Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Mega Doll Maker 2
sponzorované odkazy

Mega Doll Maker 2

Hrajete online hru Mega Doll Maker 2

Tak u této hry se opravdu zasměješ. Za někollik pár sekund či minutek dokážeš z obyčejné ženy udělat úplně někoho jiného. Změň všechno toto: Skin=pleť, Hair=vlasy, highlights=světla, eyes=oči ATD:) Všeshno sama poznáš. Nebudu prozrazovat vše:)

ovládání hry Mega Doll Maker 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.29 MB • 394x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Bratz dekorace
Hry pro dívky - 5x
A máme tu další báječnou online Bratz hru pro dívky. Dvě z krasavic potřebují pomoct a uspořádáním jejich nového bytečku. Jediný, kdo jim může pomoci jsi ty. Tak se do toho dej a nakonec je samotné někam vhodně umísti:)
Sue Flower Garden
Hry pro dívky - 21x
Sue má zahradu, která jí vydělává. Dá se říci, že na ní pěstuje pouze rajčátka. Jenže teď by chtěla od tebe pomoci. Tvým úkolem je rostlinky zalévat, pak sesbírat rajčata a dát je do přístroje a vyrobit rajčátkovou šťávu.
Clickn Slide
Hry pro dívky - 338x
Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)
Spring Around The World
Hry pro dívky - 304x
Příjemná oddychovka pro naše nejmenší dětské hráče a hlavně pro dívky. Hra se skládá z několika mini úkolů, například z milé oblíkačky a nebo z postřehovky, kdy budete sbírat tulipány. Příjemné na relax.
Party v bazénu
Hry pro dívky - 674x
Pěkná online hra pro dívky zaměřena na tvůj postřeh! Vyber si jednu z party. Buď Polliunu nebo Anninu či party Lei a nebo Lili. Vlevo dole se objeví 5 obrázku a všechny jsou sktyty v obrázku, najdi je hraj jinou party.
Model Dressup 45
Hry pro dívky - 20x
Zdá se jako nevinná slečinka, avšak opak je pravdou. Tato dívky má ve svém šatníku nepřeberné množství všelijakým stylů oblečení! Teď je jen a jen na tobě, jaký styl se líbí tobě. Příjemnou zábavu! :)
Flower Rush
Hry pro dívky - 40x
Vaším úkolem je dát do tohoto květináče semínka, aby z něho vyrostla krásná květinka. Přejeme vám hodně štestí, protože budou před vámi různe překážky, jak už je v každé hře zvykem.
Sun snow
Hry pro dívky - 1x
Zima sice už končí, a na nás vykukuje jarní sluníčko, ale přece jenom je ještě dost zima. Ještě zůstaneme u zimního oblečení, a na tobě teď bude pomoci téhle dívce vybrat to pravé, které jí bude slušet.
Fashion Designer NY
Hry pro dívky - 20x
Vašim úkolem je prezentovat Vaši novou kolekci na módní přehlídce. K tomu, aby jste mohli prezentovat svou novou kolekci musíte dívky dostatečně připravit. Upravte jejich vizáž a pusťte je na molo. Nudit se určitě nebudete.
Hair Dresser
Hry pro dívky - 16x
Tři dívenky chtějí dnes vypadat báječně díky novému účesu, dej se do toho. Nejprve vyfoukej vlásky, pak můžeš stříhat do nejrozmanitějších účesů, používat natáčky barvit zeleně, červeně, fialově či žlutě:)
Vogue Girl Dating
Hry pro dívky - 22x
Tato překrásná modelka má dnes vytoužené první rande se zajímavým a hezkým chlapcem. Je na vás, abyste jí poradili nejlepší účes a makeup, aby se v tento pěkný večer všem líbila. Hlavně tedy svému vyvolenému.
Model Dressup 152
Hry pro dívky - 52x
Oblékni tuto hezkou slečinku v pěkné online hře pro dívky :) Tato slečna si oblíbila puntíčkovaný proužkovaný emo styl:) Tak jí pomoz , když si už nakoupila takové pěkné oblečení, ho nejlépe sladit!!!
Pet Dressup 6
Hry pro dívky - 2x
I pejsci se chtějí líbit. Nevěříš? Jen se koukni na toho roztomilého dalmatinka, co má tak nádherné oči. Nahlédni do jeho nemalého šatníku:) Má krásné oblečky že ano? A teď se navíc zamiloval do jedné fenky:)
Photo Model 57
Hry pro dívky - 25x
Tato krásná sexy dáma se rozhodla podat inzerát, ke kterému samozřejmě dodá i svou fotografii. Snaž se, ať vypadá báječně, aby se fotka vydařila. Je jen na tobě a tvém stylu a vkusu. Dej se do toho a příjemně se bav.
Beauty Maker 38
Hry pro dívky - 13x
Tak, teď tě čeká převelice těžký úkol. Tato slečna se chystá na průmyslově textilní školu a musí vypadat báječně, aby zapůsobila tím, že má vkus na oblečení. Nápovědu najdeš v kolonce HINT! příjemnou zábavu.