Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Wedding Dressup 2

Hrajete online hru Wedding Dressup 2

Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes ve svůj velký den vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má svatbu, tak se snaž, ať vypadá skvěle a svatba se jim vydaří:)

ovládání hry Wedding Dressup 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.38 MB • 1773x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Party make over
Hry pro dívky - 2x
Dnes večer se chystá velká párty a dívka z téhle hry se na ni chystá přijít. Myslíte si, že dokážete vybrat něco co jí bude slušet? Chce totiž dneska všechny oslepit svojí krásou. Bez vaší pomoci to ale nebude snadné.
Leila and the Magic Ball
Hry pro dívky - 2x
Hezky graficky zpracovaná skákačka, ve které hraje hlavní roli maličká dívenka Leila. Ta má za úkol v každé úrovni najít míč, posbírat zlaté bonusové hvězdy a kojenecké lahvičky. Ke splnění úkolů dobře poslouží kouzelný míč.
Hime Princess Gal 2
Hry pro dívky - 1x
Ve většina hrách už máte přímo dané oblečení, které můžete na tyto dívky dát. V této hře je to trošku jinak a své oblečení si můžete ještě dotvořit. Tak se do toho dejte a vyberte si z několika barev.
Photo Model 36
Hry pro dívky - 1x
Pěkná online hra pro dívky. Ne jen tak obyčejná oblíkačka! Tato slečna jde večer na party a bude tam její idol a její úhlavní sokyně. Musí tedy logicky vypadat perfektně. Dej se do toho. Udělej jí pěkný účes, kliknutím na vlasy. Změň jí oblečení kliknutím na tričko. A pak už je to na tobě, nalič ji a dej jí krásné šperky:)
Dwarfs Menu
Hry pro dívky - 8x
Objevte tajemný svět trpaslíků, a ne jen ledajakých trpaslíků. Tito mrňousové jsou totiž pěkně hladoví. Od vás čekají, že je obsloužíte a splníte jejich labužnická přání.
Mini Dressup 2
Hry pro dívky - 992x
Rozkošná online hra pro obzvlášť mladší dívenky. Zde máš na oblékání rovnou dvě postavičky. Nejprve je musíš svléknout a potom je jen na tobě, jaký pěkný outfit na těch postavičkách vytvoříš:) Dej se do toho!
My Little Pony
Hry pro dívky - 7x
Jednoduchá hra, kterou ocení zejména naši nejmenší hráči online her. Vytvořte si svého vlastního virtuálního poníka - na výběr máte mnoho barev a tvarů (hřívy, očí, doplňků). Zkrátka oddychovka pro děti jak se patří.
Girl make up 11
Hry pro dívky - 4x
Některé dívky si o sobě myslí, že jsou tak ošklivé, že potřebují makeup. My to tntokrát nebudeme rozmlouvat, ale spíše jí pomůžeme vybrat co nejlepší odstíny, aby vypadala doslova dokonale. Máte na to vkus?
Style Dressup 5
Hry pro dívky - 3x
Sportovkyně ŠÁRKA, jak tělem tak duší:) Zde tedy vidíme hlavně, jak je sportovkyní, co se týče šatníku:) Je jen na tobě, jak ji dnes oblékneš! Má na výběr řadu perfektního, moderního, sportovního oblečení.
Beauty Maker 13
Hry pro dívky - 5x
Tahle malá rozverná slečinka si neví rady, co si dnes obléci na hřistě, kde bude řádit s kamarády. Maminka jí odjela na služební cestu a tatínek, ten si není jistý. ty si však jistě jistá jsi, tak neváhej a oblékej.
Beauty Maker 3
Hry pro dívky - 2x
Hezká slečna, možná má trochu namyšlený výraz, ale proč ne. Je krásná a štíhlá, což se v dnešní době nosí:) Ale co se nosí víc, ty jistě víš. Tak ji krásně oblékni do jejích cool hadříků a k tomu přidej krásné botky a doplňky.
Beauty Maker 73
Hry pro dívky - 2x
A je tu soutěž o nejkrásnější zimní spotovkyni. Účast získala i tato krásná dívenky, která ti byla přidělena, aby ses o ní náležitě postarala! Dej se do toho. oblékni ji, namaluj, účes a doplňky + boty. Nápověda v kolonce HINT.
Cutie Makeover 32
Hry pro dívky - 2x
Krásná online hra pro dívky! Vše je jen a jen na tobě! Uděláš z té jemné sedmnáctileté dívky sexy dračici nebo romantickou něžnou vílu? Změň jí účes, oblečení, namaluj ji a nakonec ošperkuj a změň barvu očí!
Hera Makeup
Hry pro dívky - 3x
Krásná Hera je pěkná skoro jako bohyně Héra. Tak jí pomoz ke kráse TY! Jde dnes totiž na karneval party a chce jít právě jako bohyně Héra. Máš mnoho potřebností na to, aby jsi jí pomohla. Tak se dej do toho a půl je hotovo:)
Fashion Style 24
Hry pro dívky - 2x
Tak a nyní jsou tu pro tebe 3 typy líčení. pro snědou tmavovlásku se hodí světlá rtěnka,ale výrazné oči. Pro světlovlásku na mikádo ostříhanou dej důraz na řasenku. A pokud jsi rusovláska, tak vaď na lacláče a modré linky+řasenku:)