Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Wedding Dressup 2

Hrajete online hru Wedding Dressup 2

Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes ve svůj velký den vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má svatbu, tak se snaž, ať vypadá skvěle a svatba se jim vydaří:)

ovládání hry Wedding Dressup 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.38 MB • 410x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cindy the Hairstylist
Hry pro dívky - 15x
Cindy je šikovná kadeřnice, která si právě otevřela vlastní salón. Vyzkoušejte si, jaké to je řídit takový mladý podnik. Obsluhujte vlasaté hosty a postupujte do vyšších úrovní byznysu.
Party Makeup 4
Hry pro dívky - 21x
Online hra pro malé modelíny:)Tato krasavice jde večer na svůj první večírek a potřebuje skvělou stylistku jako jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Pak se může nachystat na večírek a pádit:)
Cody Dressup 16
Hry pro dívky - 3x
Ále, to se dalo očekávat Cody se chce po mamince samozřejmě také líbit. Jen se koukni do jejího šatníku a uvidíš, jak je pro ni móda důležitá:) Tak se dej do toho a vyber jí to, co jí nejvíc sekne. :)
Cody Dressup 48
Hry pro dívky - 20x
První dojem je nejdůležitější a v této hře hnedka dvakrát. Tato slečna má rande na slepo a chce zapůsobit prvním dojmem. Ty se řiď také heslem dej na první dojem a vyber jí šaty, které tě zaujmou na první dojem.
Photo Model 22
Hry pro dívky - 168x
Tak a je tu další fotomodelka. ta je již proslulá, ale stejně si musí dávat stále pozor, aby vypadala dokonale. Neboť pozor na novináře. Zde se opravdu vyřádíš. Udělej kompletní make-up, oblékni učeš a ošperkuj!
Beauty Maker 37
Hry pro dívky - 6x
Nyní če čeká opravdu nelehký úkol. Velký přeborník, fotograf, ve světě mody chce získat pro svůj časopis krásnou dívenku, která bude v jeho časpise. Už zbyla jen tvá dívenka a její sokyně. Na konci se dozvíš, kdo vyhrál.
Dog Hotel 2
Hry pro dívky - 51x
Skvělá hra pro všechny dívky, které mají rády zvířata a rády hrají hry, ve kterých se řídí nějaký podnik či firmička. Tentokrát se ujmete řízení malého psího hotelu. Budete plnit různé úkoly a starat se o blaho pejsků.
Windy Princess Dressup
Hry pro dívky - 389x
Je trochu větrno, na podzim se ani není čemu divit. Proto tu máme jednu prima oblíkačku nejen pro dívky. Rozkošná princezna čeká, až ji obléknete jak nejlépe budete moci.
Jojo Circus Town
Hry pro dívky - 14x
Podívej se na rozmanité rodinné album Cirkusového svatebního městečka. Vyber si, co chceš vidět jako první. Nakonec shlédni všechny alba. Poté můžeš jednotlivé obrázky (fotky) vybarvit. Příjemnou zábavu!
Truck So Fun
Hry pro dívky - 19x
Je to jen na tobě. V této pěkně udělané online hře jde o postřecha a trochu o rozeznání barev. Určitě jsi na oboje přeborník/přebornice, tak se dej do toho. Mezeerníkem musíš házet kola do správného vozíku ve správnou chvíli:)
Monster High - Cool Ghoul Frankie Stein
Hry pro dívky - 283x
Monster High panenky jsou velmi oblíbené. K jedné z nejlepších patří i hrdinka Frankie Stein. V této hře ji můžeš upravit podle své fantazie - od oblečení až po nejrůznější módní doplňky. Až tě hra hodně zabaví, tak určitě zkus i další naše super hry.
Chic Business Woman Dress Up
Hry pro dívky - 29x
Tato žena je nejvytiženější žena na světě. Nikdy nestráví ani minutu života bez toho, aby něco neudělala. Zajímají ji jen dvě věci a to budoucnost její firmy a její profesionální vystupování.
Model Dressup 162
Hry pro dívky - 15x
Tahle slečna si potrpí na to, aby ukázala své dlouhé sexy nožky a za žádnou cenu nenosí úplně dlouhé kalhoty:ú má ráda spíše romantickou módu a důležité je pro ni, aby se líbila. Oblékej! Příjemně se bav:)
Photo Model 28
Hry pro dívky - 21x
Krásná online hra pro dívky. Nepřeberné množství možností, jak z nevýrazné puťky udělat kočku, za ketrou se každý kluk otočí! Namaluj ji, zvol účes, oblečení a šperky! Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Star Dressup 1
Hry pro dívky - 20x
Oblékni hvězdnou krasavice do vábného obleku, aby se všem líbil, bude ti za to pekelně vděčná. Jeí šatník je převelice kolosálni. A najdeš zde všechnu módu a styly módy. Uprav ji dle obrazu svého. Příjemnou zábavu.