle tohoto vzoru se plánuje titulka nového časopisu. Tvým úkolem je ji krásně upravit, aby neměla žádnou chybičku. Udělej jí krásný make-up a hezká účes a v neposlední řadě také oblečení a vlasy:) Příjemnou zábavu!
Eskimo Beauty Dress Up
Hry pro dívky - 1044x
Příjemná dívčí oblíkačka nejen pro naše nejmenší hráče her. V mrazivém údolí oblékněte dívčinu do nejlepšího oblečení. Slečna si sama nemůže vybrat, tak ji poraďte, co ji bude nejvíce slušet.
Barbie Puzzle 2
Hry pro dívky - 16x
Puzzle s barbie u kterých se rozhodně nudit nebudete. Barbie je zde oblečena jako princezna a vy ji musite stihnout poskládat do určitého času. Jestli že nestihnete poskládat všechny puzzle hra pro vás končí.
Angel Dressup
Hry pro dívky - 3x
Krásná Andělka se rozhodla pro své příhodné jméno jít na místní karneval za anděla, jen se koukni jaké oblečeníčko si pro to obstarala, jen se stále nemůže rozhodnout, které si vezme a kterou paruku. Poraď:)
Street dance
Hry pro dívky - 5x
Ve městě se denně pohybuje spousta lidí, nedí tedy divu, že se děvčata snaží co nejlépe oblékat, aby se líbila. Mají ale většinou, tak moc oblečení, že ani nevědí, které vybrat. Stejně tak tahle dívka, které musíte poradit.
Colouring Easter
Hry pro dívky - 22x
Miluješ velikonoce a tak stejně máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Baby Hazel Goldfish
Hry pro dívky - 38x
Pěkná online pro dívky a nejmenší hráče, kteří mají rádi ryby a hlavně oblíbenou hrdinku bejby Házel. Postarejte se o zlatou rybičku, aby byla maximálně spokojená.
Movie Dressup 7
Hry pro dívky - 16x
Tak tahle slečna je pořádné kvítko. Co se oblečení a módy týče, tak vůbec neřeší, co říká na její vkus okolí. A to je správné! Tvým úkolem je bez časového limitu krásně dle svého výběru obléci a ošperkovat tuhle tvrdou slečnu!
Beauty Maker 60
Hry pro dívky - 21x
Tak tahle slečinka má velice zajímavý vkus. Abych to upřesnila, bojuje o srdce P. Aladina. Možná tě to udiví, ale láska si přece nevybírá. Je to jen na tobě, jak si u něj bude stát. Dej se do úpravy :)
Papa Pastaria
Hry pro dívky - 35x
Vydejte se do městečka Portallini a započněte svou úspěšnou kariéru coby šéf restaurace. Jako vedoucí restaurace budete mít na starosti příjem objednávek, přípravu jídla a samozřejmě i výběr peněz. Nový díl této super série přináší řadu vylepšení - mrkněte do hry a skvěle se bavte. Hra na vaření a obsluhu hostů s Papa Louiem je tady.
Bratz Magazine
Hry pro dívky - 19x
Jistě znáš titulní strábky časopisů. Jistě sis již přála na ní být, alespoň jedenkrát. Možná se ti to ještě nesplnilo, ale panence Bratz už ano. A ty jsi tu proto, aby si jí pomohla vybrat správné pozadí na titulku !:)
Monster High New Scaremester Catty Noir
Hry pro dívky - 594x
Seznamte se se studentkou Strašidelné školy Scaremester Catty Noir, která si potrpí na luxusní originální oblečení. Na výběr máte celou řadu oblečení a doplňků.